- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 63
- 30
Elimde beş tane gebelik testi vardı dört taneyi yaptım bile bir tane kaldı onu ve ovulasyon testlerini kaldırdım artık görmek dahi istemiyorum kendi kendime psikolojimi bozuyorum resmen onu fark ettim olacağı varsa zaten olurBizde dört aydır kız test yapma artık ben bitek ovu yaptım bu ay sadece bi kere gebelik yaptım bıraktım bekle bi adet geciksin diğer türlü stres oluyo insan
Bende az önce doktordan geldim.testte negatif görünce test yanlıştır dedim.Doktor kan aldı ve ultrasonla baktı sonuç bebek yok.çok erken davrandım galiba. Ağustos yumurtlamamı beklicemElimde beş tane gebelik testi vardı dört taneyi yaptım bile bir tane kaldı onu ve ovulasyon testlerini kaldırdım artık görmek dahi istemiyorum kendi kendime psikolojimi bozuyorum resmen onu fark ettim olacağı varsa zaten olur
Ben doktora gitmeye bile çekiniyorum eşim o zaman çok hevesleniyor onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum eğer günüm geçerse gider bi kan veririm ama düşünce gücüyle adetimi de geciktireceğimBende az önce doktordan geldim.testte negatif görünce test yanlıştır dedim.Doktor kan aldı ve ultrasonla baktı sonuç bebek yok.çok erken davrandım galiba. Ağustos yumurtlamamı beklicem
Tabi kız boşveer olucak olan her türlü ol içini rahat tutElimde beş tane gebelik testi vardı dört taneyi yaptım bile bir tane kaldı onu ve ovulasyon testlerini kaldırdım artık görmek dahi istemiyorum kendi kendime psikolojimi bozuyorum resmen onu fark ettim olacağı varsa zaten olur
Ya kuzum kafaya takıp günlerce aylarca ağlayıp eve kendini kapatıp hamile kalan tanıdıklarım var bana saçma geliyor yani benim görüşüm bu ben 2 yıldır düşünüyorum ama 1 yıl demiştim hiç gebelik testi yapmadım ama hiç bir ay hamilemiyim acaba demedim kafama takmadım sadece şimdi aşılama yapılcağı için aklımda buda tutmazsa yine silerim kafamdan napalım en iyisi eğlenmek gülmek kocana daha fazla vakit ayırmakAyyynnneeenn oyle hepimizin derdi var . Ama napiyoruz bi nebze olsun burdan moral bulmaya pozitif olmaya kafadan atmaya calsiiyoruz . Bazilari da diyorcki psikolojik olmuyor surekli dusununce olmuyormus . Bizim de amacimiz kafamizdan atmak baska seyleri dusunmek eglenmek canimizi sıkmak degil
Rahatlik batiyor bize heraldeYa kuzum kafaya takıp günlerce aylarca ağlayıp eve kendini kapatıp hamile kalan tanıdıklarım var bana saçma geliyor yani benim görüşüm bu ben 2 yıldır düşünüyorum ama 1 yıl demiştim hiç gebelik testi yapmadım ama hiç bir ay hamilemiyim acaba demedim kafama takmadım sadece şimdi aşılama yapılcağı için aklımda buda tutmazsa yine silerim kafamdan napalım en iyisi eğlenmek gülmek kocana daha fazla vakit ayırmak
Kız olsun inanki boşa takıyorsun kafana bilmem ben üzülmüyorum çevrede Rahmi kapalı olup hamile kalanı bile duyduktan sonra Allahtan ümit kesilmez diye boşa demiyoruz cidden hayal gibi geliyor hepimize ama o bir gün gelecek inan ki o zaman diyeceğiz ya demek ki o gün bu günmüş diyeÖyle valla dışarı çıkımca kafamdan atıyırum eve geldimmi hep bu konuya odaklıyım keşke 1 ay uyusamda beynim rahatlasa
Rahatlıktan oluyor bu stresler zaten cidden batıyor bize rahatlıkRahatlik batiyor bize heraldekasiniyoruz
Evveeelaa nasipppRahatlıktan oluyor bu stresler zaten cidden batıyor bize rahatlık
Allah razı olsun canımBugün yapılması gerekiyor
Aynen benimkininde haberi yok burdan bi görse banada attırmazGece yaziyorum sa simdi kalkip kiminle yaazisiyorsun bu saatte derse ddiye dusundum ama uyanmadi !! Uyansa bir daha buraya adimimi attirmazdi mal mi ne.
Çorum 27 tatlımSizler nereden kızlar yaşlar kaç bakalım
15 ay canımNe zamandan beri hasret cekiyosun canım
Evet ya o gün gelince herşey geçicek ayy Allahım nasip etKız olsun inanki boşa takıyorsun kafana bilmem ben üzülmüyorum çevrede Rahmi kapalı olup hamile kalanı bile duyduktan sonra Allahtan ümit kesilmez diye boşa demiyoruz cidden hayal gibi geliyor hepimize ama o bir gün gelecek inan ki o zaman diyeceğiz ya demek ki o gün bu günmüş diye
29 Ankara canımcımSizler nereden kızlar yaşlar kaç bakalım
Hoooooooppp nasipten ötesi olmaaaaaaazEvveeelaa nasippp🖐noktaaaa
Amiiiiiiiiiiiin olcak olcak gebeyim gebesin gebeliiiiiiiik çok yakındaaaaaAEvet ya o gün gelince herşey geçicek ayy Allahım nasip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?