- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Bence de dogurgan oldugun surece gençiz kadinlar yaslanmaz bi kereG
Aynen öle cnm 40da 45 de doguran var doğurgan oldukça genciz
Ben İstanbulu komple bilmiyorum ki zaten Şafak hastanesi serdar İşcan cnmFazla da uzak degil . Hangi hastane hangi doktora gidiyonhoc tanimiyorum burdaki doktorlari hangisi iyi hangisi kotu bilmiyotum .
Kadinlar yaslanmaaazzz30 olunca Bi yaşlı hissettim ben kendimi29 iyiydi
29 demeye devam et ozaman30 olunca Bi yaşlı hissettim ben kendimi29 iyiydi ☺
Ozel o hastane dee miiBen İstanbulu komple bilmiyorum ki zaten Şafak hastanesi serdar İşcan cnm
Ben hala 18im citirim daha (ama 24 yasindsyim)29 demeye devam et ozaman
Evet cnm özel aşılamamı orda oldum 2 ay sonra tüp bebek bakalım gerek kalmaz kendi gelir inşallah bebişOzel o hastane dee mii
Kalmaz ya araya bayram giriyor kafan dagilir en azindsnEvet cnm özel aşılamamı orda oldum 2 ay sonra tüp bebek bakalım gerek kalmaz kendi gelir inşallah bebiş
Kız sen küçükmüşsünBen hala 18im citirim daha (ama 24 yasindsyim)
24 yasindayyiiimmmm ama minyonum yasimiz gostermiyorumKız sen küçükmüşsün
Valla bayramda köye gitcez herkes çocuk dicek tırsıyorum olaydı gitmeden ne olurdu sankimKalmaz ya araya bayram giriyor kafan dagilir en azindsn
Ayri bi konu acilsin kaynana ile ilgiliValla bayramda köye gitcez herkes çocuk dicek tırsıyorum olaydı gitmeden ne olurdu sankimkaynana konularına hazır olun bayramda
Bnde göstermiyorum çok büyük avantaj24 yasindayyiiimmmm ama minyonum yasimiz gostermiyorumbazen kaynanamla disari cikiyoruz . Alisveris yaptigi, yerdekiler diyor ki niye kucuk gelin aldin
Oha ne ara evlendi ne ara 5çocuk yaptıEltim 30 yasinda 5 cocugu var su anuzulduk mu haayyiirrr
Tabiki bnmkiAyri bi konu acilsin kaynana ile ilgilihangimizin kaynanasi miikkeeemmeell
Citipiti gelincikim benBnde göstermiyorum çok büyük avantajçocuk gelin sen baya minyonsun o zaman
Cok kucuk yasts evlenmis reşit olmadan 16-17 yaslarindsOha ne ara evlendi ne ara 5çocuk yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?