2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Afiyet olsun canım yap bir çılgınlık ben de geçen Türk kahvesi içtim aynı şeyleri hissettim

Hiç dinlemiyorlar ki benim kayınvalidemde eline aldığı gibi sallamaya başlıyo alıştırmadım ben sallamaya diyorum dinlemiyo
Bizimki beşikte uyurken ağlamalarına müsade etmiyor en son Bırak ağlasınlar ağlamaları sallamaya alışmalarından daha iyi dedim bıraktı..
Bı sefer kucağında tutmaya başladı alıştırma kucağına başa çıkamam dedim biraz zoruna gitti ama kusura bakmasın hevesini alacak diye düzenimizi bozmasına izin veremem
gidecek tek başıma bakıcam ben..

canim onemli olan sen ve bebegin bakabilcek birileri var mi aileden en azindan daha az aklin kalir belki imkanin varsa iznini uzatabilirsin ben ucretsiz izin aldim bebegimle gecircegim anlari kacirmak ist3nedim birde virusten korktum axikcasi
Annem yakınımda evlerimiz yürüme mesafesinde ama işte annem başka ben başka bebeğimle ben de o anları yaşamak istiyorum günün hepsi işte geçiyor sonuçta bilemiyorum

Benim de ne zaman annem bağlasa taşıyor üşümesin diye acele acele altındaki pantolonu çıkarmadan yapmaya çalışıyor sonuç daha büyük iş çıkıyor
Ya çok zor bir durum evden çalışma imkanı yok mu
Maalesef keşke keşke olsa

Doktorum kullanabilirsin dedi ama boyundan değil omuzlardan başlayarak koyacaksın dedi boyun bükülecek şekilde olmayacak nefesi zorlanır

Benim ki daha ayakta sallanmak nasıl bişey bilmiyor daha
Memlekete aile ziyaretine gidince orda birisi sallarsa kesin kavga ederim. Sonuçta bilmediği bişeye alışamaz
İstediğin kadar uslu olsun ayakta sallamak tün annelerin kaderidir.Daha bunun dişi var ateşi var.
Bu arada maşallah oğluşuna nazer etme şu çocuğa

Oo
Diğer mesajı okudum bundan önce tatlım önce bi sakin ol sakin düşün.Aileni çağırmak ters tepebilir anlattığın kadarıyla eşin sana çok yardım ediyor oda bunalmış olabilir.
Ayrıca bebeği bırakmayacağını biliyor gitme diyemiyorda bebeği bırak diyor inşaallah halledersiniz sakince.

Kızlar bebişleriniz çok değişmiş mi sizinde ilk fotolarına bakıyorum kırmızı gibi esmer gibi zayıf koca burunlu bişeymiş şimdi sarı yanaklı ela gözlü bişey oldu alakası kalmadı ilk doğduğunda cirkin diye seviyordum
Gözlerin rengi degisir mi ki

ben cok isterim burda sizle konuşmak o kadar iyi geliyor ki bir de ben gurbetteyim tek başıma bakıyorum Gerçekten Bazen çok zorlanıyorum Biz yastık olarak ebebek'ten bir yastık almıştık kafası düzleşmesin şekli bozulmasın diye daha yeni yeni onu kullanmaya başladım önceden yan yatıyordum şimdi düz de yatmaya başladı Öyle olunca o yastık kullanmaya başladık

Canım, sanırım hepimiz eşimizle bi nedenle tartışıyoruz. Onların bizi anlamasına imkan yok. Anlamaları için doğum yapmaları gerekli. Bence aileni katma hemen, kendi aranızda halletmeye çalış.
Ben dün doğumdan sonra ilk defa kafeinsiz nescafe içtim. Çok güzeldi
Bence sebep eşinin takması, daha doğrusu takamaması.
Hiç dinlemiyorlar ki benim kayınvalidemde eline aldığı gibi sallamaya başlıyo alıştırmadım ben sallamaya diyorum dinlemiyo
Bende sallamaya alıştırmadım. Sallamaya çalışan herkesi uyarıyorum.
Yastık kullanmıyorum ben canım. Önermiyorlar yastığı doktorlar genelde.

Oldu ne zaman uyanacakta sevecen İtiraf ediyorum çok uyuduğunda özleyip uyandırıyorum

Canım hepimiz hassas dönemlerdeyiz bu dönemde bence ciddi kararlar alınmamalı eşler de farklı duygular içinde şu sıralar sen acele etme derim braz sakinleyin düzelir inşallah

Bizde bebeğin bakımından dolayı çok kavga ettik Ama geçici bir süreç bu bence çünkü 2 Ebebeyn içinde yeni bir durum alışacağız elbet büyük bir tartışma değilse önemseme bence

Cevap veren arkadaşlara desteği için teşekkür ediyorum kendimi tam anlatamıyorum galiba çevremde eşimi tanıyan akrabalarım bile kavga ettiğimizde kesin sen haksızsındır diyo çünkü eşim her konuda yardım eder işten gelip yemek yapar sonra bebeğin bakımını filan yapar gece bebeği o uyutur filan. Bende bu şekilde bi başkasını görsem ve ayrılmak istediğini söylese daha ne istiyorsun belanı mı deyip eleştirirdim ama işin içine girince çok Farklı oluyor. Her işi yapıp bunu da başına kalkıp sürekli laf edince benim için yaptığının bi anlamı kalmıyor ki keşke yardım etmese ama lafta etmese. Birde normal ses tonuyla tartışmayı bilmiyor ben bağrış çağrış bebeği büyütmeyi istemiyorum. Kavga ettikten sonra zaten aramızı düzeltmek için adım atıyor ama ben karşılık vermiyorum benimde kötü huyum bu ne ilk adımı atıyorum nede ona karşılık veriyorum böyle olunca da aramız hep bi gergin oluyor. Sadece dün akşam ki konu üzerinden değil genel bi huzursuzluğumuz var. Eminim sizde onu tanısanız hem yakışıklı hem iyi bi mesleği var hem çok efendi namazını kılan iyi bi çocuk daha ne istiyorsun dersiniz ama iyi insan olmak ayrı iyi eş olmak ayrı. Keşke çevremden birileri beni anlasaydı. Boşansam herkes beni kötü bilecek iş yerimden arkadaşlarım bile bulmuşun Gül gibi çocuğu bunuyorsun bi daha onun gibi bulamazsın diyolar tabi bende içimden alın sizin olsun diyorum ay sinirden gülüyorum.

İnan bana tatlım o bağrışın çağrışın olmadığı ev okadar azki biz pamuklara sarıp büyütelim diyoruz ama öyle olmuyor işte.boşanmış anne babayla büyüyen çocuk sence dahamı korunaklı büyür bunları ölç tart.şiddet ve aldatma yoksa çözersiniz sorunlarınızı belki bi danışmana gitmeye ikna edersin dışardan bi göz daha etkili oluyor.bu çocukların atak haftaları varya evliliklerinde öyle sınavları var işte.ilk 1 yıl çocuk olunca 5.yıl 10.yıl marş bile yazılır valla 18 yıllık evliyim 20.yıl krizime 2 yıl kaldı tam o sırada 2 yaş sendromu başlar oğlanda çocuğa bakmaktan umursamam emimim her şeyi duyma bazen herşeyi söyleme mutsuz olacağına haksız ol boş ver.

kizlar bebek mamasi denemeleri nasil gidiyor cidden sute etkisi var mi benim bu ara incir arttirdi sutumu

Biz homeoffise calisiyoruz iznim bitene kadar degismez ins is oldukca gidecegim ise yoksa bende birakamam bebegimi okadar uzun sure gibi geliyor

Ayyy inanmıyorumm..sanki biri beni anlattı..tek farkı evde iş yapıp yardım etmesi eksik seninkinden bende bugün boşasam herifi inan bana sülalede beni taşlarlar belanımı istiyorsun derler..adam calisiyor sizin icin gecesini gündüzüne katıyor derler..(sanki ben istiyorum gece gündüz haftanın 7 günü çalışsın) ..
butun parasını avucunuza sayiyor..hesapsız parasını harcıyorsun maaş kartı elinde..heryere geziyosun tozuyosun her sene kardesinin yanına gidiyosun avrupalarda fink atıyosun..sessiz sedasız adam sırtına vur agzindan lokmasini al..içkisi yok sigarası bile yok..işten eve evden işe.. vs vs vs..
Ama kimse bana ne istiyosun diye sormuyor azıcık ilgi alaka çokmu şey istiyorum..
Demem o ki gecen gunde konusu olmuştu burda aynisini yazmiştim sana da söylüyorum..kimse dört dörtlük değil biz de değiliz..mühim olan güzel şeyleri görebilmek ..seni de o kadar iyi anlıyorum ki inan şuan da gönülden hissediyorum duygularını ama sakin ol güzel şeyleri düşün olumsuzua odaklanma

Ay bizde oğlum doğduktan 1 gün sonra 5.yılımıza girdik. İkimizde evden işe işten eve beraber gelip gidiyoruz ayrı gezmelere gitmeyiz zaten ikimizde cafe avm den ziyade deniz dağ kamp vs o tür eğlenceleri seviyoruz. Zevklerimiz aynı ama huylarımız çok farklı sürekli kavga etmektense acaba ayrılsak daha mı mutlu oluruz bilmiyorum Ona bak süt stresten çok çabuk etkilenirmiş zaten süt zor yetiyor iyice azalmasın o yüzden beni strese sokma benimle kavga etme dememe rağmen kavga esnasında kendine hakim olamıyor bağırıyor çağırıyor bazen etrafında bişeyleri kırıyor fiziksel şiddet zaten söz konusu dahi olamaz ama psikolojik şiddet tavan yapıyor.

Kızlar Instagram'dan birbirimizi eklesek hem minişlerimizi görürüz isteyen oradan numaralarını da verebilir
Güzel olurdu bende sizleri ve bebişlerimizi görmeyi çok istiyorum eğer kaçak göçek bi grup filan kurulursa hemen haber verip beni de ekleyin

He bide en son yazdigina okadar guldumki anlatamam aynisi başıma.geldi..o kadar bayilirlarki sülalede eşime herkes bayilir dört dörtlük aile babası sessiz sedasız damat pek efendi adam..hic unutmam bir gün cok ama cok yakinim bir insan bana sana fazla bile iyi buldun bu adamı op basina koy dedi ben boyle sikayetleniyoken ona..cunku ben baskin bi tipim acikcasi dominantim evde sözüm gecer o yüzden haketmiyorum tabi adam sessiz çunku ben niye hakedeyimki hersey sessizlik demek..neyse öyle dua ettimki Allah sana nasip etsin böyle bi damat inşallah ne diim cok begendiysen aynisi nasip olsun dedim sonuç.benimkinin 10 katını verdi nasıl içten dua ettiysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…