2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar nasılsınız..uzun zaman oldu buraya girmeyeli,doğum öncesinde çok sey şey paylaşmıştık..iki çocuk ve çalışma ev hayatı baya yogun geldi bana 😔 size birşey sorucam,sağlık ocagındaki kontrolümüzde bebeğimin baş çevresi geçen aya göre değişmemiş,,boyuda 1 cm uzamış,kiloda 300 gram almış..6 aylık olduk..hemşire önümüzdeki ayda bakarız,şuan çok endişelenicek bişey yok dedi ama ben aklımdan atamıyorum,,varmı bu tarz bi durum yaşayan
Cnm kafa capi ne ki benim kizinda kafasi hep kucuk bazen ayni kaliyo bazi ay iyi buyuyor onemli olan zihinsel gelisimi benim dr um hareketlere bakip normal demisti

Kızlar merhaba sabah doktor kontrolümüz var ek gıdaya başlamak için çağırmıştı. Nasıl bir yol izliyorsunuz ilk çocuğum ve ben aşırı heyecan yaptım ☺️ hiç mama vermedim doğduğu günden beri emziriyorum ek gıda süreci nasıl oluyor tam olarak

Kızlar merhaba sabah doktor kontrolümüz var ek gıdaya başlamak için çağırmıştı. Nasıl bir yol izliyorsunuz ilk çocuğum ve ben aşırı heyecan yaptım ☺️ hiç mama vermedim doğduğu günden beri emziriyorum ek gıda süreci nasıl oluyor tam olarak
Yoğurtla başladım ben sonra muzlu yoğurt verdim. Yumurta peynir sırasıyla gidiyorum bakalım daha alerjimiz çıkmadı çok şükür 😂

Yoğurtla başladım ben sonra muzlu yoğurt verdim. Yumurta peynir sırasıyla gidiyorum bakalım daha alerjimiz çıkmadı çok şükür 😂
Benim kız birazcık alerjik bebiş ben süt ürünleri tüketince az bişey sıkıntı oluyor. Neyseki iyi geçti muayene. Biz havuç ile başlıyoruz ☺️ ya emzirmek kolaydı hazır süt emzir doysun 😆

Merhaba sevgili anneler 😊 bebeğime ek gıda dönemi için buhar makinesi alacağım alan kullanan tavsiyesi olan anneler burada mı 🥰
Ben de düşündüm ama sonra vazgeçtim sonra tencereme uyumlu süzgeç aldim ve çok güzel sonrası içinde kullanırım buhar pişirme makinasi sonuçta plastik urun içeriyor diye istemedim

Merhaba ben de yoğurtla başladım havuc patates kabak muz ve elma verdim pirinç denedim en son sonra kabak havu pirinç birlikte yedi yumurta sarısı deneyeceğim simdi ama patates hic sevmedi bal kabağı yine hiç sevmedi

Merhaba ben de yoğurtla başladım havuc patates kabak muz ve elma verdim pirinç denedim en son sonra kabak havu pirinç birlikte yedi yumurta sarısı deneyeceğim simdi ama patates hic sevmedi bal kabağı yine hiç sevmedi
Şuana kadar havuç ve patates denedim ikisini de sevemedi çorba suyundan verdim onu sevdi bir tek değişik bir çocuk kendisi ☺️

Patates yiyince bişey olmadı ama içine az armut kattım köpüklü kaka yaptı bu alerji belirtisi mi kızlar yoksa olabilirmi

Kizlar ek gida vermeye basladiktan beri daha çok.emmek istiyor benim kızım sizin de oluyor mu bir de kabız oldu artık eskisi gibi düzenli değil 😔

Kizlar ek gida vermeye basladiktan beri daha çok.emmek istiyor benim kızım sizin de oluyor mu bir de kabız oldu artık eskisi gibi düzenli değil 😔
Benimki de aynı hiç bir şeyi sevmiyor sadece emmek istiyor başlarda böyle olması normalmiş. Kabız olmasın diye az zeytinyağı damlatıyorum. Yine de ıkınıyor yapacak bişey yok. Ne verdiysem tükürdü canım kızım ☺️

Benimki de aynı hiç bir şeyi sevmiyor sadece emmek istiyor başlarda böyle olması normalmiş. Kabız olmasın diye az zeytinyağı damlatıyorum. Yine de ıkınıyor yapacak bişey yok. Ne verdiysem tükürdü canım kızım ☺️
Minnoslar acaba annem artık meme vermeyecek diye mi korkuyor😊Bir de benim kızım hep kusuyordu artik gecer diye düşündüm ama hala kusmasi var doktor kilosu iyi olduğu için sıkıntı yapma dedi ama yine de korkuyorum

Minnoslar acaba annem artık meme vermeyecek diye mi korkuyor😊Bir de benim kızım hep kusuyordu artik gecer diye düşündüm ama hala kusmasi var doktor kilosu iyi olduğu için sıkıntı yapma dedi ama yine de korkuyorum
Bende senın gıbı düsünüyordum ama kusmamız hala devam edıyor gazımız bıtmedı onla beraber cıkarıyor. Bir ara bitmişti gerı basladı😞 ek gıda surecımız bızımde aynı ağzını kıtlıyor. Sureklı meme ister oldu. Düzelir mi korkuyorum boyle gıder dıye

Bende senın gıbı düsünüyordum ama kusmamız hala devam edıyor gazımız bıtmedı onla beraber cıkarıyor. Bir ara bitmişti gerı basladı😞 ek gıda surecımız bızımde aynı ağzını kıtlıyor. Sureklı meme ister oldu. Düzelir mi korkuyorum boyle gıder dıye
Biliyor musun sen ne yazsan benim kızımda da o oluyor ayni bizimkiler dediğin gibi gazi hala var ve öyle gazini da çıkarıyor.Ek gida için de herkes bana serbest bırak herseyden ver diyor ama ben korkuyorum işte.Yengem ilk çocuğa özel yiyecekler hazırladı simdi hicbirsey yemiyor diger ikisini saldı maşallahlari var🤷‍♀️🤷‍♀️

Biliyor musun sen ne yazsan benim kızımda da o oluyor ayni bizimkiler dediğin gibi gazi hala var ve öyle gazini da çıkarıyor.Ek gida için de herkes bana serbest bırak herseyden ver diyor ama ben korkuyorum işte.Yengem ilk çocuğa özel yiyecekler hazırladı simdi hicbirsey yemiyor diger ikisini saldı maşallahlari var🤷‍♀️🤷‍♀️
Senle beraber gıdıyoruz zaten aynen aynı seylerı banada dıyorlar ama alerjık bır bebek yogurdu kestım su an dıgerlerını denemeye korkuyorum. Gene ust bas kalmıyor su kusma bıtsın ıstıyorum artık😞 buraya bakacak bır zamanım bıle olmuyor sımdı bıde yedırmeye ugrasıyorum. Canları sağolsun ne diyim😊

Hanımlar merhaba 2021 ekim ayında arkadaşımin ikiz bebekleri olacak uygun fiyata saklamayacagijiz yada kimseye vermeyeceğimiz bebek veya hamile kıyafetlerini toplu olarak satmak isteyen varmı acaba

Back