2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar dün bebeği halaları falan görmeye gelmişti çocukları da vardı. Onlar gittikten sonra bebek sürekli ağlamaya başladı susturamadım zar zor uyuttum. Sabah uyandığında tekrar ağlamaya başladı sonra baktım kolunu oynatamiyo. Acile götürdük hemen röntgen çektiler dirseği çıkmış :KK43: yerine oturttular hemen geçti çok şükür. Sebepsiz ağlaması olursa bebeklerinizin aklınızda bulunsun
Çok geçmiş olsun dikkat etmek gerekiyor ama işte başa geliyor böyle şeyler maalesef

Oceon microfer i sizlerden duydum aldırdım eşime fakat üzerinde 4-10 yaş uygundur yazınca sormak istedim 1 ml de çok mu olur acaba bilemedim 🤔

Oceon microfer i sizlerden duydum aldırdım eşime fakat üzerinde 4-10 yaş uygundur yazınca sormak istedim 1 ml de çok mu olur acaba bilemedim 🤔
Ben de tereddüt etmiştim doktora danıştım çoğu demir ilaçlarında d vitaminlerinde o ibare bulunuyormuş kullanmamız uygunmuş

Merhabalar,
sünnet yaptıran oldu mu aranızda? bez içerisinde iyileşme nasıl oluyor? anestezi genel mi lokal mi? bebeğiniz zorlandı mı? bir aydınlatın nolur çok gerginim :110:
Merhaba biz de şubat başında yaptırdık oğlumun 4 ayını bitirmesini 2-3 gün vardı. Keşke daha erken yaptırsaymışız dedik inanın. Konya da özel bir hastanede yaptırdık biz tek sorun bizi almadılar ameliyathaneye haliyle korkmuş ve çok ağlamış oğlum lokal anesteziyle oldu bu arada onun dışında ilk 2 gün biraz mızmızlandı canı acıyordu belli. Ayrıca bize pet bardak filan kapatın demedi doktor sadece teramisin (yanlış yazmış olabillirim) adında bir krem verdi bitene kadar kullandık. 3-4 günde tamamen toparladı diyebilirim.

Merhaba biz de şubat başında yaptırdık oğlumun 4 ayını bitirmesini 2-3 gün vardı. Keşke daha erken yaptırsaymışız dedik inanın. Konya da özel bir hastanede yaptırdık biz tek sorun bizi almadılar ameliyathaneye haliyle korkmuş ve çok ağlamış oğlum lokal anesteziyle oldu bu arada onun dışında ilk 2 gün biraz mızmızlandı canı acıyordu belli. Ayrıca bize pet bardak filan kapatın demedi doktor sadece teramisin (yanlış yazmış olabillirim) adında bir krem verdi bitene kadar kullandık. 3-4 günde tamamen toparladı diyebilirim.

Geçmiş olsun cevapladığınız için teşekkür ederim. Corona nedeniyle mi almadılar acaba normalde de mi almıyolar?🙄

Kizlar lohusadan sonra adet duzeniniz nasil ben 40 dan sonra adet oldum ondan sonra 15 gun sonra 4 gun adet oldum simdide lekelenme gibi bisey yasiyorum idrar testi yaptim negatif kafayi yiyecem

Kizlar lohusadan sonra adet duzeniniz nasil ben 40 dan sonra adet oldum ondan sonra 15 gun sonra 4 gun adet oldum simdide lekelenme gibi bisey yasiyorum idrar testi yaptim negatif kafayi yiyecem
Ben hiç adet olmadım bebek 5 aylık olacak haftaya.ilk cocugumda da 6 ay sonra olmustum.keşke olsam devamlı ağrı var karnımda

Kizlar günaydın 2021 Ekim annesi olacam inşallah kısmetse sizler cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba

Kizlar günaydın 2021 Ekim annesi olacam inşallah kısmetse sizler cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz acaba
Sağlıcakla gelsin :) Ben de Ekim 2020 annesiyim :anne: 12. hafta kontrolünde yüksek ihtimalle erkek demişti, 16. haftada kesin olarak öğrendik.

Merhaba arkadaşlar, hepinize sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci dilerim. Ben doğum yapalı 8 ay oldu ve elimde kullanılmamış vitamin ve progesteron vajinal jel var. Çevrenizde özellikle ihtiyaç sahibi olan anne adayları varsa ulaştırmak isterim.

Back