Kac gunluksunuz canım sizYok kabızlığı yok ama gazı çok vardı. Korkunç gazı vardı. Yok doktor önermedi ben kendi kafama göre kullandım.
Yarın gidicez inşallah doktora kalça ultrasonu için.
İnşallah memnun kalırsınız elnara hanımdan
Benimki Bugün tam 40 günlük ama bir bir memeyi asla 5 dk dan fazla emmedi hiçbir zaman. Ortalama 2 veya 3 dk da bırakıyor. Ama fark ediyorum. İlk başlarda cuk cuk yutuyor sonra süt bitiyor. O da bırakıyor. Kilo alımında sıkıntı yoksa önemli değil süresi sanırım
Bugün 1 aylık kilosunu bilmiyorum canım en son geçen hafta evde tartmıştık o da pek doğru değildir yarın aşısı var sağlık ocağına tartarlar bende merak ediyorum
Ben normalde nasil besleniyorsam oyle besleniyorum .Gaz yapar diye yememezlik yapmadim hicbirseyi.Ikizlerden biri aksamlari cok agliyor kolik,digerinin de hicbir sıkįntısı yok.Ya bizim de dolapta lahana var nolcak şimdi bu lahananapcaz bu gaz olayını ya
Canım ben altını açtığım zaman yapıyorum. Rahatladığı için tepki vermiyor hatta gülüyor bileBen aspiratoru burnuna sokamiyorum agliuo çırpıniyo gozune girecek yanlislikla diye korkuyorum..nasil yapıyorsunuz aspiratorle?
Serum fizyolojik damlatiyorum onun da icinde tazyikli yaparsaniz orta kulak iltihabi olma riski var diyor onu da 1 damla koyuyorum ancak..
Ocean kullanıyorum ben aparatı var onunla çok kolayArkadaşlar bu d vitamini vermeyi nasıl beceriyorsunuz biz pedia d kullanıyoruz 3 damla ama verdiğim direkt dışarda ağzı yüzü yap oluyor. Bence 1 damla bile gitmiyordur.
Ben emzirip çıktım evden usg günü, birşey de demediler yemezse huysuz olur kiKızlar kalça usg kağıdına baktım da not düşmüşler 3 saat öncesinde beslenmeyecek diye yani bu benim bebeğimle imkansız uyutayım desem doğduğundan beri 3 saat uyuduğu ya bir ya ikidir. Ben anlamadım bu işi.
Bir de bebeğini yüz üstü uyutan var mı bizimki sadece yüz üstü uyuyor gündüzleri beşiğin başına oturuyoruz ama geceleri uyuruz diye sırt üstü yatırıyoruz 10dk geçmeden uyanıyor kucakta uyuyor o da tehlikeli oluyor ben de uyuyorum ister istemez ne yapacağız bilmiyorum
Verimce içiyorlar bende versem içer ama 90 verimce illa kusuyor 80 de hiç kusmuyor dünden beri mesela 3 saati geçmişse beslenmesi o zaman 90 yapıyorum. Yani 40 günlükken 4 kg duydu seninki doktor kilosu iyi dedimi inş benimkide biraz almıştırAyy insallah almistir canim bizim kontrolumuze 15gun var daha mamayida kestim bir de az emince ac kalir diye korkuyorum benimki 46gunluk buyuyor bebislerimiz
Benimki 46 gunluk oldu bir kere hic emzirmeden sagdigim sutten 120cc verdim hepsini icti ama rahat 20cc yi kusmustur bizimkinin totalde yedigi bence 90 dir diye dusunuyorum benimki 46gunluk en son 1hafta once 4kg du.
Yok canım çok kolay benimkinin hoşuna gitti yana da döndü buraya da sürün der gibi, bildiğin ultrason.Kalça ultrasonu yaptıranlar kaç dakika sürüyor ? Bebeğin canını acıtan bir işlem yok değil mi ?
Bir de vakalar çok arttı çocuğu sağlık ocağına götürmek istemiyorum. Maalesef ikinci ay aşı zamanı yaklaştı
Canım bizimki de sadece yüzüstü uyuyor. Sırtüstü vs çocuk uyuyamıyor hiç. Uyutuyoruz kafayı sağa sola döndürebiliyor. Sorun olacağını sanmıyorum. Kaldırıp döndüremezse tamam da ama istediği zaman bir sağ bir sol dönüyor. Ani bebek ölüm riski fazla diyorlar ama nedenini tam olarak anlamadım. Solunum öyle daha rahat da kusuyor. Hiç tıkanmadı ama kafam benim de tantanaya değil.Kızlar kalça usg kağıdına baktım da not düşmüşler 3 saat öncesinde beslenmeyecek diye yani bu benim bebeğimle imkansız uyutayım desem doğduğundan beri 3 saat uyuduğu ya bir ya ikidir. Ben anlamadım bu işi.
Bir de bebeğini yüz üstü uyutan var mı bizimki sadece yüz üstü uyuyor gündüzleri beşiğin başına oturuyoruz ama geceleri uyuruz diye sırt üstü yatırıyoruz 10dk geçmeden uyanıyor kucakta uyuyor o da tehlikeli oluyor ben de uyuyorum ister istemez ne yapacağız bilmiyorum
Wellcare 1 fıs kullanıyorum ben çok rahat oluyo fısfıs tadı da kötü değil hiç tepki vermiyoArkadaşlar bu d vitamini vermeyi nasıl beceriyorsunuz biz pedia d kullanıyoruz 3 damla ama verdiğim direkt dışarda ağzı yüzü yap oluyor. Bence 1 damla bile gitmiyordur.
2 aylık kontrole gidince doktor mu istedi? Hemen aynı gün yapılan bir şey miYok canım çok kolay benimkinin hoşuna gitti yana da döndü buraya da sürün der gibi, bildiğin ultrason.
Altına sermek için battaniye götür mutlaka üşümesin, üstünü de çıkarma altı çıkarman yeterli tulum giydirme
Bize hiç aç gelsin falan demedi doktor emzirip götürdüm bende ağlar çektirmez falan diye sormadıda açmı diye.ben korkuyorum benimkide çok seviyor yüzüstü yatmayı ama sevi bebenin reflü yatağı var bende baş kısmına hava kanalları yapmışlar bebek yüzüstü yatabilsin diye yinede güvenip yatıramıyorum.Kızlar kalça usg kağıdına baktım da not düşmüşler 3 saat öncesinde beslenmeyecek diye yani bu benim bebeğimle imkansız uyutayım desem doğduğundan beri 3 saat uyuduğu ya bir ya ikidir. Ben anlamadım bu işi.
Toplasan beş dk sürmüştür benimki uyordu hiç uyanmadı çabuk bitti.ben hiç sağlık ocağına götürmüyorum kendi doktoru yapıyor aşılarını.Kalça ultrasonu yaptıranlar kaç dakika sürüyor ? Bebeğin canını acıtan bir işlem yok değil mi ?
Bir de vakalar çok arttı çocuğu sağlık ocağına götürmek istemiyorum. Maalesef ikinci ay aşı zamanı yaklaştı
Ben devlet hastanesine götürdüm 1,5 aylıktı çocuk doktoruna randevu almıştım, hemen yaptılar2 aylık kontrole gidince doktor mu istedi? Hemen aynı gün yapılan bir şey mi
Bizimki de çeviriyor ama bazen yatağa gömüyor suratını kısa sürede olsa korkuyorum görmeyiz kalır öyle diye. Böyle uyurken çok güzel gaz çıkartıyor hiç sıçramıyor çok mutlu ama işte her yerde tehlikeli diyince de suç işlemiş gibi rahat edemiyorumCanım bizimki de sadece yüzüstü uyuyor. Sırtüstü vs çocuk uyuyamıyor hiç. Uyutuyoruz kafayı sağa sola döndürebiliyor. Sorun olacağını sanmıyorum. Kaldırıp döndüremezse tamam da ama istediği zaman bir sağ bir sol dönüyor. Ani bebek ölüm riski fazla diyorlar ama nedenini tam olarak anlamadım. Solunum öyle daha rahat da kusuyor. Hiç tıkanmadı ama kafam benim de tantanaya değil.
Teşekkürler memnunsunuz değil mi birde çok kalabalık oluyor mu hulisi hoca çok kalabalıktı o yuzden soruyorum daSelçuk yetkinel
Başka sorunu olabilir mi burun tıkanıklığı falan.Biberon reddi yasıyorum ac ama mama yediremiyorum kasıkta almadı napcam bilmiyorum beiçni emerken de kavga kıyamet zayıflicak cocuk
Ben çok memnundum doktorumdan çok güzel bir hamilelik geçirdim sayesinde kafam çok rahattı.Teşekkürler memnunsunuz değil mi birde çok kalabalık oluyor mu hulisi hoca çok kalabalıktı o yuzden soruyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?