2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
merhaba cnm takvimin gözüme carpti da 3 haftalik diyor cok erken degilmi kanda mi baktirdin?son adet tarihin neydi
MERHABA BENİM SON ADET TARİHİM 18 ARALIK AMA BEN GEÇ YUMURTAM ÇATLMIŞ O GÜN DENEDİM TUTMUŞ GEÇ DOLLENME OLDU 21 GÜNLÜK BEBEK SUANDA 3 HAFTYA GİRDİK KANDA CIKTI BENIM ADETİN ÜZERİNDEN 10 GÜN GECTİ BU AY 15 OCAKDA OLCKTM OLMADIM DOKTORA GİTTİM GEBE OLDUGUMU OGRENDIM CANM

beta hcg kac cikti kuzum ilk

İlk belirtileriniz neler oldu acaba? Benim ara ara olan Kasık ağrım dışında 4 gündür falan her akşam baş ağrım oluyor, birde çok üşüyorum.. içim titriyor resmen.

Kızlar folik asit kullanıyor musunuz?

İlk belirtileriniz neler oldu acaba? Benim ara ara olan Kasık ağrım dışında 4 gündür falan her akşam baş ağrım oluyor, birde çok üşüyorum.. içim titriyor resmen.

kasık ağrısı tıpkı regl belirtisi gibi canım. Şiddetli bel ağrısı birde. İlk gebeliğimde bel ağrım yoktu hiç bu kez baya bir çekiyorum bel ağrısı.

Üşüme bende de oldu. Onun dışında midemde bulantı değil ama değişik bir burulma hissi oldu, resmen iştahım kapandı.

gunaydin kizlar benim peki bir belirtim yok bazen hamile oldugumu unutuyorum sadece cok nadir kasik batmasi var sizde durum nasil kizlar

bende mıde bulantısı var ama kusmuyorum bel agrısı var ara ara kasık agrım oluyor gögüslerim taş gibi ve aşeriyorum tatlı seyler kızlar bende belirtiler bunlar yenı oldugu ıcın agır fılan kaldrmamaya çalısıyorum 1,2 ay bole devam edcm ole bır seylere uzanmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…