- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 133
AynenBasbas bağırıyo hala uyumadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenBasbas bağırıyo hala uyumadı
Ya benimki uyudu uyandı Bİle şimdi Fe memeyi alamadan kucağımda sızdı var bir dengesizlik bugün kızdaBasbas bağırıyo hala uyumadı
Gece kakaları uyku kaçırıyor sevmiyorum gece kaka yapmasınıBiz de mesaideyiz. Emerken sirtina kadar çıkan kaka yüzünden bir de üst baş değiştirme operasyonu yaptık. Iyice uykusu gitti.
Şimdi babası ayağında sallıyor. Bu ayakta sallama işini de çözemedik. Başka türlü uyumuyor ya
Evet aynı anda ağlamaları, aynı anda acıkmaları, aynı anda hapşurmaları hatta aynı anda ıkınmalarıma bile şahit oldum mucize gibi bir şeyKesinlikle çok şanslısın iki mucize var sende. Ama en çok merak ettiğim ikizlerde şikayetleri aynı anda olduğu oluyor mu. Mesela aynı anca acıkıyolar mı. Gerçi olsa bile bizim iki memeden aynı anda süt geliyor ya sen de ikisini aynı anda emzirebilirsin heralde
Bağımlı olmasınlar ama arada ayakta sallayarak uyusalar hiç fena olmazdı çok şey istiyorum dimiYa ne güzel aman alışmasınlar. Çok yorucu oluyor. Ben de bebekken çok severmişim bana çekti herhalde. Sen nasıl uyutuyorsun peki ?
uzun sürmedi canım. 1de geri uyandı. zorla uyuttum. şimdi yine uyandık gibi. daha doğrusu ıkınıyor ama uyanamadıMaşallah darısı başımıza
Kolay gelsin Bugün benim kız da hiç durmadı. Demek bugün de bişey var, bütün bebişler aynıymış.herkese kolay gelsin mesai basindayiz
Ay benim kız daa... çok huzursuz bir geceydi uyumak bilmediii neyin nesiydi öyle haller hareketler çözemedimKolay gelsin Bugün benim kız da hiç durmadı. Demek bugün de bişey var, bütün bebişler aynıymış.
bende bir iki saat uyudum tekrar mesai basina gectim gozler faltasi gibi uyumaz sanirim artikMesaide olanlara selam olsun
Yok yok gaz. Doyurup onu da denedimGazımı var yoksa açmı acaba?
Ya benimki uyudu uyandı Bİle şimdi Fe memeyi alamadan kucağımda sızdı var bir dengesizlik bugün kızda
Dün gece bu bebelerde kesin bi sıkıntı vardı.Ay benim kız daa... çok huzursuz bir geceydi uyumak bilmediii neyin nesiydi öyle haller hareketler çözemedim
Hergün 12de uyuyan cocuk bgn 2ye kdr uyumadıAy benim kız daa... çok huzursuz bir geceydi uyumak bilmediii neyin nesiydi öyle haller hareketler çözemedim
Benim ki daha ayakta sallanmak nasıl bişey bilmiyor dahaBi benimkiler sevmedi ayakta sallamayı abide sevmezdi
Bende hiç sallamadımBenim ki daha ayakta sallanmak nasıl bişey bilmiyor daha
Memlekete aile ziyaretine gidince orda birisi sallarsa kesin kavga ederim. Sonuçta bilmediği bişeye alışamaz