Hih, bu bilgi yeterli iste. Benim doktor bana bisey demediginden diken ustundeyimaşağı vurma ve baskı bende 32 den sonra oldu öncesinde yoktu. dikiş patlıyor mu bilmiyorum ama doktor hep son zamanlarda su gelir kanlı akinti olursa haber ver demişti. özellikle kanlı akinti rahim ağzına baskının arttığını gösterir demişti.
Bende 6+6 dayım ikizlerimeAranıza yeni katıldım 5 haftalık ikizlerime hamileyim
Aranıza yeni katıldım 5 haftalık ikizlerime hamileyim
Maşallah. Rabbim tamamına erdirsin.Bende 6+6 dayım ikizlerime
Amin amin inşallahMaşallah. Rabbim tamamına erdirsin.
Bende 6+6 dayım ikizlerime
[/QUOTE
Sizdede kaşık ağrıları oluyor mu bir doluluk hissi
Ankara yaşıyorum:) risk dolu bi hamilelik süreci ama bizlere düşen olumlu düşünmek.. Bazen korku sarsada moralimi bozmamaya çalışıyorum çok şükür bir şekilde ilerliyoruz:)
Doktorunuz kim Ankara daGeçmiş olsun canım. Serklaj ameliyatımı oldun. Dr un ne dediyse sözünden çıkma canım bolca dinlen. Saglıkla alırsın inş canım korkma hiç ama tedbiride el den bırakma.
Aynılarını yaşıyorum.Kizlar 9+3 olduk ama bazen hiç his olmuyor sanki hamile değilim bazen de sanki az sonra kanamam olacak gibi adet ağrısına benzer ağrılar yaşıyorum günde bir kez kısa süreli oluyor şükür şu ana kadar kanama falan olmadı zaten ilk üç ay duphaston kullanacağım ama yine de korkuyorum sizlerde olmuş muydu böyle
Ben henüz 5+3 üm şuan da çok bi bulantım olmadı kasık ağrılarım var daha çok benim birde gaz problemiEvet özellikle doluluk hissi var ve bugün birden bulantım kesildi birşey olmamıştır değil mi ? Sizin nasıl bulantılarınız
Evet gaz sorunu bende de çok fazla oluyor kasıklarım da böyle dolu doluBen henüz 5+3 üm şuan da çok bi bulantım olmadı kasık ağrılarım var daha çok benim birde gaz problemi
Aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki ben bugün doktorumu aradım kasıklaromda ağrı çok olunca kanama yoksa normal dedi sizin kaç haftalıkEvet gaz sorunu bende de çok fazla oluyor kasıklarım da böyle dolu dolu
Benim 6+6 olduk yarın 7 haftalık olacağız inşallah pazartesi kontrolüm var. Ben geçtiğimiz hafta yoğun bir kanama atlattım şükürler olsun iyiler şimdiAynı şeyleri yaşıyoruz demek ki ben bugün doktorumu aradım kasıklaromda ağrı çok olunca kanama yoksa normal dedi sizin kaç haftalık
Çok şükür iyi olmalarına sevindim çokça kalp atışlarını duydunuz muBenim 6+6 olduk yarın 7 haftalık olacağız inşallah pazartesi kontrolüm var. Ben geçtiğimiz hafta yoğun bir kanama atlattım şükürler olsun iyiler şimdi
Evet geçen hafta duydumÇok şükür iyi olmalarına sevindim çokça kalp atışlarını duydunuz mu
Evet geçen hafta duydumAma çok merak ediyorum nasıl olduklarını
[/QUOTE
İyidirler Allah’ın izniyle içini ferah tut
Meraba canim bende cift yumurta ikizlerine hamileyim suan 9 haftalik oldukEvet geçen hafta duydumAma çok merak ediyorum nasıl olduklarını
Evet benimde erken başladı şuan 7 haftalık olduk ama 2 haftadır ortalama bulantı yaşıyorum ben ilk zamanlar sadece sabahları olup geçiyordu şimdi neredeyse tüm gün sürüyor canım hiçMeraba canim bende cift yumurta ikizlerine hamileyim suan 9 haftalik olduk
Bende merak ediyorum bebislerimi bulantilarin erken başladi kusmalarim 5+4de neyseki doktor bana ilac verdi suan iyiyim sende durumlar nasil
Bendede ayni durum var canim ama doktorun verdigi ilactan sonra kusmalarim azaldi bayaEvet benimde erken başladı şuan 7 haftalık olduk ama 2 haftadır ortalama bulantı yaşıyorum ben ilk zamanlar sadece sabahları olup geçiyordu şimdi neredeyse tüm gün sürüyor canım hiç
Birşey yemek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?