Hep böle olsun inşallah mini minnoş gelinCitipiti gelincikim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep böle olsun inşallah mini minnoş gelinCitipiti gelincikim ben
Kiiizz instagram kullaniyon mu takiplesek miAfiyet ola
Ben kendimi yasimi gosteriyorum benceHep böle olsun inşallah mini minnoş gelin
Acelesi neymişCok kucuk yasts evlenmis reşit olmadan 16-17 yaslarinds
TakipleşekKiiizz instagram kullaniyon mu takiplesek mi
Görücü koyde oyle bizim koyde 16 yasini dolduran ve evlenmeyen evde kalmis damgasi yerdi ama simdi oyle degikAcelesi neymiş
Öyle olsun bakalımYasli demeyin cok genciz daha ne yaslisi
Instagram kullanici adinizi bahsedermisiniz matmazelTakipleşek
Bnde ole diyorum çevrem sesimin ve görüntümü daha küçük buluyorBen kendimi yasimi gosteriyorum bence
Özelden olur o iş ifşa edemem kendimiInstagram kullanici adinizi bahsedermisiniz matmazel
Citirsin dahaÖyle olsun bakalım
Ozelere gel o zamanÖzelden olur o iş ifşa edemem kendimi
Kız memleket neresiGörücü koyde oyle bizim koyde 16 yasini dolduran ve evlenmeyen evde kalmis damgasi yerdi ama simdi oyle degik
AgriKız memleket neresi
Geldim çoktanOzelere gel o zaman
Halen erken yaşta evlenen çok oralarda ya görmeden gitmek istemiyorlar zaar
Ama bir baslik parasi istiyorlar sanirsin saraydan kiz aliyorlarHalen erken yaşta evlenen çok oralarda ya görmeden gitmek istemiyorlar zaar
Bu devirde ben şokkk verendede akıl yok bedava kız çokAma bir baslik parasi istiyorlar sanirsin saraydan kiz aliyorlar
Hahahahaha yapalım kız yakışııırOvulasyon testlerimi de 5i 1 yerde gibi yapicam alnima da hamileyim kuduruuunn yazcam
Bizde dört aydır kız test yapma artık ben bitek ovu yaptım bu ay sadece bi kere gebelik yaptım bıraktım bekle bi adet geciksin diğer türlü stres oluyo insan4 aydır deniyoruz daha çok yeni ama bilmiyorum ya içim karmakarışık pvulasyonda hala çift çizgi görüyorum gebelik testleri negatif