2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Üzülme canım artık 7 ayı geçtik kilo alımı yavaşlayacak dişten olmasa da yavaşlayacak zaten kilosu iyi
1 yaşında 10 kilo olacak önünde daha 5 ay var buna göre yaya yaya istediği gibi alır kilosunu bazı haftalar almaz bazı haftalar iki kat alır
Birde canim bisey soracam senin bebis kendi istedindemi emiyor yoksa sen saat dilimine goremi emziriyorsun ben her yolu denedim son bir hafta 10 gundur boyleyiz

Kizlar merhaba bende kasim annelerindeyim fakat ekimin sonunda dogum yapmistim sizlere sormak istediğim bisey var kizimda disleri patladi gibi elimi degdirince belli oluyor lakin son 1 haftadir istahsiz ve kilo almamis yani cok az almis sizlerdede bpyle durum olsumu kilo alamama istahsizlik falan moralim cok bozuk :KK43:
Bizimde 1 üstten 2 alttan patladı huzurlum uyku halinde ağlamalar diz boyu tetagil diş tozu kullanmaya başladık 2-3 gündür o biraz ağrısını kesiyor sanırım ama elinden gelse damaklarını parçalayacak

İnan aynisini birebir doktorumuzda soyledi benim onceligim saglikli olmasi kilo alinirda son bir haftadir ek gida azaldi emmesi azaldi cok uzuluyorum bu saat olmus daha 2 kere emdi sabah 9 dan bu yana 2 tkasigi sebze puresi sabah da 2 tkasigi avakado yumurta yedi kafayi yiyecem ek gidanin tadina bakiyor seviyor onlar onemli degil benim icin sut onemli gece uyurken verecem artik napim biberonla bu ayda ayni olursa geriler yasitlarina gore☹️
Olmaz olmaz alır kilo merak etme memeye de döner kac kilo şimdi

Olmaz olmaz alır kilo merak etme memeye de döner kac kilo şimdii
İstahsizlik var bu istahsizlik umarim biran once gider bu diş bizi baya etkiledi cok uzuluyorum yalniz bu 3 gundur neşesi huzuru yerinde sadece istahsizlik soz konusu doktor sık sık emzir dedi demesi kolayda cocuk istemiyor yani napabilirim garip olan ac olan cocuk huzursuz olmazmi aglamazmi benimki boyle birde hic istememezlik yapmiyor ben 2.5 3 saat sonra teklif ediyorum yok istemiyor 3.5 saatte emiyor

İstahsizlik var bu istahsizlik umarim biran once gider bu diş bizi baya etkiledi cok uzuluyorum yalniz bu 3 gundur neşesi huzuru yerinde sadece istahsizlik soz konusu doktor sık sık emzir dedi demesi kolayda cocuk istemiyor yani napabilirim garip olan ac olan cocuk huzursuz olmazmi aglamazmi benimki boyle birde hic istememezlik yapmiyor ben 2.5 3 saat sonra teklif ediyorum yok istemiyor 3.5 saatte emiyor
Telâş yapma canım dönemsel birşey belli ki zaman ver kuzuya dişten gibi sanki

Aynen erkeklerin farkli oluyor fakat biz 7 ayi gectik ☹️Gerilemesin de tek sikintim bu insallah bu ay toparlar hayir yani anlamadigim ek gida aldigi halde boyle oldu
8 kilo az değilki benim bebeğim erkek 8200 dü 7 aylık muayenesinde. Normal aralıklarda yani. Eğer şüphe ediyorsanız buyuyencocuklar.com dan girip kontrol edebilirsiniz persentilinizi

8 kilo az değilki benim bebeğim erkek 8200 dü 7 aylık muayenesinde. Normal aralıklarda yani. Eğer şüphe ediyorsanız buyuyencocuklar.com dan girip kontrol edebilirsiniz persentilinizi
Doktorumuz iyi dedi ama bu ay kilo az aldigi icin tahliller yapildi takip edelim dedi aslinda kiloya az demedim cok az almis dedim yine az alirsa geriler o yuzden boy bas normal cikti

Merhaba arkadaşlar, ben kasım annesiyim bebeğim 3 kasım doğumlu, ek gıdaya 5. Aydan sonra başladık o yüzden ek gıda sürecinde sizinle daha uyumluyuz sanırım . Bebekleriniz ortalama ne kadar, kaç öğün yiyor acaba ?

Merhaba arkadaşlar, ben kasım annesiyim bebeğim 3 kasım doğumlu, ek gıdaya 5. Aydan sonra başladık o yüzden ek gıda sürecinde sizinle daha uyumluyuz sanırım . Bebekleriniz ortalama ne kadar, kaç öğün yiyor acaba ?
Tattırma şeklinde başladım ben 3-4 tatlı kaşığı kadar öğünleri yapıyordum. Ek gıdayla doyurmadim. Çok şükür kabız olmadı hiç daha rahat alıştı. İlk önce günde 1 öğünle başladım şuan günde 3 öğün yiyor. Porsiyonlar da arttı tabi. 9 aya kadar anne sütü ya da devam sütü ağırlıklı olacak dedi doktorumuz. Kilo alımı iyi

Tattırma şeklinde başladım ben 3-4 tatlı kaşığı kadar öğünleri yapıyordum. Ek gıdayla doyurmadim. Çok şükür kabız olmadı hiç daha rahat alıştı. İlk önce günde 1 öğünle başladım şuan günde 3 öğün yiyor. Porsiyonlar da arttı tabi. 9 aya kadar anne sütü ya da devam sütü ağırlıklı olacak dedi doktorumuz. Kilo alımı iyi
Ben de aynı şekilde.ilk ay tattirma ile geçti, şimdi ek gıdaya başlayalı 2 ay oldu. Bu ay 600 gr almış ins ek gıda da faydalı olur.

Back