1 ml kullanıyorum benOceon microfer i kaç damla kullanıyorsunuz arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ml kullanıyorum benOceon microfer i kaç damla kullanıyorsunuz arkadaşlar
Çok geçmiş olsun dikkat etmek gerekiyor ama işte başa geliyor böyle şeyler maalesefKızlar dün bebeği halaları falan görmeye gelmişti çocukları da vardı. Onlar gittikten sonra bebek sürekli ağlamaya başladı susturamadım zar zor uyuttum. Sabah uyandığında tekrar ağlamaya başladı sonra baktım kolunu oynatamiyo. Acile götürdük hemen röntgen çektiler dirseği çıkmışyerine oturttular hemen geçti çok şükür. Sebepsiz ağlaması olursa bebeklerinizin aklınızda bulunsun
Teşekkür ederim umarım kimsenin başına gelmez sağlıcakla buyuturuz bebeklerimiziÇok geçmiş olsun dikkat etmek gerekiyor ama işte başa geliyor böyle şeyler maalesef
1ml cnm.iki kez 0.5 olarak cekip veriyorum ama ilk 3 gun yan etki olmasin diye 0.5ten baslattiOceon microfer i kaç damla kullanıyorsunuz arkadaşlar
Ben de tereddüt etmiştim doktora danıştım çoğu demir ilaçlarında d vitaminlerinde o ibare bulunuyormuş kullanmamız uygunmuşOceon microfer i sizlerden duydum aldırdım eşime fakat üzerinde 4-10 yaş uygundur yazınca sormak istedim 1 ml de çok mu olur acaba bilemedim![]()
Bize dr o sekilde kullan dedi cnm 5 aylik olucaz 1ml aliyoruzOceon microfer i sizlerden duydum aldırdım eşime fakat üzerinde 4-10 yaş uygundur yazınca sormak istedim 1 ml de çok mu olur acaba bilemedim![]()
Merhaba biz de şubat başında yaptırdık oğlumun 4 ayını bitirmesini 2-3 gün vardı. Keşke daha erken yaptırsaymışız dedik inanın. Konya da özel bir hastanede yaptırdık biz tek sorun bizi almadılar ameliyathaneye haliyle korkmuş ve çok ağlamış oğlum lokal anesteziyle oldu bu arada onun dışında ilk 2 gün biraz mızmızlandı canı acıyordu belli. Ayrıca bize pet bardak filan kapatın demedi doktor sadece teramisin (yanlış yazmış olabillirim) adında bir krem verdi bitene kadar kullandık. 3-4 günde tamamen toparladı diyebilirim.Merhabalar,
sünnet yaptıran oldu mu aranızda? bez içerisinde iyileşme nasıl oluyor? anestezi genel mi lokal mi? bebeğiniz zorlandı mı? bir aydınlatın nolur çok gerginim![]()
Merhaba biz de şubat başında yaptırdık oğlumun 4 ayını bitirmesini 2-3 gün vardı. Keşke daha erken yaptırsaymışız dedik inanın. Konya da özel bir hastanede yaptırdık biz tek sorun bizi almadılar ameliyathaneye haliyle korkmuş ve çok ağlamış oğlum lokal anesteziyle oldu bu arada onun dışında ilk 2 gün biraz mızmızlandı canı acıyordu belli. Ayrıca bize pet bardak filan kapatın demedi doktor sadece teramisin (yanlış yazmış olabillirim) adında bir krem verdi bitene kadar kullandık. 3-4 günde tamamen toparladı diyebilirim.
Ben hiç adet olmadım bebek 5 aylık olacak haftaya.ilk cocugumda da 6 ay sonra olmustum.keşke olsam devamlı ağrı var karnımdaKizlar lohusadan sonra adet duzeniniz nasil ben 40 dan sonra adet oldum ondan sonra 15 gun sonra 4 gun adet oldum simdide lekelenme gibi bisey yasiyorum idrar testi yaptim negatif kafayi yiyecem
13. haftada öğrendim erkek bebek. İnşallah siz de sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinizeKizlar günaydın 2021 Ekim annesi olacam inşallah kısmetse sizler cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba
Ben 20. Haftada öğrendim kız bebekKizlar günaydın 2021 Ekim annesi olacam inşallah kısmetse sizler cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba
Sağlıcakla gelsin :) Ben de Ekim 2020 annesiyimKizlar günaydın 2021 Ekim annesi olacam inşallah kısmetse sizler cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba
16.haftada ama esim ayrıntılı ultrasyona kadar inanmadiKizlar günaydın 2021 Ekim annesi olacam inşallah kısmetse sizler cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba
Bende 12 de yuksek ihtimal kiz dedi dr 14 te de kizdi ve kizim.olduKizlar günaydın 2021 Ekim annesi olacam inşallah kısmetse sizler cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba