2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar biz dün gece eşimle çok şiddetli kavga ettik oğlumu emziriyordum o şekilde bile hiç bizi sütün durumunu düşünmüyor bebek o bağırdıkça memede sıçradı durdu. eşime bebeğin yanında yüksek sesle bağırma dedikçe adam kafayı yemiş gibi bağırıp durdu nerdeyse eve polis gelecekti. Çocuğumun sağlıklı bi ortamda büyümesini istiyorum ama eşimle ikimizde çok baskın karekteriz iki tarafta dediğim dedik olunca her an kavga edebiliyoruz. Kızlar akıl verin ne yapayım bu şekilde yaşamak istemiyorum ama oğlumdan ayrılmakta istemiyorum eşim olacak öküz bebeği bırak git diyor düşünebiliyor musunuz ? Acaba aileme haber versem mi gelip bizi alıp götürseler. 10 aralıkta işe başlamam gerek oda var Allah ım ya herşey üstüme üstüme geliyor
Canım hepimiz hassas dönemlerdeyiz bu dönemde bence ciddi kararlar alınmamalı eşler de farklı duygular içinde şu sıralar sen acele etme derim braz sakinleyin düzelir inşallah

Kızlar biz dün gece eşimle çok şiddetli kavga ettik oğlumu emziriyordum o şekilde bile hiç bizi sütün durumunu düşünmüyor bebek o bağırdıkça memede sıçradı durdu. eşime bebeğin yanında yüksek sesle bağırma dedikçe adam kafayı yemiş gibi bağırıp durdu nerdeyse eve polis gelecekti. Çocuğumun sağlıklı bi ortamda büyümesini istiyorum ama eşimle ikimizde çok baskın karekteriz iki tarafta dediğim dedik olunca her an kavga edebiliyoruz. Kızlar akıl verin ne yapayım bu şekilde yaşamak istemiyorum ama oğlumdan ayrılmakta istemiyorum eşim olacak öküz bebeği bırak git diyor düşünebiliyor musunuz ? Acaba aileme haber versem mi gelip bizi alıp götürseler. 10 aralıkta işe başlamam gerek oda var Allah ım ya herşey üstüme üstüme geliyor
Bizde bebeğin bakımından dolayı çok kavga ettik Ama geçici bir süreç bu bence çünkü 2 Ebebeyn içinde yeni bir durum alışacağız elbet büyük bir tartışma değilse önemseme bence

Kızlar bir Çılgınlık yapıp Nescafe içeceğim şu an beşik sallıyorum bırakırsam uyanacak diye çok korkuyorum acaba kahve keyfi yapabilecek miyim Bizimki bu ara sallamadan uyumuyor yine bir Atak dönemindeyiz budizz diye ayımız var o da Susunca direkt uyanıyor

Cnm biz esimle bebek dogdugundan beri tartisiyoruzcok aglatti beni bebek yaptigima pisman etti resmen biz cok alinganiz bence onllarda cok anlayissizlar ama duzeliyor cnm benimkide bebegi alip gitcem dedi sanki kendi cikatmista sadece onunmus gibi delirdim resmen suan 50 li gunlerdeyiz duzelttik cok sukur fevri kararverme biz coook alinganiz bu donemde insallah toparlarsiniz

Biz de bebek olduğundan beri anlaşamıyoruz gerçi bana batıyor sürekli eleştirdiğim için o da sinir oluyor.
Bence aileleri falan hiç karıştırma gitmek vs daha da karmaşıklaştırır.
Eğer bir karar vereceksen kavga ardına değil düşünüp konuşup paylaşarak vermelisin diğer türlü çıkmaza sokarsın

Kızlar bir Çılgınlık yapıp Nescafe içeceğim şu an beşik sallıyorum bırakırsam uyanacak diye çok korkuyorum acaba kahve keyfi yapabilecek miyim Bizimki bu ara sallamadan uyumuyor yine bir Atak dönemindeyiz budizz diye ayımız var o da Susunca direkt uyanıyor
İç canım hak ediyoruz keyif yapmayı kaçıncı haftadasınız biz de sanırım atak dönemindeyiz onu da burdan öğrendim 5.haftadayız değişik değişik haller 😂

Kızlar ya biz bu bebeklerimizi bırakıp nasıl işe gideceğiz ben her günü ondan ayrılacakmış gibi yaşıyorum benden başka kimse anlayamaz emmek isteyecek annesini bulamayacak 3 ay çok çok az ya istifa edesim var her şeyi göze alıp

(ücretsiz izin alamam iş yerine haksızlık olur çalıştığım birimde 2 kişiyiz şuan tek kişi beni idare ediyor daha da fazla süreyi uzatamam)

sizler ne düşünüyorsunuz

Bol kakalı bir günden günaydın neden bilmiyorum dünden beri kakalar dışarı çıkıyor herşey batıyor 😓 küçük ya da büyük desem bez iki ayrı bez vardı ikisinde aynı anda aynı sorun olmaz sanırım tek ortak nokta bezleri eşimin takması 🧐

Kızlar ya biz bu bebeklerimizi bırakıp nasıl işe gideceğiz ben her günü ondan ayrılacakmış gibi yaşıyorum benden başka kimse anlayamaz emmek isteyecek annesini bulamayacak 3 ay çok çok az ya istifa edesim var her şeyi göze alıp

(ücretsiz izin alamam iş yerine haksızlık olur çalıştığım birimde 2 kişiyiz şuan tek kişi beni idare ediyor daha da fazla süreyi uzatamam)

sizler ne düşünüyorsunuz
Ya çok zor bir durum evden çalışma imkanı yok mu 🤔

sizler ne düşünüyorsunuz
canim onemli olan sen ve bebegin bakabilcek birileri var mi aileden en azindan daha az aklin kalir belki imkanin varsa iznini uzatabilirsin ben ucretsiz izin aldim bebegimle gecircegim anlari kacirmak ist3nedim birde virusten korktum axikcasi

Bol kakalı bir günden günaydın neden bilmiyorum dünden beri kakalar dışarı çıkıyor herşey batıyor 😓 küçük ya da büyük desem bez iki ayrı bez vardı ikisinde aynı anda aynı sorun olmaz sanırım tek ortak nokta bezleri eşimin takması 🧐
😂😂benimde ne zaman esim baglasa bezi cisi sirtina kadar cikiyir

selam şekerim süperim 🤪 abiler bebiş çok renkli hayatımız var 🤣 gün bitmiyor, nerde bitiyor nerde başlıyor zaman kavramı kalmadı bende 🙈😅🌷🍀 sen nasılsın 😊
Ah canım ya allah yardımcın olsun gün kavramı kimsede yok sanırım 🤣 iyiyim ben de ufaklıkla takılıyoruz tüm gün 🤣

😂😂benimde ne zaman esim baglasa bezi cisi sirtina kadar cikiyir
Yardım etmese daha iyiydi şimdi kakalı kıyafetlerle uğraşcam 😓bir kızı tamamen soy sil sıcacık yataktan cıkmıştı çok sinirlendi acısını memeden çıkartıyor 😅

Arada sallama diyorum da yanlış anlıyor bebeklerle ilgilenmesini istemiyorum gibi algılıyor ama alışırlarsa işim güç anlatmaya çalışıyorum inşallah alıyordur 😔
dünde bir tanesi kaka yapmış her ağladığında sallamış bebekte artık pes edip yatmış doyurmak için kucağıma aldım kaka yaptığını anladım bir açtım kakası kurumuş kuzumun 🤦‍♀️😔
Hiç dinlemiyorlar ki benim kayınvalidemde eline aldığı gibi sallamaya başlıyo alıştırmadım ben sallamaya diyorum dinlemiyo

Merhaba arkadaşlar bebeklerinize uyurken yastık kullaniyormusunuz?Annem inatla koymak istiyorda biz size hep kullandik diye..
Bir de ekim anneleri olarak whats app grubu olustursak iyi olmaz mı?Aramizdan biri numaraları toplayip grubu kurabilir, bebek bakımı vs. konusunda acil hemen ulasabiliriz boylece birbirimize aklimiza takilan sorularda, katilmak isteyenler katilabilir..

Kızlar 8 haftalık oldu kızım uyumak istemiyor gündüz bir de emzige nasıl alıştırdınız?
Birkaç tane emzik denedik biz önce alışmadı phillips aventinkini sevdi. Ama çok emzik vermemek lazım sanırım emzikten sonra memeyi emerken ağzını küçük açmaya başladı ama uyumayınca mecbur kalıyor insan tabi

Merhaba arkadaşlar bebeklerinize uyurken yastık kullaniyormusunuz?Annem inatla koymak istiyorda biz size hep kullandik diye..
Bir de ekim anneleri olarak whats app grubu olustursak iyi olmaz mı?Aramizdan biri numaraları toplayip grubu kurabilir, bebek bakımı vs. konusunda acil hemen ulasabiliriz boylece birbirimize aklimiza takilan sorularda, katilmak isteyenler katilabilir..
Whatsapp yasak canım, yastık önermedi doktorum biz koymuyoruz

Hemen ani kararlar alma..iyi düşün..hepimiz tartışabiliyoruz bu dönemde...batıyor çünkü herşey insana..eşimin niye gözünün üstünde kaşı var diye bile kavga edesim var bazen..sende lütfen eşinin artı yönlerini düşün..her kavgada ayrilsa herkes evli insan kalmaz inan..ki senin eşin burda herkesten çok bu süreçte destek oldu sana bunları da getir aklına

Acele karar verme canım, benimki de beni deli ediyo bazen, bütün gün uğraşıyorum pışpışla emzir oyna uykusuz kal kol ağrısı bel ağrısı işten geliyo neden elindeki pamukçuğu temizlemedin diyo hesap soruyo halbuki ben kaç atak atlatmışım hatta ağlamışım susturamayınca bilmiyo neler yaşadığımı tabi uykusuzum ben de alttan alamıyorum tartışma oluyo gereksiz yere

geçen gün haftasonu sen bak dedim gör kolay mı 2 saat sabredemedi çok zormuş ben bilmiyodum bu kadar zor olduğunu bütün gün evdesin rahatsın diye düşünüyodum dedi

Back