- 20 Mayıs 2018
- 163
- 83
- 48
- 33
Doktoruma danışmam gerekiyor demek ki hafta içi hemen halledeyimDoktorum yemezsen hastaneye yatisini vericem demisti bana. Serum ile beslanicektim artik. İstemedim. Sonra zofer diye bi hap verdi. Allah o hapi bulandan razi olsun. Pahali ama gercekten bulantiya tek care. Cunku ben acilde serum yesem de bulantilarim gecmemisti. Tam 30 gun surdu. Cok sukur. İnsallah kisa zamanda atlatirsiniz. Benim 12.haftamda bitmisti.
37+2dee sutum gwldi acul aezeryana aldilarrAllah sağlıklı uzun ömürler versin rabbim bize de nasip etsinKaç haftalık doğdular
Bende şurda yerimi alayımYa kızlar ben hamile değilim ama olmayı planlıyorum da bu ikiz bebek kaçıncı haftada belli oluyor hemen oluyor mu vede ikiz bebek meselesi sadece genlerle mı alakalı nasıl oldu ikiz bebeğinizay soru çok komik farkındayım ama merak işte
Kız hamilelik topikleri nerde biz orda zatenBende şurda yerimi alayım
Hahha asla kaçmazKız hamilelik topikleri nerde biz orda zatenikiz zor olur ya ama bı yandan da tatlıs bişey
Canım ben tam umutsuz vakayimHahha asla kaçmazçok özel çok güzel bence zor olan herşey güzeldirr. Ama benim şansım hiç yok ikiz için eşimin ailesinde var ama anneden gelen bişeymiş sanırım sende durumlar nasıl
Ben çok isterim valla ama pek umut yok. Biri bizi görsün lütfennCanım ben tam umutsuz vakayimne annem tarafında nede eşimin tarafında hiç kimsede yok ya aslında meraklısı değilim fazla da konuyu görünce dikkatimi çekti aklmdaydi hep bu sorular bir sorayım dedim
Olur mu olur kız Allah'ın işi herşeye kadir Rabbim sonuçtaBen çok isterim valla ama pek umut yok. Biri bizi görsün lütfenn
Öyle tabi canım Rabbim ol derse olur inşallah da der. Sevinçten havalara uçarım sanırımOlur mu olur kız Allah'ın işi herşeye kadir Rabbim sonuçta
MerhabalaaaarÖyle tabi canım Rabbim ol derse olur inşallah da der. Sevinçten havalara uçarım sanırımtabi sağlıklı olsunda tek ikiz üçüz farketmez.
MerhabaYa kızlar ben hamile değilim ama olmayı planlıyorum da bu ikiz bebek kaçıncı haftada belli oluyor hemen oluyor mu vede ikiz bebek meselesi sadece genlerle mı alakalı nasıl oldu ikiz bebeğinizay soru çok komik farkındayım ama merak işte
Ya harikaymışMerhabalaaaar
Vallahi aynen dedigin gibi Allah ol derse olur. Benim bir kiz bir erkk ikizlerim olucak. Ve cocuklukltan beri dualarimdi. Anne genlerinden geliyor fakat sülalemde yok ikiz
Benim tüp bebek tedavisi ile olduYa kızlar ben hamile değilim ama olmayı planlıyorum da bu ikiz bebek kaçıncı haftada belli oluyor hemen oluyor mu vede ikiz bebek meselesi sadece genlerle mı alakalı nasıl oldu ikiz bebeğinizay soru çok komik farkındayım ama merak işte
Evet sordu, şans ozman dedi.Ya harikaymışgerçekten böyle örnekler var demekki. Peki doktorun sordu mu ailende var mı diye . O nasıl tepki verdi. Çok şanslısınn sağlıcakla al kucağına bebeklerini,banada dua et
Çok sevindim senin adına inşallah banada nasip olur o güzel duyguEvet sordu, şans ozman dedi.
Ben hamile oldugumu ogrendigimde bir dahaki kontrole gidene kadar bence ikiz bence ikiz diye sayikladim. Esim tobe de diyodu cok korkuyodu.
Doktor bakti aaa size bisey diyimmi bunlar ikiz diyince eşim kirec gibi oldu ya bu zaten kac gundur diyodu ya dedi.Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah sanada nasip etsin kisa zamanda
Ama sanirim biraz zor. Tek gebeligi bilmedigim icin mi bilmiyorum ama, iki bebek sulari plesantalari galiba bu agirlik zorluyor insani.
10 kg aldim ben simdilik. 48.5 ile hamile kaldim59um.
Amin canim aminn cok tesekkur ederimÇok sevindim senin adına inşallah banada nasip olur o güzel duygubenimde şuan kasıklarıma ağrı felan vuruyo belim çok ağrıyo yumurtlamanın üzerinden bi hafta geçti daha eşime diyorum çoğul gebelik ya belirtisi erken oluyo o yüzden ya kim bilir bende aranıza katılırım belki. Rabbim benim için ettiğin duanı kabul etsin canım zordur tabi çoğul gebelikle tek gebelik aynı olmaz rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Doktorunuz bununla ilgili bir yorum yaptı mı?Kızlar benim tiroid hormonum düşük çıktı 0.040 gibi var mi böyle basına gelen bir sorun mu acaba ? Yükseliği sorunmuş da düşüklüğğ de öyle mi
Hayır dahiliyeye git dedi korkulacak bir durum mu ?Doktorunuz bununla ilgili bir yorum yaptı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?