Canim cok zor gercekten insan cok uzuluyor keske bana vursalar diyor benim kızın da atesi cikmadi cok şükür ama asi yeri sulu yara gibi de olmadiBugun o 3lü aşıyı olduk ne zormuş çok ağladı. Allahtan ateşimiz yok şuan
Canim bugün bim e gelen pompa daha önce de gelmişti, ben almıştım, memnunum. Denk getirirsen tavsiye ediyorumKizlar bana bir kaçınız sut pompası varsa sutunu sag bak demisti sut pompası olarak ne aldınız ben wee aldim ama hiç sagmiyor sizin önerdiğiniz var mi philips istedim ama eczacim cok pahalı dedibunu dene dedi ama hiç memnun kalmadım el pompası mi alsam
Ben yaptırdım rotarix tek dozluk olanBayanlar rotavirüs asısı yaptırdınız mı?yaptırdıysanız hangisini acaba reklam olnayacaksa , ben hangisini yaptırsam kararsıx kaldım
Cok tesekkurler ,vakalar cok oldugu için doktora götüremiyorum,sanırım siz de eskişehirdendiniz ,doktora kontrole goturemeyince sormaya da cekindimBen yaptırdım rotarix tek dozluk olan
Evet Eskişehirdeyim bende Halil köse ye götürüyorum Acıbadem de kendisi rotarix tek dozluk olandan yaptırın dedi öyle yaptırdık sağlık ocağına götürdük orası yaptı zaten damla ama hani kusarlar flan diye korktuk biz vermedikCok tesekkurler ,vakalar cok oldugu için doktora götüremiyorum,sanırım siz de eskişehirdendiniz ,doktora kontrole goturemeyince sormaya da cekindim
Evet bizim dogum doktorumuz Halil köse idi ilk ay kontrolünde Mehmet kuşkuya geçtik Halil Köse o hafta hastanede yoktu.öyle de devam edecegiz gibi görünüyor cok tesekkur ederim ben de öyle yaptırayımEvet Eskişehirdeyim bende Halil köse ye götürüyorum Acıbadem de kendisi rotarix tek dozluk olandan yaptırın dedi öyle yaptırdık sağlık ocağına götürdük orası yaptı zaten damla ama hani kusarlar flan diye korktuk biz vermedik
Mehmet kuşku çok iyi bir doktormuş ama kendisi rahatsızmış sanırım sürekli ilgilenemez diye biz Halil beyle devam ettik. Rica ederim ne demek.Evet bizim dogum doktorumuz Halil köse idi ilk ay kontrolünde Mehmet kuşkuya geçtik Halil Köse o hafta hastanede yoktu.öyle de devam edecegiz gibi görünüyor cok tesekkur ederim ben de öyle yaptırayım
Bence gitmelisiniz en azından içiniz rahat eder benim 90 gündür kanamam devam ediyor ve ameliyat olacağımSlm kızlar doğum yapalı 50 gün oldu regl oldum ve aşırı bir kanama var. Bu şekilde aşırı kanamasınolan varmı normal bir durumudur. 2.gün ve azalmak bilmiyor. Doktora başvurmam gerekirmi
Bime mi geldiCanim bugün bim e gelen pompa daha önce de gelmişti, ben almıştım, memnunum. Denk getirirsen tavsiye ediyorum
Geçmis olsun canim neden ameliyat olacaksınMehmet kuşku çok iyi bir doktormuş ama kendisi rahatsızmış sanırım sürekli ilgilenemez diye biz Halil beyle devam ettik. Rica ederim ne demek.
Bence gitmelisiniz en azından içiniz rahat eder benim 90 gündür kanamam devam ediyor ve ameliyat olacağım
Benim de 50 güne yakin devam etti ama simdi 75 günlüğüm hic bir akıntı yok bakalim doktora da su virüsten dolayı gidemiyorum kiSlm kızlar doğum yapalı 50 gün oldu regl oldum ve aşırı bir kanama var. Bu şekilde aşırı kanamasınolan varmı normal bir durumudur. 2.gün ve azalmak bilmiyor. Doktora başvurmam gerekirmi
Sağol canım smear aldı doktor temiz gelmedi maalesefGeçmis olsun canim neden ameliyat olacaksın
Genelde doğum sobrası korse satanlar göbeğinizi ölçüp öyle almanızı istiyorlar. Benim gibi kafana göre alırsan elinde kalabilirMerhaba ben de daha doğum yapmadım s beden aldım doğumdan sonra muhtemelen 65filan olacağım olmaz mı acaba
Benımde bıtıyor ıkı hafta sonra yenıden baslıyor ıkı gun suruyor az az gelıyor sonra kesılıyor. Normal mı acaba benimde aklıma takılıyor. 67 gun oldu dogum yapalı
Kizlar bana bir kaçınız sut pompası varsa sutunu sag bak demisti sut pompası olarak ne aldınız ben wee aldim ama hiç sagmiyor sizin önerdiğiniz var mi philips istedim ama eczacim cok pahalı dedibunu dene dedi ama hiç memnun kalmadım el pompası mi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?