Samsunda cnmAkrabalarin nerde
Biliyorlar yaAyakları dikmeyi yapmıştım sonra bıraktım bnmki de ole diyor kız
Neresinden cnm komşu çıkıyormuşuz birdeBen istanbooool yaş yeerrmiidort🖐
Topigimin en saglam halkası gorusuzHoscakal kendine iyi bak grup ayakta gozun arkada kalmasin
Oylede ya tutarsa diye yapıyoruz işteBiliyorlar ya
Topigimin en saglam halkası gorusuz
Ya ama öbür türlü daha çok dışarı akmıyo mu spermlerOylede ya tutarsa diye yapıyoruz işte
Ben gaziosmanpasa senNeresinden cnm komşu çıkıyormuşuz birdebnde 28
Kız bnde 28 im 2 yaş var hepi topu ne yaşlısı taş gibiyizBende bursadan yaş 30 en yaşlınız benim sanırım ☺
Cnm her türlü akıyor bnmki ya doktorum fazlası her türlü atılır dediYa ama öbür türlü daha çok dışarı akmıyo mu spermler
Akiyor evet zaten bir iki tane gitmiyor ki milyinlarca gidiyo cok hizli hareket ettikleri icin disaro cikanlar kapidan içeriye giremeyenlerdir kapi onlarin sıfatına kapanmistirYa ama öbür türlü daha çok dışarı akmıyo mu spermler
Arnavutköy cnm Bi ayagım orda doktorum o taraftaBen gaziosmanpasa sen
Benim icin 40 bile genç sayilirKız bnde 28 im 2 yaş var hepi topu ne yaşlısı taş gibiyiz
Benzetmelere gelAkiyor evet zaten bir iki tane gitmiyor ki milyinlarca gidiyo cok hizli hareket ettikleri icin disaro cikanlar kapidan içeriye giremeyenlerdir kapi onlarin sıfatına kapanmistirsey gibi bi kizi bin kişi ister 1 kisi alir
Fazla da uzak degil . Hangi hastane hangi doktora gidiyonArnavutköy cnm Bi ayagım orda doktorum o tarafta
Van yaş 32 yaşlınız benimBende bursadan yaş 30 en yaşlınız benim sanırım ☺
Yasli demeyin cok genciz daha ne yaslisiVan yaş 32 yaşlınız benim
Aynen öle cnm 40da 45 de doguran var doğurgan oldukça gencizBenim icin 40 bile genç sayilirne yaslisii yas sadexe bi sayii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?