2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Maşallah hep böyle uzun uzun uyur kuzucuk inşallah eğer başını sağa sola çeviriyorsa korkmaya gerek yok canım

Aynı bizdede öle 11de yatarsa 3bckta 12 de yatarsa 4 bckta kalkıyor ikinci seansında da 2 bck 3 saat uyuyor sonrada bnm için mesai baslıyor
Şükür diyelim en azından gece uykumuz düzenli bide şu iki uyku arasında uyanmayıp 7 saat kesintisiz uyusaydı tam olacaktı

Şükür diyelim en azından gece uykumuz düzenli bide şu iki uyku arasında uyanmayıp 7 saat kesintisiz uyusaydı tam olacaktı
Hahaha smdi kızlar bize kızacak ne cok istiyorsunuz diye ama 4. Aylarda daha uzun uzun uyuyorlarmıs artık oda zamanla benm isteğim smdilik gündüzleri de düzene sokabilmek

Hahaha analı kızlı şimdiden babayı kullanıyorlar yandı baba

Zaten anneler kim ki bi süt fabrikasıyız biz
Benimkilerde önce babaya benziyorlar sonra bana doğru kayıyorlar
Eşim bu durumdan rahatsız değil ailesi hepsi sana, ailene çekmiş diyorlar onu bile kıskanıyorlar

Ben 12 ye de razıyım ama uyumuyorlar aksi gibi saat 3e kadar gözler fal taşı..

Kurutmayı bende arçelik kullanıyorum
çok memnunum
banada temizlik robotu tavsiyesi verirmisiniz kızlar hangi marka kullanıyorsunuz memnun kaldınız marka

Kurutmayı bende arçelik kullanıyorum
çok memnunum
banada temizlik robotu tavsiyesi verirmisiniz kızlar hangi marka kullanıyorsunuz memnun kaldınız marka
ben alsam xiomi ya da irobot alıcam da hala alamadım. elim gidip geliyor. çevremde kullanıp memnun olanlar var iki markadan.

biz bugün 1aylık olduk. yarın aşımız ve kontrollerimiz var. dün normal tartıda babası tarttı 4700geldi.300gr sapsa 4400olmuştur diye umuyorum. 3440doğmuştuk.çocuk cerrahına da gideceğiz yarın.sünnetli doğduk ama yine operasyon gerekiyormuş sanırım. bakalım neler diyecek

Dün oğlumu bir buçuk saat anneme bıraktım dışarda işlerim vardı gelmeye yakın göğüslerim acımaya başladı ilk defa oğlumla ayrı durdum gelir gelmez emzirdim ama dünden beri sağ göğsüm çok ağrıyor oğlumu kucağıma alırken sağıma gelirse cok acıyor bugünde biraz ateşim var çok halsizim mastit mi oluyor bu

Hahaha analı kızlı şimdiden babayı kullanıyorlar yandı baba
Bir gecede perti çıktı o babanın uyandıramıyorum başı cok ağrıyormuş kahvaltı yapamadık daha yeni dikişlerim olduğu için babayı kaldırdık dün gece bu kadar cok o kadarını da yapacak artık

Sıcak su torbası koyup masaj yaptım sürekli.. Birde bebekler acıkınca ikisini de önce ağrı olan göğüsten emzirdim öyle geçti..
Gece hic uyanmadan uyumustum,sabah kalktigimda tas gibi olmis gogusler .Simdi cok agriyor icinde kist olmusSicak su koydum ben de ,masaj yapiyorum,2bucuk saatte bir sagim yapiyorum ,insallah duzelir cnm

Canım mastitse de başlangıçtır daha, bol bol emzir ılık duş al masaj yap geçer benim de geçen oldu ateşim de çıktı senin gibi 1 günde geçti. Acısa da emzir

Canım mastitse de başlangıçtır daha, bol bol emzir ılık duş al masaj yap geçer benim de geçen oldu ateşim de çıktı senin gibi 1 günde geçti. Acısa da emzir
Emziriyorum onu emzirirken diger taraf acıyor anlamadım aksi gibi hic durmuyor duşu gectim tuvalete gidemedim

Evetbateste varsa mastit cannm sicak suyla msaj yap Mastit icin videolar var izleyebilirsin

Bendeki büyük canım tabi küçük olsa da iş görür
Evde büyük varda ben küçük olanlardan istiyorum bulamadım onlar daha pratik ve tam göğüse uygun olur diye düşünüyorum. O yüzden hiç büyüğü denemedim kullanımı nasıl oluyor memnun musun ? Ben her gece sıcak duşa giriyorum sonra göğsümü sağıyorum gerçekten sıcak suyun faydası oluyor o yüzden sıcak su torbasıda işe yarar diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…