• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim kız da güzelce emdi uyudu beşiğe koydum öyle bir kaka yapma sesi geldi ki bir de değil iki üç kez tabi bezden taştı onu değiştirdi baba kıyafet değiştir et derken bütün uykusu kaçtı gözler fal taşı gibi😭 aramıza koydum tepiniyor şimdi yorulsun bakalım ne zaman uyur 🧐

Benim kız da güzelce emdi uyudu beşiğe koydum öyle bir kaka yapma sesi geldi ki bir de değil iki üç kez tabi bezden taştı onu değiştirdi baba kıyafet değiştir et derken bütün uykusu kaçtı gözler fal taşı gibi😭 aramıza koydum tepiniyor şimdi yorulsun bakalım ne zaman uyur 🧐
Ooh sefası olsun 🤣🤣🤣 şimdiden araya girmiş ilerde neler yapar düşünemiyorum🙈
Ama çok tatlı ya keşke benimde bir kızım olsaydı aramızda yatsaydı babasını bana vermeseydi😍

Aminn.Allaha emanetler ödümü patlattı gece gece vallahi
Geçmiş olsun canım bu gün iki kere benim büyüğü de öyle oldu bende uzun süre omuzumda tutuyorum ona rağmen öyle oldu Rabbim korusun bebekleri her yatırdığınızda bebekleri Allaha emanet edin Allah onları korusun🤲🤲

Ooh sefası olsun 🤣🤣🤣 şimdiden araya girmiş ilerde neler yapar düşünemiyorum🙈
Ama çok tatlı ya keşke benimde bir kızım olsaydı aramızda yatsaydı babasını bana vermeseydi😍
Ay valla ben şimdiden kıskanıyorum ilişkilerini ileride düşünemiyorum kendimden biliyorum kızlar babaya daha düşkün oluyor 🙃 bazen bende uyumuyor memeye rağmen babada uyuyor 😅 bir yandan da seviniyorum çünkü çok yardımcı oluyor bu sayede bende gaza getiriyorum 😅 sıpa uyudu sonunda kolik müzikle 1 saat sonunda uyuttum da benim uykum kaçtı 🤔 kitap okuyayım bari🧐

Bu gecede galip geldim💪💪
Saat 3 uyuma saatlerini daha geriye almam lazım🤦‍♀️
Bizim bebeğin uyku saati gece 12. Bizde yavaştan 11 e çekiyoruz ama öyle olunca da gece erken uyanıyor nazar değmesin ama uyuyunca kesin 5 saat uyuyor. Gece doyurduktan sonra ki uyku seansımız kısa sürüyor 2 saat sonra kesin uyanıyor sonra da benim için gece bitmiş oluyor gündüz kısa kısa uyku seansı var. Kendimize öyle bi düzen kurduk işte

Bnde öleydim bgn ben ağladım en sonunda sonra saat aksam 8 9 gibi karnını doyurdum fön makinesi sesini actım Bi uyudu 12ye kdr smdi tekrar uyutmaya çalısıyoruz ama işimiz zor givi 😂😂😱😱😔
en son memeyi dayadım ağzına tık diye uyudu🙄saat 1falandı.şimdi mızıkladı aldım altını değiştim ama öyle ağır uykudaki ememiyor. yatağa geri koyuyorum yine keçi sesleri😂memeyi dayadım suratında bekliyorum ama banamısın demiyor. momys bliss damla vermiştim ilk kez bende o mu uyku yaptı acaba. aslında gece damlasını da almamıştım gündüz içerikliydi

Aman dikkat et canım gözün üzerinde olsun genzine kusmuk ya da süt kaçırıyor demekki 😓 gelmiş geçmiş olsun 🙏🏻

Geçmiş olsun canım bu gün iki kere benim büyüğü de öyle oldu bende uzun süre omuzumda tutuyorum ona rağmen öyle oldu Rabbim korusun bebekleri her yatırdığınızda bebekleri Allaha emanet edin Allah onları korusun🤲🤲
Saolun kızlar korkutuyor bu sıpalar insanı..artık nasıl bir kusmuk kaçtıysa sabaha kadar temizleyemedi bi boğazını..koca dedeler gibi öhö öhö sesi geldi durdu😂😂 şimdide öyle sesli bir pırtladıki aniden yataktan bi fırlamışım gök gürlüyo sandım 😂😂..dedim Allah Allah yağmurda yoktu bu gece bu ne şimdi beyfendinin totosuymuş😂😂😂 1.5 Aylık velet ağzıyla poposuyla çıkarmadığı ses yok..araba fren keçi kedi köpek gök gürültüsü şelale ne ararsan var bas tuşa gelsin efekt😂😂😂😂

Benimki de uyudu ama gene beşiğinde yatmadı. Yanımızda uyudu. Çocuğu ezmeyeyim diye yamuk yumuk yatmışım. Emmek için uyandı. Emzirdim inşallah geri dalar.

Saolun kızlar korkutuyor bu sıpalar insanı..artık nasıl bir kusmuk kaçtıysa sabaha kadar temizleyemedi bi boğazını..koca dedeler gibi öhö öhö sesi geldi durdu😂😂 şimdide öyle sesli bir pırtladıki aniden yataktan bi fırlamışım gök gürlüyo sandım 😂😂..dedim Allah Allah yağmurda yoktu bu gece bu ne şimdi beyfendinin totosuymuş😂😂😂 1.5 Aylık velet ağzıyla poposuyla çıkarmadığı ses yok..araba fren keçi kedi köpek gök gürültüsü şelale ne ararsan var bas tuşa gelsin efekt😂😂😂😂
Biz 2.5 sa sonra memeye kalktık yine kaka🤪 babayı uyutmayacak benimki 😂inşallah bu sefer geri uyuması kolay olur

Bnde öleydim bgn ben ağladım en sonunda sonra saat aksam 8 9 gibi karnını doyurdum fön makinesi sesini actım Bi uyudu 12ye kdr smdi tekrar uyutmaya çalısıyoruz ama işimiz zor givi 😂😂😱😱😔
Ben de aynı durumdayım aşılarını oldu gece 3 ten beri uyumadı, o ağlıyo ben ağlıyorum artık. Allah hepimize sabır güç kuvvet versin 😒

Kızlar bebeklerinizin kakası hala sarımsımı bizim bugun yeşildi anlamadım
Kakaya sari rengi veren karacigerdem gelen safra. Sut bagirsaktan hizli gecip safrayi az alinca rengi yesilimsi oluyormus. Mesela arka sutu pek alamazda yesilimsi olabilirmis. Bizde de bir gun oldu sonra gecti. O sirada arastirmistim.

Bizim bebeğin uyku saati gece 12. Bizde yavaştan 11 e çekiyoruz ama öyle olunca da gece erken uyanıyor nazar değmesin ama uyuyunca kesin 5 saat uyuyor. Gece doyurduktan sonra ki uyku seansımız kısa sürüyor 2 saat sonra kesin uyanıyor sonra da benim için gece bitmiş oluyor gündüz kısa kısa uyku seansı var. Kendimize öyle bi düzen kurduk işte
Aynı bizdede öle 11de yatarsa 3bckta 12 de yatarsa 4 bckta kalkıyor ikinci seansında da 2 bck 3 saat uyuyor sonrada bnm için mesai baslıyor 😂

Back