- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Benim de adet bittikten sonraki iki gun akintim oldu islaklik hossesiyordum ovu yaptim silik iki gundur silikBen ayın 24 nde piki gördüm evet oldu belirtiler kasıklarım ağırdı akıntı geldi ve ağrı bu sefer hafif şiddetliydi zaten ağrı olumca şüpelendim test yaptım
Yok haberi var hatta bak biri var soyle soyle yapmis amuda kalkmis da hamile kalmis tavana bacaklarini asmis da hamile kalmisGizli mi takılıyorsun buralarda kız
Bnde tüm şehri bağırarak dolancam daga taşa hamileyim uleyn diye gezcemOvulasyon testlerimi de 5i 1 yerde gibi yapicamalnima da hamileyim kuduruuunn yazcam
Hahaha amuda kalkmayı denedin mi yoksaYok haberi var hatta bak biri var soyle soyle yapmis amuda kalkmis da hamile kalmis tavana bacaklarini asmis da hamile kalmisokuduklarimi mutlu haberleri onunla da paylasiyorum
Oyle bi soruyorlar ki sanırsın vaar sakliyoruzBnde tüm şehri bağırarak dolancam daga taşa hamileyim uleyn diye gezcem
4 aydır deniyoruz daha çok yeni ama bilmiyorum ya içim karmakarışık pvulasyonda hala çift çizgi görüyorum gebelik testleri negatifNe zamandır istiyosun canım
HayirrrrHahaha amuda kalkmayı denedin mi yoksa
Allahtan gurbetteyim telefondan çok bulaşamıyorlarOyle bi soruyorlar ki sanırsın vaar sakliyoruz
NerdesinAllahtan gurbetteyim telefondan çok bulaşamıyorlar
Bnde öle diyorum vallaHayirrrreksik kalsin o da olacağı varsa olur eskiler sanki iliskiyi bitirince ayaklarini mi havaya kaldiriyordu
İstanbuldayım cnm ben akrabalar uzakta kimsem yok burdaNerdesin
Annneeeee guubbbbbaaannn oooosssssuuuuuunnnnnTünaydın cicek bahcemm
Ne güzel acmıssınız siz oyle
Gurbaaneeeyyy
Ben cok heyecanli biriyim onu yapiyim bunu yapiyimBnde öle diyorum valla
Akrabalarin nerdeİstanbuldayım cnm ben akrabalar uzakta kimsem yok burda
Ben istanbooool yaş yeerrmiidort🖐Sizler nereden kızlar yaşlar kaç bakalım
Annneeeee guubbbbbaaannn oooosssssuuuuuunnnnniki saattir mesaj begeniyorsun de yeter katil
Ayakları dikmeyi yapmıştım sonra bıraktım bnmki de ole diyor kızBen cok heyecanli biriyim onu yapiyim bunu yapiyimafedersin esim diyor ki sacma sapan sekil sukul yapma olacagi varsa olur
Hoscakal kendine iyi bak grup ayakta gozun arkada kalmasinAy tesekkur ederim beni bu begenme zahmetinden kurtardıgın icin konusma dısı tektek ugrasamayacagım ama hepinizin yorumu yazısı benim gonlümde muhtesem bilin
İslerim yogun bugun sizlere hos sohbetler diliyorum. Moral bozmak yok hepimizin sonucu negatif cıkarsa yeni topik acarız dert ettiginiz o olsun ama moral bozmak yok ciceklerim cok opuyorum daha sonra gelicem güzel haberlerle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?