- 4 Ocak 2020
- 74
- 52
- 38
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba cnm takvimin gözüme carpti da 3 haftalik diyor cok erken degilmi kanda mi baktirdin?son adet tarihin neydigünaydın kızlar :)
MERHABA BENİM SON ADET TARİHİM 18 ARALIK AMA BEN GEÇ YUMURTAM ÇATLMIŞ O GÜN DENEDİM TUTMUŞ GEÇ DOLLENME OLDU 21 GÜNLÜK BEBEK SUANDA 3 HAFTYA GİRDİK KANDA CIKTI BENIM ADETİN ÜZERİNDEN 10 GÜN GECTİ BU AY 15 OCAKDA OLCKTM OLMADIM DOKTORA GİTTİM GEBE OLDUGUMU OGRENDIM CANMmerhaba cnm takvimin gözüme carpti da 3 haftalik diyor cok erken degilmi kanda mi baktirdin?son adet tarihin neydi
BENİM 7 ŞUBATTA YİNE MUAYNEM VAR YİNE KAN VERCEM ULTARSONA BAKICAK DOKTOR ILK GITTIGMDE OGRENDGIMDE COK KÜCÜK YENİ 2 HAFTALIK DEDI DOKTORmerhaba cnm takvimin gözüme carpti da 3 haftalik diyor cok erken degilmi kanda mi baktirdin?son adet tarihin neydi
anladım cnm gozun aydin hayirli olsun onsallah darisi basimiza ekim annesi oluruz bizde insallahBENİM 7 ŞUBATTA YİNE MUAYNEM VAR YİNE KAN VERCEM ULTARSONA BAKICAK DOKTOR ILK GITTIGMDE OGRENDGIMDE COK KÜCÜK YENİ 2 HAFTALIK DEDI DOKTOR
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMİN İNŞALLAH HEPİMİZ SAĞ SAĞLİM KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİManladım cnm gozun aydin hayirli olsun onsallah darisi basimiza ekim annesi oluruz bizde insallah
beta hcg kac cikti kuzum ilkMERHABA BENİM SON ADET TARİHİM 18 ARALIK AMA BEN GEÇ YUMURTAM ÇATLMIŞ O GÜN DENEDİM TUTMUŞ GEÇ DOLLENME OLDU 21 GÜNLÜK BEBEK SUANDA 3 HAFTYA GİRDİK KANDA CIKTI BENIM ADETİN ÜZERİNDEN 10 GÜN GECTİ BU AY 15 OCAKDA OLCKTM OLMADIM DOKTORA GİTTİM GEBE OLDUGUMU OGRENDIM CANM
bende sadece kasik batmasi oluyor kuzumİlk belirtileriniz neler oldu acaba? Benim ara ara olan Kasık ağrım dışında 4 gündür falan her akşam baş ağrım oluyor, birde çok üşüyorum.. içim titriyor resmen.
İlk belirtileriniz neler oldu acaba? Benim ara ara olan Kasık ağrım dışında 4 gündür falan her akşam baş ağrım oluyor, birde çok üşüyorum.. içim titriyor resmen.
Üşüme bende de oldu. Onun dışında midemde bulantı değil ama değişik bir burulma hissi oldu, resmen iştahım kapandı.İlk belirtileriniz neler oldu acaba? Benim ara ara olan Kasık ağrım dışında 4 gündür falan her akşam baş ağrım oluyor, birde çok üşüyorum.. içim titriyor resmen.
105 ,27 çıktı canm ilk verdim ikinci için 7 şubatta muayne olcm vercem ogun randevum varbeta hcg kac cikti kuzum ilk
ben keseyi göremedim o günbeta hcg kac cikti kuzum ilk