• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
benim mesaim hiç bitmedi bugün artık ağlayacağım sinirden. sürekli meme istedi zaten geceden uykusuzdum. hadi mama verelim uyusun dedik yine yok. üzerine meme verdim uyuyacak gibi oldu tekrar uyandı. emziği verdim evin içinde turladım tam dalacak gibi oluyor geri uyanıyor. artık takatim kalmadı. uyumadı hala karnı tok 90cc mama+meme verdim yani. kustu bi de😵

Ben tabiki bu gece mesaisi ne zaman bitiyor şöyle güzelce uyusalarda bizde dinlensek 🙄
Çocuk tüm gün 2 saatte bir uyumak istiyor gece olunca böyle 12 1 2 sabahlar olmasın. Bari gece 4 5 saat uyur inşallah
benim mesaim hiç bitmedi bugün artık ağlayacağım sinirden. sürekli meme istedi zaten geceden uykusuzdum. hadi mama verelim uyusun dedik yine yok. üzerine meme verdim uyuyacak gibi oldu tekrar uyandı. emziği verdim evin içinde turladım tam dalacak gibi oluyor geri uyanıyor. artık takatim kalmadı. uyumadı hala karnı tok 90cc mama+meme verdim yani. kustu bi de😵
Ayy sorma benimki de. Memede dalıyor. Bi anda açıyor gözlerini. Babası sakinleştirmeye çalışıyor şimdi

Arkadaşlar bu d vitamini vermeyi nasıl beceriyorsunuz biz pedia d kullanıyoruz 3 damla ama verdiğim direkt dışarda ağzı yüzü yap oluyor. Bence 1 damla bile gitmiyordur.
Ben arada mama takviye veriyorum ya ona koyuyorum yada sağıp biberonla emzirdiğim süte koyuyorum bizde pedia d kullanıyoruz.

Bnde öleydim bgn ben ağladım en sonunda sonra saat aksam 8 9 gibi karnını doyurdum fön makinesi sesini actım Bi uyudu 12ye kdr smdi tekrar uyutmaya çalısıyoruz ama işimiz zor givi 😂😂😱😱😔

Sabahtan beri tuvalete giremedim ya. Zar zor memede uyuyup sonra hiç uyumamış gibi gözlerini açıveriyor birden. Atak dedikleri şey bumu acep ya valla hiç sevmedim bu durumu 😣

Tabiki bizde ayaktayız ben alıştım artık 3 te uyudukları için nöbetimiz 3 te bitiyor..

Sabahtan beri tuvalete giremedim ya. Zar zor memede uyuyup sonra hiç uyumamış gibi gözlerini açıveriyor birden. Atak dedikleri şey bumu acep ya valla hiç sevmedim bu durumu 😣
Çoğumuz aynıyız memede uyutup uyudu sanıp sevinip yerine koydugumuzda üstelik koyarken anlamasın diye minimize hareket ederken onun gözlerini açması ve bunun günde 1500 kere tekrarlanması 🤔🤔🤔

Kızlar kurutma makinesi kullananlar hangi marka model kullanıyorsunuz
Biz bosch a baktık biraz pahalıydı arçelikten aldık.. Aslında siemens almak istiyordum yakında bayisi yoktu uğraşamadım..

Biz tam 47 gunlgz Bn 40 da gidip spiral taktirdm kizlr.Bi haftadr kanamam var simdi azaldi k.rengiye dondu ama rahim kismimda oturup kalkarken agri oluyor bu normal mj spiral mi yerrlersiyor

Benim ilk çocuğum çok gazlı bir bebekti, 20 günlükken bir tanıdığımız yüz üstü yatırdı çocuğu rahatladı hemen o günden beri hep yüz üstü yatmak istedi sırt üstü yatırınca hiç uyumazdı acemi annelik işte ben de dediğin gibi çok korkardım sabaha kadar başını beklerdim boğulacak bir şey olacak diye hatta hiç unutmam 3-4 aylık filandı çocuğu yüz üstü yatmaktan vazgeçiricem sırt üstü yatmaya alıştırıcam diye 1 gün hiç uyutmamıştım.. hiç gerek yokmuş şimdi 3 yaşını geçti hala yüzüstü yatmayı çok sever korkma canım birşey olmaz artık büyüdüler Allah korusun birşey olsa kendini kurtarabilir
Bu mesajın da etkisiyle bugün her uykusuna yüz üstü yatırdım babamız yine başında bekledi ama doğduğu günden beri ilk defa kesintisiz uzun uykular uyudu.
Annemler gelmişti çaya uyandığında bebeğimin modu o kadar iyiydi ki şaşırdılar resmen kendine geldi çocuğum

Bizim mesai 2dw bitiyo umarım bugün erken biter uykusuzluktan kafam gidip geliyo artık bu aksam cok agladı nedense çözemedim hala aglıyo memede uyuyo beşiğine koyuyrm uyanıyo ayagımda sallıyrm ıstemiyo kuxagımda sallıyorum suan yataga koymaya korkuyorum bildiğim bütün duaları okuyorum kalkmasın diye☺️

Az önce benimki uykuda boğuluyordu yaa zor kurtardık gözlerini pörtletmişti resmen çok korktum..sürekli yutkunma sesleri yapıyor bide uykusunda..midesi ağzınamı geliyo kendi tükürüğündemi boğuluyo anlamadım gitti..
Allah korusun canım ya niye öyle yaptı ki minik
Ben emzirme sonrası memede uyuyunca yatağına koyardım zar zor uyuyor diye geçen omzuma kaldırdım ve 3 4 kere yutkundu lıkır lıkır o sütü nerede tuttuysa belki yatırsam o da böyle zorlanacaktı
Biraz dik tuttmakta fayda var doktorumuz bize yastık yükselti kullanabilirsiniz boyundan değil sırt ve omuzdan başlayarak demişti

Çoğumuz aynıyız memede uyutup uyudu sanıp sevinip yerine koydugumuzda üstelik koyarken anlamasın diye minimize hareket ederken onun gözlerini açması ve bunun günde 1500 kere tekrarlanması 🤔🤔🤔
Yıkadım güzelce masajınıda yaptım. Öyle olunca baya uyurdu. Oda fayda etmedi. Ya sabır çekmeye devam artık 🥴

Az önce benimki uykuda boğuluyordu yaa zor kurtardık gözlerini pörtletmişti resmen çok korktum..sürekli yutkunma sesleri yapıyor bide uykusunda..midesi ağzınamı geliyo kendi tükürüğündemi boğuluyo anlamadım gitti..
Kıyamma ya oglumda oyle oldu gexen sırt üstü yatmıstı bide mama burnundan geldi ben doyduktan sonra dik tutuyorum 2.3dk hemen yatırırsam kusur tıkanıyor allah korusun hepsini ya

Agzımın payını aldım uyandı kollar ayaklar hep hareket halinde sanki spor yapıyo çırpınıyo ayaklarıyla bişeylwri ittiriyo yat uyu bu saatte uyumayıpta napıcan enerji topla ilerde uyumazsın sinir geldi sabır çekmekten offf yarabbim

Allah korusun canım ya niye öyle yaptı ki minik
Ben emzirme sonrası memede uyuyunca yatağına koyardım zar zor uyuyor diye geçen omzuma kaldırdım ve 3 4 kere yutkundu lıkır lıkır o sütü nerede tuttuysa belki yatırsam o da böyle zorlanacaktı
Biraz dik tuttmakta fayda var doktorumuz bize yastık yükselti kullanabilirsiniz boyundan değil sırt ve omuzdan başlayarak demişti
Anlamadım inan ıhh ıhh ses geliyo yine yutkunuyo tükürüğünü falan sandım ışığı bi açtımki kıpkırmızı olmuş gözlerinide açmış kocaman ömrümden ömür gitti resmen..aslında her beslenmesinden sonra uzun süre dik tutuyorum ben ama boğazınamı geldi kustu da kurtaramadı heralde kendini iyiki gördüm ya uyanık olmasaydım düşünmek bile istemiyorum

Back