2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Test yapar yapmaz ikinci cizgi kıpkırmızı cıktı bugün de kan vereceğm ☺

ben henüz doktora gitmedim öbür hamileliğimde 6.hafta gittim sadece kese göründü. Ertesi hafta bebeği görebilmemiz için tekrar ultrasona girdim. Biraz tecrübe oldu iyice bekleyip bi kere ultrasona girmek istiyorum. Birkaç hafta bekleyeceğim o yüzden 😍

ben henüz doktora gitmedim öbür hamileliğimde 6.hafta gittim sadece kese göründü. Ertesi hafta bebeği görebilmemiz için tekrar ultrasona girdim. Biraz tecrübe oldu iyice bekleyip bi kere ultrasona girmek istiyorum. Birkaç hafta bekleyeceğim o yüzden 😍
Ben de aslında kan değerlerim iyi mi öğrenmek ve su lazer ameliyatını sormak icin gideceğim :)

oyy maşAllah canım baya bi sürpriz olmuş sana desene :KK68: Bir yandan iyi olmuş birlikte büyürler inşAllah sonrasında rahat edersin. ben rahatlığa alıştım uykusuz geceler gözümü korkutmuyor değil kızım büyüdü artık kendisi kardeş diye tutturuyordu nasip oldu şükür:KK48: Allah yardımcımız olsun hepimizin☺
Aynen hem de ne sürpriz😅 uykusuzlugun kitabını yazacagım artık🙄 bu kadar az yaş hem iyi hem zor bakalım hayırlısı. Negüzel bi kızın varmış gönlünden ne geciyor ikinci? Benim de bir oğlum var ya kız cok istiyorum ama sağlıklı hayırlı evlat olsunlar yeter ki

Aynen hem de ne sürpriz😅 uykusuzlugun kitabını yazacagım artık🙄 bu kadar az yaş hem iyi hem zor bakalım hayırlısı. Negüzel bi kızın varmış gönlünden ne geciyor ikinci? Benim de bir oğlum var ya kız cok istiyorum ama sağlıklı hayırlı evlat olsunlar yeter ki

kıyamam ya Allah yardım edecektir inşAllah 😄 yakınında eş dost akraba da varsa daha kolay geçer. Eşimi şimdiden alıştırıyorum bak sana çok iş düşüyor kızımızla ilgilen bolca diye 9 ay başında söyleneceğim herhalde :KK48: maşAllah canım bizim duamız da sağlıklı hayırlı olsun istiyoruz Allah ikisinden de mahrum etmesin kimseyi erkek evlat duygusunu da tadmak isteriz nasip bakalım:KK68:

Kan testi yaptırdım cıkmıs smdi 456 :) nasıl değer?

• Beğen
Reactions: BYV
Herkese merhaba. Ben de 2017 ekim annesiyim 😊 2020’de de olmak istedim ama test negatif çıktı. Ama çok erken yaptırdım testi çünkü lekelenmem oldu. İnşallah yerleşme kanamasıdır 😊❤️

Oo maşAllah günden güne çoğalıyoruz 😍 hoşgeldiniz güzel hamişler :anneadayı: Kızlar kan tahlili yaptırmışsınız ben yaptırmadım şart mı sizce? ilk gebeliğimde evde test yapıp kan tahlili vermeye gittim ama keseyi görünce doktor tahlil yapmamıza gerek yok demişti bu kez Gitmedim o yüzden. Biraz daha bekleyip kalp atışlarını duyacağım zaman gideceğim doktora nasipse.

benimde döngün 24 25 .geçen süre 4 hafta diye düşündüm
Yok canım ben ilk gebeliğimde de böyle hesapladım mayıs başı diyordu nisan ortası yaptım doğum şuan da ekim başı diyor ama inşallah eylül son haftası alacagız kucagımıza o zaman

Oo maşAllah günden güne çoğalıyoruz 😍 hoşgeldiniz güzel hamişler :anneadayı: Kızlar kan tahlili yaptırmışsınız ben yaptırmadım şart mı sizce? ilk gebeliğimde evde test yapıp kan tahlili vermeye gittim ama keseyi görünce doktor tahlil yapmamıza gerek yok demişti bu kez Gitmedim o yüzden. Biraz daha bekleyip kalp atışlarını duyacağım zaman gideceğim doktora nasipse.
Canım ben kan tahlili verdim ama doktora gec gidicem 6-7. Hafta gibi. Kan değerim de henüz 1000leri bulmamış cünkü

Canım ben kan tahlili verdim ama doktora gec gidicem 6-7. Hafta gibi. Kan değerim de henüz 1000leri bulmamış cünkü

Anladım canım. İlk hamileliğimde kese görününce kan tahlili vermedim yine öyle yapmayı düşünüyorum kalp atışını duyacağım hafta gideceğim inşAllah tekrar tekrar ultrasona girmek istemiyorum tecrübe oldu artık :KK48:

Back