- 16 Ağustos 2019
- 459
- 549
- 33
Cok sukur benim lekenmem olmuyo ama korkuyorum bende bisey olursa falanKızlar merhaba ikizler de lekenmeler yaşadınız mi sizde ben 10. Haftam dayım pembe kahverengi lekelerim devam ediyor doktora gittim bugün bebekler iyiler Şükür doktor olabileceğini söylüyor ikiz gebelikte
Jel olarak kullanıyordum bugğn doktor iğneye çevirdi canım her gün iki ampul yaptıracağımOlabılır canım progestan kullanmıyo musun
Evet insan çok korkuyor sağlıkla alırız inşallah kucağımızaCok sukur benim lekenmem olmuyo ama korkuyorum bende bisey olursa falan
Tuvalete kalkıyorum bde yemek yyıp naamaz klıyorum oturarak cnm onun dısında hep yatıyorum doktor sürekli yatmanı ıstemıyorm desi ama korkuyorum kalkmayainşallah sağ sağlim kucağına alırsın canım bi tanıdığımız 9 ay neredeyse tuvalete bile kalkmadan yattı tek bebekte
Ins cnm ıns saga salım zamanında kavusalım ılk zaman bnde hergun ıgne yaptırdım smdı prgestan fıtıl kullanıyrumJel olarak kullanıyordum bugğn doktor iğneye çevirdi canım her gün iki ampul yaptıracağım
Evet insan çok korkuyor sağlıkla alırız inşallah kucağımıza
Insallah canimJel olarak kullanıyordum bugğn doktor iğneye çevirdi canım her gün iki ampul yaptıracağım
Evet insan çok korkuyor sağlıkla alırız inşallah kucağımıza
3 Aydan sonra bana da hap a geçeriz dedi canım hala devam edeceğim sanırım kullanmaya unuttum sormayı. 3 günde bir de proluton depot yaptırıyorum birde amin inşallah canımIns cnm ıns saga salım zamanında kavusalım ılk zaman bnde hergun ıgne yaptırdım smdı prgestan fıtıl kullanıyrum
İnşallah canımmmInsallah canim
Saglikli olsunlarda
Hergun prgestan ıgnemı yaptrıyosun canım prolutonu ben haftada bır yaptırıyorum uc gunde ıkı gun drup ucuncu gunmu yaptırıyorsun bana haftada bır yeterli dedi doktor ılk zaman ıkı yaptırıyorsum bende3 Aydan sonra bana da hap a geçeriz dedi canım hala devam edeceğim sanırım kullanmaya unuttum sormayı. 3 günde bir de proluton depot yaptırıyorum birde amin inşallah canım
İnşallah canımmm
Kacıncı haftadasın cnm sen cınsyetını ogrendnmı3 Aydan sonra bana da hap a geçeriz dedi canım hala devam edeceğim sanırım kullanmaya unuttum sormayı. 3 günde bir de proluton depot yaptırıyorum birde amin inşallah canım
İnşallah canımmm
Evet canım hergün progesteron yaptırıyorum sonra 3. Günde iki gün durup 3. Gün de proluton yaptırıyorum 4 günde bir yaptırıyordum iki gündür kahverengi pembe leke gelince 3 e düşürdüHergun prgestan ıgnemı yaptrıyosun canım prolutonu ben haftada bır yaptırıyorum uc gunde ıkı gun drup ucuncu gunmu yaptırıyorsun bana haftada bır yeterli dedi doktor ılk zaman ıkı yaptırıyorsum bende
9+6 dayım bugün canım yok daha öğrenmedik 12.haftada ön tahmin yaparım dedi ama alttan bakıyor bana kanama alanı vs görebilmek için annem diyor ki ikisi de erkek :) kolları bacakları belli belki de alttan baktığı için belli tabi bilemiyorumKacıncı haftadasın cnm sen cınsyetını ogrendnmı
Iyı olmus canım o keser lekeyı benımde ıkıncı aya kdar oldu yerlesme lekesıEvet canım hergün progesteron yaptırıyorum sonra 3. Günde iki gün durup 3. Gün de proluton yaptırıyorum 4 günde bir yaptırıyordum iki gündür kahverengi pembe leke gelince 3 e düşürdü
Bellı olur artık cnm 10.haftadasın artık üstten bakmaya baslar bnmde 9.haftaya kdar alttan baktı tüp beebkmı benım tüp benekle oldu9+6 dayım bugün canım yok daha öğrenmedik 12.haftada ön tahmin yaparım dedi ama alttan bakıyor bana kanama alanı vs görebilmek için annem diyor ki ikisi de erkek :) kolları bacakları belli belki de alttan baktığı için belli tabi bilemiyorum
Evet canım kesti şükür çok olmamıştı ama işte .bir de oksapar iğne ve coraspirin kullanıyordum aspirin de yapıyor olabilir dedi onu bıraktırdı sende içtin mi aspirinIyı olmus canım o keser lekeyı benımde ıkıncı aya kdar oldu yerlesme lekesı
Evet inşşalh baksın ya :) tüp bebek canım 3. Denemem de kavuştum şükürBellı olur artık cnm 10.haftadasın artık üstten bakmaya baslar bnmde 9.haftaya kdar alttan baktı tüp beebkmı benım tüp benekle oldu
Ben kansulandırıcı kullanıyorum canım oksapar aspırın kullanmıyorum canımEvet canım kesti şükür çok olmamıştı ama işte .bir de oksapar iğne ve coraspirin kullanıyordum aspirin de yapıyor olabilir dedi onu bıraktırdı sende içtin mi aspirin
Evet inşşalh baksın ya :) tüp bebek canım 3. Denemem de kavuştum şükürbi de ben biraz kiloluyum ondan da görünmüyor dedi yağ tabakası çok dedi :) dün gittiğim de denedik karından görünüyor ama baya bulanık :) bi de bastırmak iyi değil 12. Haftaya kadar dedi bende tamam dedim
Oksapar da kan sulandırıcı iğne canım sen başka çeşit mi kullanıyorsun kiBen kansulandırıcı kullanıyorum canım oksapar aspırın kullanmıyorum canım
Iyı olmus cnm tabı alttn baksın bebek buyuyene kdar snrasında dörünür yukarıdan benımde tüp bebek canım skür kavustum ıns kaybetmem bebeklerımı erken doğmazlar ınsEvet canım kesti şükür çok olmamıştı ama işte .bir de oksapar iğne ve coraspirin kullanıyordum aspirin de yapıyor olabilir dedi onu bıraktırdı sende içtin mi aspirin
Evet inşşalh baksın ya :) tüp bebek canım 3. Denemem de kavuştum şükürbi de ben biraz kiloluyum ondan da görünmüyor dedi yağ tabakası çok dedi :) dün gittiğim de denedik karından görünüyor ama baya bulanık :) bi de bastırmak iyi değil 12. Haftaya kadar dedi bende tamam dedim
Yok cnm kan sulandırıcı evet bliyorum 4000lık sarı ucu kapagı grıOksapar da kan sulandırıcı iğne canım sen başka çeşit mi kullanıyorsun ki
İnşallah canım rabbim zamanında kucağımıza aldırsın evlatlarımızı sağlıklaIyı olmus cnm tabı alttn baksın bebek buyuyene kdar snrasında dörünür yukarıdan benımde tüp bebek canım skür kavustum ıns kaybetmem bebeklerımı erken doğmazlar ıns
Evet evet canım ben de onu kullanıyorum. Aspirinde kullanıyordum aspirini bıraktım bugğnYok cnm kan sulandırıcı evet bliyorum 4000lık sarı ucu kapagı grı
Acaba ıse yarıyormukı canım haftada bır yeterlı oluyo mu acaba amıııın canım amin inş rabbm evlat acısı yasatmasın ıns kimseyeİnşallah canım rabbim zamanında kucağımıza aldırsın evlatlarımızı sağlıklaevet büyüyene kadar baksın ordan zararı yok dedi bende tamam dedim canım. Erken doğum için de bu proluton kullanıdırıyorlarmıs
Evet evet canım ben de onu kullanıyorum. Aspirinde kullanıyordum aspirini bıraktım bugğn
Iyı olmus cnm hem ıgne hem hap ndenkı sadece ıgne yeterlı olmazmıİnşallah canım rabbim zamanında kucağımıza aldırsın evlatlarımızı sağlıklaevet büyüyene kadar baksın ordan zararı yok dedi bende tamam dedim canım. Erken doğum için de bu proluton kullanıdırıyorlarmıs
Evet evet canım ben de onu kullanıyorum. Aspirinde kullanıyordum aspirini bıraktım bugğn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?