- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 40
Her hastahaneye göre değişiyor.. 0,35 en düşük değer, benim gittiğim yere göredir. Kafanda soru işareti kalmasını istemiyorsan doktora git...Hayır dahiliyeye git dedi korkulacak bir durum mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her hastahaneye göre değişiyor.. 0,35 en düşük değer, benim gittiğim yere göredir. Kafanda soru işareti kalmasını istemiyorsan doktora git...Hayır dahiliyeye git dedi korkulacak bir durum mu ?
En düşük 0.25 burda da ama tabi biraz düşük dedi doktorum dahiliye ye git dedi düşüklük me gibi birşeye sebep oluyor biliyor musunuzHer hastahaneye göre değişiyor.. 0,35 en düşük değer, benim gittiğim yere göredir. Kafanda soru işareti kalmasını istemiyorsan doktora git...
Kendini korkutma, doktoru ihmal etme ne olur olmaz... Burdan ne yorum yapsak doğru olmaz... en doğrusu doktora git.. Fikir kirliliği yapmayalım..En düşük 0.25 burda da ama tabi biraz düşük dedi doktorum dahiliye ye git dedi düşüklük me gibi birşeye sebep oluyor biliyor musunuz
Yok ben sizin fikrinizi merak ediyorum çünkü yüksekliği zeka geriliği yapıyormuş ama düşüklük beta yükseldikçe düşüyormuş Ondan soruyorum siz ne biliyorsunuz diyeKendini korkutma, doktoru ihmal etme ne olur olmaz... Burdan ne yorum yapsak doğru olmaz... en doğrusu doktora git.. Fikir kirliliği yapmayalım..
maşallah sizeSlmm biz kavustuk dun ikizlerime ogulaeimi aldim kucagimaa darısı sizleein basina kizlarr
Tesekkur ederim 2300 yigit 2009 da cinarim dogduu canim sezeegan oldu icin fazla kilo gitmedi 6 kilo gitdi 30 kilo aldim benn 57 kilodan 87 kiloya cikmisrimmmaşallah size
Kaçar kg doğdular birde hastane iken yani doğumda sizden kaç kg gitti acaba?
Maşallah maşallah.. Amin Rabbiim her birimizi sevindirsin. Kaç haftalık oldular?maşallah size
Kaçar kg doğdular birde hastane iken yani doğumda sizden kaç kg gitti acaba?
İnanın benim bilgim yok bu konuda internetten araştırma yaparsak saçma sapan şeyler verede biliyor. bu yüzden doktotra gidin belki diyecek korkulacak bir şey yok . ve ya ilaç takviyesi verir.Yok ben sizin fikrinizi merak ediyorum çünkü yüksekliği zeka geriliği yapıyormuş ama düşüklük beta yükseldikçe düşüyormuş Ondan soruyorum siz ne biliyorsunuz diye
Bi arkadaşım endokrin uzmanına sormuş aynısı basına gelmiş de yükseklik korkulacak bir durum ama düşükte hiç bir sorun yok 12. Haftada düzelecek demiş hakkatende düzeldi diyor arkadaşım gideceğim Bugün dahiliye doktoruna bakalımİnanın benim bilgim yok bu konuda internetten araştırma yaparsak saçma sapan şeyler verede biliyor. bu yüzden doktotra gidin belki diyecek korkulacak bir şey yok . ve ya ilaç takviyesi verir.
Hayırlısıyla her şey yoluna girecek, sıkma canınıBi arkadaşım endokrin uzmanına sormuş aynısı basına gelmiş de yükseklik korkulacak bir durum ama düşükte hiç bir sorun yok 12. Haftada düzelecek demiş hakkatende düzeldi diyor arkadaşım gideceğim Bugün dahiliye doktoruna bakalım
Gün farki degil, boyut farki oluyor o. Ölcumden ölcume de degisiyor. Mesela bazen bebek daha kivrik duruyor digeri daha uzunlamasina biri uzun biri daha kisa olculuyor. Doktorlar buyuklugune gore sayi degeri veriyorlar. Yani endise edilecek bisey yok. Zaten arada mm oynuyor. Cok ileri haftalarda onemli bunlar simdilik merak etme arasi asiri olmadiktan sonra 2 hafta gibiKizlar merhaba bende ikiz lere hamileyim aklima takilan bisey var bebişleriniz kac gun arayla buyukler benimki biri 8+6 digeri 9+3 de sizce gun farki kapaniyormu
Him anladim canim benim 5 gun fark var galiba endişelindim birazGün farki degil, boyut farki oluyor o. Ölcumden ölcume de degisiyor. Mesela bazen bebek daha kivrik duruyor digeri daha uzunlamasina biri uzun biri daha kisa olculuyor. Doktorlar buyuklugune gore sayi degeri veriyorlar. Yani endise edilecek bisey yok. Zaten arada mm oynuyor. Cok ileri haftalarda onemli bunlar simdilik merak etme arasi asiri olmadiktan sonra 2 hafta gibi
Maşallah Rabbim dardan kurtarsın. Mende de bir kız bir erkek.. aynı hisleri yaşıyorum.. Rahim boynunu ölçtüler mi sizin..
Ankarada doktorun kim cnmmerhaba inşallah bebeklerini sağlıklıca kucagına alırsın☺ bende 36 haftalık tek yumurta ikizi kızlarıma hamıleyim 26 subata dogum tarıhı verildi bekliyorum. Bende hıc beklemedıgım bır anda ıkız olduklarını öğrendim. Öncelikle rısklerın farkında ol ve bır kenara bırak.. yoksa cok kafana takıyorsun. Aralarında farkta oluyor genelde çok acılmadıgı surece sıkıntı yok.. Doktora bı gıdeceksın aralarındakı fark acılmıs bı gıdeceksın kapanmıs, hep hazırlıklı ol bunlara. 26. haftandan sonrada agırlasıyorsun ev ıslerı falan zorlayabılır olabıldıgınce az yorulmaya calıs hazırlıklarını tamamla.. Transfüzyon rıskıde evet var ama illa olacak diye bir şey yok ki oldugunda da onunda çareleri var hiç kafanı takma.. Tek plesentadan beslendıklerı ıcın mutlaka bıraz fark oluyor zaten. Saglıklı rahat hamılelık dılerım..
ilerde kilolarını ölçmeye başladığında daha net anlarsın bizim mesela en son biri 190 biri 200 çıktı 3 gün fark görünüyor aralarındaHim anladim canim benim 5 gun fark var galiba endişelindim biraz
Nezaket Kadıoğluydu doktorumuz çok memnun kaldım.. Ölçümleri falanda büyük oranda doğruydu.. Çok şevkatli bir insan kendisiAnkarada doktorun kim cnm
Perinatalog mu cnm bende başkent hastanesinde sertaç esine gidiyorum bir erken doğumum var 22haftalık smdı ıkız bebek beklıyorum serklaj atıldı cok korkuyorum tekrar bebeklerımı kaybetmektenNezaket Kadıoğluydu doktorumuz çok memnun kaldım.. Ölçümleri falanda büyük oranda doğruydu.. Çok şevkatli bir insan kendisi
değil ama kendisi çok dikkatli bilgili.. İkiz bebek beklediğin için tavsiyem yenidoğan ünitesinin iyi olması hastanenin onu iyi araştırPerinatalog mu cnm bende başkent hastanesinde sertaç esine gidiyorum bir erken doğumum var 22haftalık smdı ıkız bebek beklıyorum serklaj atıldı cok korkuyorum tekrar bebeklerımı kaybetmekten
Masallah canimilerde kilolarını ölçmeye başladığında daha net anlarsın bizim mesela en son biri 190 biri 200 çıktı 3 gün fark görünüyor aralarında