KIzlar burda ikimci kez anne olmaya hazırlanan tecrübeli annelerimiz var yardımcı olurmusunuz kaşıklarımda elektrik çarpması gibi şeyler oluyor birden ağrı gelip gidiyor neden olabilir acaba
ya kizlar ben hic bir belirti hissetmiyorum sanki hamile degilmisim gibi boyle daha yeni oldugu icin mi sizde ne var ne yok
sanirim oyle kuzum hafiften goguslerim sizlamaya basladi zaten demek ki yavas yavas gostericek belirtiler kendinibi an bakıyorum hiçbir belirti yok hamile olduğumu unutuyorum. Bi an bakıyorum ki kasık ve bel ağrısından kıvranıyorum. Henüz çok yeni olduğumuz için bu durum canım içini ferah tut
Gorunur belki ama bence erken yurt disindayim 18sinden once rdvu vermedi bende turkiyeye gore 5 arti 2yimgunaydin kizlar bir sey sorucam 5+2 de kese gorunur mu yoksa doktora gitmek icin erken mi
BEN 5+3 gördüm canımgunaydin kizlar bir sey sorucam 5+2 de kese gorunur mu yoksa doktora gitmek icin erken mi
peki bebekte gorundu mu canim tek kese gorunuyor sanirimBEN 5+3 gördüm canım
YOK kuzum görünmedi canım yolc sac var dedi sadece ben bugün başka dr gitcem gittiğim dr begenmedim bugün 5+7 oldu görünürmü bilmempeki bebekte gorundu mu canim tek kese gorunuyor sanirim
canim haberdar et insallah gorunurYOK kuzum görünmedi canım yolc sac var dedi sadece ben bugün başka dr gitcem gittiğim dr begenmedim bugün 5+7 oldu görünürmü bilmem
EDerim canım ya çok heycanlıyım yacanim haberdar et insallah gorunur
gunaydin kizlar bir sey sorucam 5+2 de kese gorunur mu yoksa doktora gitmek icin erken mi
tamam kuzum haberini bekliyorumbenim bugün randevum var kuzum 5+5 oldum.Kese görünür muhtemelen ilk gebeliğimde görünmüştü. Çıkınca haberdar edeceğim sizleri
günaydın hamisler bende. çok akıntı var sizde de oluyor mu
benim sürekli beyaz alıntım oluyo hep bi islaklik hissediyorumGünaydın bende hiç yok denecek kadar az peçeteye geliyor sadeceama göğüs hassasiyetim arttı..
benim sürekli beyaz alıntım oluyo hep bi islaklik hissediyorum
bende de hic bir sey yok canimGünaydın
Valla bende uyku yok mide bulantısı yok ben istiyorum hepsi olsun içim rahat etsinsizde durumlar nasıl
İnşallah sonumuz iyi olur ne diyelim canım sabretmekten tükendim inanbende de hic bir sey yok canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?