2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de kimyasal yaşadım 6 ayda 2 defa.. Birisi idrar testinde çıktı adet günümde adet oldum ama.. Diğeri adetimin olacağı gün kan testinde çıktı 12 ydi değerim.. ama 3 gün snra adet olmuştum. Bu korku yüzünden 2 şer gün arayla 4 kere kan testi yaptım neyseki yükseliyordu şimdi kalp atışı gününü bekliyorum

KIzlar burda ikimci kez anne olmaya hazırlanan tecrübeli annelerimiz var yardımcı olurmusunuz kaşıklarımda elektrik çarpması gibi şeyler oluyor birden ağrı gelip gidiyor neden olabilir acaba

KIzlar burda ikimci kez anne olmaya hazırlanan tecrübeli annelerimiz var yardımcı olurmusunuz kaşıklarımda elektrik çarpması gibi şeyler oluyor birden ağrı gelip gidiyor neden olabilir acaba
Ara ara sancı gelip gidiyor ama emin olun çoğu gaz sancısı, gaz yapan bir şey yediğimde bana da oluyor sürekli

evet görürsün kesin ben 10unda kalbe gitcem

Ara ara sancı gelip gidiyor ama emin olun çoğu gaz sancısı, gaz yapan bir şey yediğimde bana da oluyor sürekli
Vala ondanmı bilmiyorum dah önce kayıplarım olduğu için çok tırsıyorum ben yoktu öğrendiğim gümden beri böyle şimdi oluyor

yani deger binlere ya da besyuzlere cikinca kimyasal gebelik riski olmuyor mu
bilemem canım ben eşime gece yarısı soyledim hamile olduğumu hemen apar topar doktora götürdü malum oda korkuyor bişey olursa diye 1000 den fazla değerim ama 2500 üstü olması lazım şuan kese göremem dedi o yüzden 6.haftayı bekliyorum doktora gitmek icin

ya kizlar ben hic bir belirti hissetmiyorum sanki hamile degilmisim gibi boyle daha yeni oldugu icin mi sizde ne var ne yok

Şuan kasıklarımızda dolgunluk hissi var haliyle gaz sancısı, öksürme hapsurma bunlar hemen kasıga vuruyor gayet normal

Ben de bugün öğrendim. Kaç gündür kan vermeye gidemedim evde hasta var vs. Bugün iş çıkışı gizlice gittim beta HCG 2766, idrarda da çıkmıştı birkaç gün önce ama kesinleştirmek lazımdi. Kese göremedi ama doktor cuma günü bı doktor seçip gidicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…