2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Ben de hamileyim :) 3 hafta 5 günlük...kesem görünmedi daha...uygulama olayını anlamadım bilgi de giremedim :(

İnşallah, daha önce kimyasal geçirdiğim için tedirginim değerim düşük mü aceba 🙄 ikiye katlanacak mı? Sorular sorular :110:
Daha once ben de kimyasal yasadim. 20.ay sonunda bu ay 16.64 deger ile ogrendim. dedim ki yine aynisi olacak ama 3 er kat yukseldi masallah. 2 gunde 1 yaptirin degeri iz gayet iyi yumurtlama tarihinize gore.

Daha once ben de kimyasal yasadim. 20.ay sonunda bu ay 16.64 deger ile ogrendim. dedim ki yine aynisi olacak ama 3 er kat yukseldi masallah. 2 gunde 1 yaptirin degeri iz gayet iyi yumurtlama tarihinize gore.

İçime su serptiniz teşekkür ederim.. Takibimi yapacağım inşallah çarşamba tekrar kan vercem :dua:

Back