Ara ara sancı gelip gidiyor ama emin olun çoğu gaz sancısı, gaz yapan bir şey yediğimde bana da oluyor sürekliKIzlar burda ikimci kez anne olmaya hazırlanan tecrübeli annelerimiz var yardımcı olurmusunuz kaşıklarımda elektrik çarpması gibi şeyler oluyor birden ağrı gelip gidiyor neden olabilir acaba
evet görürsün kesin ben 10unda kalbe gitcemBeklemekten yorulduk gerçekten bitmiyordu beklemek
Ah canım hiç sorma bende daha önce kimyasal yaşadım öyle korkuyorım ki
Çok şükür bin şükürrabbim bize de nasip etsin keseyi görmeyi benim ilk randevum 14 şubatta sanırım kalp kese birlikte göreceğim 30 Aralık da Son reglim
Allahım inşallah sağlıkla nasip etsin hepimizeevet görürsün kesin ben 10unda kalbe gitcem
Vala ondanmı bilmiyorum dah önce kayıplarım olduğu için çok tırsıyorum ben yoktu öğrendiğim gümden beri böyle şimdi oluyorAra ara sancı gelip gidiyor ama emin olun çoğu gaz sancısı, gaz yapan bir şey yediğimde bana da oluyor sürekli
bilemem canım ben eşime gece yarısı soyledim hamile olduğumu hemen apar topar doktora götürdü malum oda korkuyor bişey olursa diye 1000 den fazla değerim ama 2500 üstü olması lazım şuan kese göremem dedi o yüzden 6.haftayı bekliyorum doktora gitmek icinyani deger binlere ya da besyuzlere cikinca kimyasal gebelik riski olmuyor mu
Yeni olduğu için haftaya başlar canım merak etmeya kizlar ben hic bir belirti hissetmiyorum sanki hamile degilmisim gibi boyle daha yeni oldugu icin mi sizde ne var ne yok
valla firtina oncesi sessizlik degildir umarimYeni olduğu için haftaya başlar canım merak etme
Canım çileğim hoş geldinKizlar herkese merhaba, ve hepinize hayirli olsunBen de gecen hafta idrarda ve kanda ogrendim, bugun de keseyi gorduk cok sukur. 15 gun sonra kalp atisini gormek icin cagirdi. Umarim hepimiz saglikla kavusuruz ❤
Şuan kasıklarımızda dolgunluk hissi var haliyle gaz sancısı, öksürme hapsurma bunlar hemen kasıga vuruyor gayet normalKIzlar burda ikimci kez anne olmaya hazırlanan tecrübeli annelerimiz var yardımcı olurmusunuz kaşıklarımda elektrik çarpması gibi şeyler oluyor birden ağrı gelip gidiyor neden olabilir acaba
Bn bugün sağlık ocağına kan veerdim ilki 418 bugünkü 738 diBende cumartesi gideceğim
Benim eşimde cumartesi gitcez dedicanim aslinda benimde bekleyesim var ama esim dedi ki belki vitamine falan baslatir cumartesiye gun aldik artik 5 arti 2 oluyor o gun
ya kizlar ben hic bir belirti hissetmiyorum sanki hamile degilmisim gibi boyle daha yeni oldugu icin mi sizde ne var ne yok
Umarım dediğiniz gibidir canım korkuyorum ister istemez bıçak saplanır gibi oluyor bazenŞuan kasıklarımızda dolgunluk hissi var haliyle gaz sancısı, öksürme hapsurma bunlar hemen kasıga vuruyor gayet normal
Hosbulduk melodiam, bekleyelim bakalim gunler gecmek bilmiyorCanım çileğim hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?