- 4 Şubat 2020
- 1.164
- 1.745
- 63
Oldu ne zaman uyanacakta sevecen İtiraf ediyorum çok uyuduğunda özleyip uyandırıyorumŞükür diyelim en azından gece uykumuz düzenlibide şu iki uyku arasında uyanmayıp 7 saat kesintisiz uyusaydı tam olacaktı
![]()
![Dondurma :dondurma: :dondurma:](/images/smiley/dondurma.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu ne zaman uyanacakta sevecen İtiraf ediyorum çok uyuduğunda özleyip uyandırıyorumŞükür diyelim en azından gece uykumuz düzenlibide şu iki uyku arasında uyanmayıp 7 saat kesintisiz uyusaydı tam olacaktı
![]()
Bizde de onu baba yapıyorOldu ne zaman uyanacakta sevecen İtiraf ediyorum çok uyuduğunda özleyip uyandırıyorum![]()
Bende o miniklerden alacaktım sepete eklemiştim bebişler erken gelince kaldı dahada almadım.. Trendyolda var küçüklerden küçük sıcak su torbası yaz çıkıyo..Evde büyük varda ben küçük olanlardan istiyorum bulamadım onlar daha pratik ve tam göğüse uygun olur diye düşünüyorum. O yüzden hiç büyüğü denemedim kullanımı nasıl oluyor memnun musun ? Ben her gece sıcak duşa giriyorum sonra göğsümü sağıyorum gerçekten sıcak suyun faydası oluyor o yüzden sıcak su torbasıda işe yarar diye düşündüm.
Ben deeOldu ne zaman uyanacakta sevecen İtiraf ediyorum çok uyuduğunda özleyip uyandırıyorum![]()
Yok kuzum ne uyuması sabah ezanından sonra ara ara uyudular şimdi de uyanıklar taa geceye kadar benimkiler zaten uykuyu sevmiyo büyükte öyleydi.. Bunların tek avantajı 3 te yatsalar ezana kadar utanmıyorlar o arada uykumu alıyorum..Gündüz cok mu uyuyorlar cnm gündüz uyuyan bebekler gece uyumuyor sanki
Biz dogumdan hemen sonra 2 gunlukken yaptirdik, herhangi bi test yapmadilar anestezi de uygulanmadi bi krem surup oyle uyusturmuslardiSunnet yaptiran anneler oncesinde test falan yaptirmis miydiniz yoksa direkt gidip yapildi mi ayni gun![]()
Benimde bebekler tam boşaltamıyordu birkaç kere oldu çok fenaydıGece hic uyanmadan uyumustum,sabah kalktigimda tas gibi olmis gogusler .Simdi cok agriyor icinde kist olmusSicak su koydum ben de ,masaj yapiyorum,2bucuk saatte bir sagim yapiyorum ,insallah duzelir cnm
Dün 52 günlük oğluma yaptırdık sünnet. Sabah aradım öğlen boşluk varmış gittik yaptırdık aynı gün. Sadece iğne vurularak, klips yöntemiyle yaptırdık. Çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı. Ağrı kesiciler fayda etti hemen.Sunnet yaptiran anneler oncesinde test falan yaptirmis miydiniz yoksa direkt gidip yapildi mi ayni gun![]()
En şanslınız benim biri uyuyor biri uyanık kokularını içime çeke çeke seviyorumBen deeoynarken videosunu çektim uyuduğunda izliyim diye. Uyusun diye uğraşıyorum uyuduğunda da çok özlüyorum fotoğraflarına bakıyorum
![]()
Günlük 3bck saatimi uyuyorsunYok kuzum ne uyuması sabah ezanından sonra ara ara uyudular şimdi de uyanıklar taa geceye kadar benimkiler zaten uykuyu sevmiyo büyükte öyleydi.. Bunların tek avantajı 3 te yatsalar ezana kadar utanmıyorlar o arada uykumu alıyorum..
Bende istiyorum ama emin olamadım halılar filan var evin heryeri eşya nasıl süpürcekki sürekli ben eşyaları kaldırmam mı gerekiyor o hafızaya alıyormus gezdiği yerleri o doğrultuda süpürüyormus hep sanırım Bi deneme şansımız olsa keskeben alsam xiomi ya da irobot alıcam da hala alamadım. elim gidip geliyor. çevremde kullanıp memnun olanlar var iki markadan.
Ayy siz çıldımıssınızOldu ne zaman uyanacakta sevecen İtiraf ediyorum çok uyuduğunda özleyip uyandırıyorum![]()
Yok canım saat 10 11 e kadar ara ara uyuyorlar bende o arada uyuyorum yoksa dayanamazdım..Günlük 3bck saatimi uyuyorsunbide her gece dusa nasıl giriyorsun ben 3 gündür giremiyorum eşim evde de bgn şükür girebildim
ben zMan bulamıyorum hiç bsye sen 3 bebeyle maşallah
![]()
Öle ara ara uyumalar beni sersem ediyor ya hiç alısık değilim uyumayınca cok fena oluyorum bütün kimyam değişiyor ishal bile oluyorum düşünYok canım saat 10 11 e kadar ara ara uyuyorlar bende o arada uyuyorum yoksa dayanamazdım..
Xiomı moblu olandan silmeside beklediğimden iyi cıktıKurutmayı bende arçelik kullanıyorum
çok memnunum
banada temizlik robotu tavsiyesi verirmisiniz kızlar hangi marka kullanıyorsunuz memnun kaldınız marka
Arada sallama diyorum da yanlış anlıyor bebeklerle ilgilenmesini istemiyorum gibi algılıyor ama alışırlarsa işim güç anlatmaya çalışıyorum inşallah alıyordurAnnemde fena alıştırdı beşikte sallamaya sorma..sabaha kadar sallanmak istiyor