Test yapar yapmaz ikinci cizgi kıpkırmızı cıktı bugün de kan vereceğm ☺
Ben de aslında kan değerlerim iyi mi öğrenmek ve su lazer ameliyatını sormak icin gideceğim :)ben henüz doktora gitmedim öbür hamileliğimde 6.hafta gittim sadece kese göründü. Ertesi hafta bebeği görebilmemiz için tekrar ultrasona girdim. Biraz tecrübe oldu iyice bekleyip bi kere ultrasona girmek istiyorum. Birkaç hafta bekleyeceğim o yüzden
Aynen hem de ne sürprizoyy maşAllah canım baya bi sürpriz olmuş sana deseneBir yandan iyi olmuş birlikte büyürler inşAllah sonrasında rahat edersin. ben rahatlığa alıştım uykusuz geceler gözümü korkutmuyor değil kızım büyüdü artık kendisi kardeş diye tutturuyordu nasip oldu şükür Allah yardımcımız olsun hepimizin☺
Aynen hem de ne sürprizuykusuzlugun kitabını yazacagım artık bu kadar az yaş hem iyi hem zor bakalım hayırlısı. Negüzel bi kızın varmış gönlünden ne geciyor ikinci? Benim de bir oğlum var ya kız cok istiyorum ama sağlıklı hayırlı evlat olsunlar yeter ki
benimde 575 çıktı. pazartesi kese görmeyr gidicemKan testi yaptırdım cıkmıs smdi 456 :) nasıl değer?
5 haftalık filan oluyorlar dmibenimde 575 çıktı. pazartesi kese görmeyr gidicem
4.hafta galiba ben 31 aralıkta regli oldum5 haftalık filan oluyorlar dmi ☺ 6 da mı gidiceksin keseye? Ben aslında 7 de gidip kalp de duymak istiyorum ama dayanamıcam gibi
inşallahhHerkese merhaba. Ben de 2017 ekim annesiyim2020’de de olmak istedim ama test negatif çıktı. Ama çok erken yaptırdım testi çünkü lekelenmem oldu. İnşallah yerleşme kanamasıdır ❤
Her anneye göre bebeği dünyadaki en güzel şeydir herhaldeinşallahhterazi burcu bebişi nasıl peki
Ben de 29unda. Ama döngüm kısa 26 gün benim. 31.gündeyim yani 5 gün gecti reglim. Döngüne göre hesaplamalısın4.hafta galiba ben 31 aralıkta regli oldum
İnşallah hayırlısıyla olurHerkese merhaba. Ben de 2017 ekim annesiyim2020’de de olmak istedim ama test negatif çıktı. Ama çok erken yaptırdım testi çünkü lekelenmem oldu. İnşallah yerleşme kanamasıdır ❤
benimde döngün 24 25 .geçen süre 4 hafta diye düşündümBen de 29unda. Ama döngüm kısa 26 gün benim. 31.gündeyim yani 5 gün gecti reglim. Döngüne göre hesaplamalısın
Yok canım ben ilk gebeliğimde de böyle hesapladım mayıs başı diyordu nisan ortası yaptım doğum şuan da ekim başı diyor ama inşallah eylül son haftası alacagız kucagımıza o zamanbenimde döngün 24 25 .geçen süre 4 hafta diye düşündüm
Canım ben kan tahlili verdim ama doktora gec gidicem 6-7. Hafta gibi. Kan değerim de henüz 1000leri bulmamış cünküOo maşAllah günden güne çoğalıyoruzhoşgeldiniz güzel hamişler Kızlar kan tahlili yaptırmışsınız ben yaptırmadım şart mı sizce? ilk gebeliğimde evde test yapıp kan tahlili vermeye gittim ama keseyi görünce doktor tahlil yapmamıza gerek yok demişti bu kez Gitmedim o yüzden. Biraz daha bekleyip kalp atışlarını duyacağım zaman gideceğim doktora nasipse.
Canım ben kan tahlili verdim ama doktora gec gidicem 6-7. Hafta gibi. Kan değerim de henüz 1000leri bulmamış cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?