Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dış sıkıntısı bizde de başladı çok huysuzKızlar nasılsınız Bebişleriniz nasıl bizimkisi 7. Ayına girdi çok şükür ne versem yiyor yalnız diş sıkıntımız başladı çok huysuzlaşıyor belirlediğim uyku saatlerinde yatırmaya çalışıyoruz direniyor gündüzleri sadece 2 kere uyuyor ve toplasınız 1 saat
Çok şükür iyi kuzumDış sıkıntısı bizde de başladı çok huysuzgündüzleri de 4 kere uyuyor 15 dk yi geçmiyor. Bugün pedegogla görüştüm normalmiş. Senin öbür bebiş nasıl? :)
Bizimde öyle, görünüyor hatta ama daha patlamadı bekliyoruzÇok şükür iyi kuzumya sorma yer yapmış ama daha çıkmadı dişimiz
Bi çıksa onlarda rahat edecek bizdeBizimde öyle, görünüyor hatta ama daha patlamadı bekliyoruz![]()
Ay masallah bi daha hamilesiniz , arka arkaya büyüyecekler desenize..Kızlar nasılsınız Bebişleriniz nasıl bizimkisi 7. Ayına girdi çok şükür ne versem yiyor yalnız diş sıkıntımız başladı çok huysuzlaşıyor belirlediğim uyku saatlerinde yatırmaya çalışıyoruz direniyor gündüzleri sadece 2 kere uyuyor ve toplasınız 1 saat
Bizim ilk diş 3,5 aylıkken çıktı şuan 6,5 aylık ikinci dış patladı. Çok zorlu bir süreçKızlar nasılsınız Bebişleriniz nasıl bizimkisi 7. Ayına girdi çok şükür ne versem yiyor yalnız diş sıkıntımız başladı çok huysuzlaşıyor belirlediğim uyku saatlerinde yatırmaya çalışıyoruz direniyor gündüzleri sadece 2 kere uyuyor ve toplasınız 1 saat
Evet canım biraz zorlanacak gibiyim ama bakalım ikiz gibi büyüyecekler allah nasip ederse inşallahAy masallah bi daha hamilesiniz , arka arkaya büyüyecekler desenize..
Maşallah kuzuma bizimki 3,5 aylıktan beri hala çıkaracak o ağrılar salyalar te ozamandan başladı ama daha tık yokBizim ilk diş 3,5 aylıkken çıktı şuan 6,5 aylık ikinci dış patladı. Çok zorlu bir süreç![]()
Isteyerek olduysa ne mutlu, rabbim sağlık.sihhat versin insEvet canım biraz zorlanacak gibiyim ama bakalım ikiz gibi büyüyecekler allah nasip ederse inşallah![]()
İsteyerek oldu canım tek korkumuz sezeryandan dolayıydı sezeryanın üstünden 2 ay geçtikten sonra hamile kaldım ama doktorum bi sorun görmedi çok şükürIsteyerek olduysa ne mutlu, rabbim sağlık.sihhat versin ins
Kocaman bir Maşallah diyorumİsteyerek oldu canım tek korkumuz sezeryandan dolayıydı sezeryanın üstünden 2 ay geçtikten sonra hamile kaldım ama doktorum bi sorun görmedi çok şüküramin inşallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinİsteyerek oldu canım tek korkumuz sezeryandan dolayıydı sezeryanın üstünden 2 ay geçtikten sonra hamile kaldım ama doktorum bi sorun görmedi çok şüküramin inşallah
Amin inşallah canımKocaman bir Maşallah diyorumAllah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Merak etme kuzum bende evime tek döndüm eşimle birlikte büyüttük kızımı 4. Ayına kadar sonra annem yardım etmeye başladı oda bana gelme değil ben gidiyordum da biraz uyuyordum o çocuğa bakıyordu . Allah büyük valla en azından ikiz gibi büyürler inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinben bir tane cadıyla baş edemiyorum
tek bakıyorum valla doğurdum geldim eve yanımda kalanımda bir çorba kaynatanım da olmadı eşim işten geldi destek olmaya çalıştı. O yüzden peş peşe çocuk yapanları hep hayranlıkla izlerim valla Allah kolaylık versin sağlıkla büyüsün evlatlarımız.
Merhablar sanırım sezeryanİsteyerek oldu canım tek korkumuz sezeryandan dolayıydı sezeryanın üstünden 2 ay geçtikten sonra hamile kaldım ama doktorum bi sorun görmedi çok şüküramin inşallah
Merhaba sezeryandan sonra hemen hamile kalmissiniz sanirim bende bebegiminkaybettim bebek istiyorum bi sorun yasadiniz miİsteyerek oldu canım tek korkumuz sezeryandan dolayıydı sezeryanın üstünden 2 ay geçtikten sonra hamile kaldım ama doktorum bi sorun görmedi çok şüküramin inşallah
Merhaba doğumdan 2 ay sonra hamile kaldım ama doktorum bir sorun olmadığını söylemişti başınız sağolsun , çok şükür bir sorun yaşamadım şuan 20+5 haftalık hamileyim rabbim siz ve sizin gibi isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah yeniden sağlıklı sıhhatli evlatlar alırsınız kucağınızaMerhablar sanırım sezeryan
Merhaba sezeryandan sonra hemen hamile kalmissiniz sanirim bende bebegiminkaybettim bebek istiyorum bi sorun yasadiniz mi