• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar bayadir uğrayamiyorum denk geldi bu ev karantinası hiç boş vakit bırakmıyor ev işi temizlik yemek bulaşık çamaşır kızım eşim derken akşam oluyor el işi yapıyorum boş kaldıkça evde durmak bı ise yarasın bari diye 🤭 ramazan önü borçlarım vardı onları tutayım dedim bugün niyetliyim yeni uyandım ki konuyu ana sayfada görünce bı bakayım ne haberler var dedim geçmişi okuyamadım k.b ama son sayfada güzel haberler aldım M Matrakhatun fikoss fikoss kızlar çok sevindim ya valla Rabbim sağlıkla devam ettirsin insAllah 🤲🤗 başka güzel haberi olan var mı nasılsınız neler yapıyorsunuz
Allah kabul etsin ama şimdi nasıl oruç tutuyorsun ben sabah aşırı acıkmış olarak kalkıyorum ve gün içinde de aynı şekilde 4saatte bir yemek yiyorum aralarda da meyve kuruyemiş filan, ramazanda da mı tutmayı düşünüyorsun?

Burda her ay umutla hamilelik haberi vermek için beklerken de hamileliğini öğrendiğim kişiler çok sevindirrdi hala sevindiriyor ama özellikle konuştuğum kişilerin haberleri ayrı mutlu ediyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah sağlıkla kucağına alırsın canım kan verdin mi
Malesef İstanbul'dayım bütün büyük hastaneler vaka almış özellere baktım yakında ki avicenna var ama çok kalabalık oluyor diye duydum korkuyorum gitmeye birisinde tek k. D dpktoru varmış o da şehir dışına öğretim vermeye gidip gelememiş diğeri de biraz uzak kalıyor bu akşama bulursam gidicem yoksa yarına gidicem özel muayenehanesi olanlarda 250 300 istiyorlar

Bayagida olmus aslinda bi test falan yapma sansin yokmu canm senden ckk bn meraktayim sanki 🤣🤣 bnmde biteli ucuncu gun ovuya ne zman baslasam acaba ilkkez takip edecegim
Bittiği gun baslamalisin bence cunku her ay farkli zamanlarda yumurtlariz. Test yok ya esime diyom al diye geliyor ya almiycam gerek yok diyor🤣

Allah kabul etsin ama şimdi nasıl oruç tutuyorsun ben sabah aşırı acıkmış olarak kalkıyorum ve gün içinde de aynı şekilde 4saatte bir yemek yiyorum aralarda da meyve kuruyemiş filan, ramazanda da mı tutmayı düşünüyorsun?
saol canım insAllah 🤲 gece sahur yapıyorum 4:30 da zorlamıyor canım hiç normalde de iki öğün yiyorduk iki üç haftadır geç kahvaltı sonrasında akşam yemeği arada atıştırma oluyordu ama çok zorlamıyor böyle devam ederse Ramazan'da da tutmayı düşünüyorum kızımda da tutmuştum tabi ona biraz daha gerideydi haftam ama bklm hayırlısı
Malesef İstanbul'dayım bütün büyük hastaneler vaka almış özellere baktım yakında ki avicenna var ama çok kalabalık oluyor diye duydum korkuyorum gitmeye birisinde tek k. D dpktoru varmış o da şehir dışına öğretim vermeye gidip gelememiş diğeri de biraz uzak kalıyor bu akşama bulursam gidicem yoksa yarına gidicem özel muayenehanesi olanlarda 250 300 istiyorlar
Anladım canım valla çok sıkıntılı dönem hastane konusu insAllah sorunsuz bı hamilelik olur da sık gitmek zorunda kalmazsın Rabbim yardımcımız olsun bı an önce bitsin insAllah su virüs

Inşallah canım ama bu 4. Oluyor hiç sevinemedim bile.tek umudum bu sefer hcg diger 3 Kimyasal a göre yüksek çıktı umudum var ama her şeye kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Bu arada senin doğum iyice yakinlasti. Göğüs uçlarına şimdiden lansinoh göğüs kremi sürmeye başla emzirmede yara olup çok acimasini engelliyor
Aynn masallh guzel cikmis degerin. Bat ne zmndi?
Evt cok sukur biticek bikac haftya. Ben de bu haftda baslrim dedim bazi seylere. Insllh cok zorlnmam

Her gun ayni saatte yapmaya dikkat etmelisin . Genelde saat 4-6 aksam 7-9 arasi yapin diyorlar testleri .
Simdi okuyorum canm nasl olacak falan bakiyorm yterli gelmz sanirim yirmitane var nasl olcak bakayim yetmez siparis vereyim falan bakiniyorm suan zaten karantinadayim evde 😃alarm kurup ayni saatte yaparm kuzum ♥️

Simdi okuyorum canm nasl olacak falan bakiyorm yterli gelmz sanirim yirmitane var nasl olcak bakayim yetmez siparis vereyim falan bakiniyorm suan zaten karantinadayim evde 😃alarm kurup ayni saatte yaparm kuzum ♥
😂😂alrm kurmak ne 😂😂

Aynn masallh guzel cikmis degerin. Bat ne zmndi?
Evt cok sukur biticek bikac haftya. Ben de bu haftda baslrim dedim bazi seylere. Insllh cok zorlnmam
Bat 29 martti 1 gün geçince kanda 158 çıktı.Eger gerçekse ve saglikliysa Rabbimin bize gönderdiği bir mucize olacak 🙏 Normal doğum olacak demi senin inşallah rahatça olur geçer canım.Evet hazirliklarini bitirmeye bak bu hafta sen

Günaydın kızlar bayadir uğrayamiyorum denk geldi bu ev karantinası hiç boş vakit bırakmıyor ev işi temizlik yemek bulaşık çamaşır kızım eşim derken akşam oluyor el işi yapıyorum boş kaldıkça evde durmak bı ise yarasın bari diye 🤭 ramazan önü borçlarım vardı onları tutayım dedim bugün niyetliyim yeni uyandım ki konuyu ana sayfada görünce bı bakayım ne haberler var dedim geçmişi okuyamadım k.b ama son sayfada güzel haberler aldım M Matrakhatun fikoss fikoss kızlar çok sevindim ya valla Rabbim sağlıkla devam ettirsin insAllah 🤲🤗 başka güzel haberi olan var mı nasılsınız neler yapıyorsunuz
Bizlerde aynı canım valla ev hapsi resmen çok sıkıldım bunaldım bazen durup durup ağlıyorum😂😂 canım hamileyken oruç tutmak yanlıs diye biliyorum ben ama bebeğe zarar verirsin

Bende hastaneye gitmedim korkudan, eğer anadolu yakasındaysan Umraniyede özel bir muayanehaneye gittim fiyatda çok uygundu, temiz kaliteli bir yer

Inşallah canım ama bu 4. Oluyor hiç sevinemedim bile.tek umudum bu sefer hcg diger 3 Kimyasal a göre yüksek çıktı umudum var ama her şeye kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Bu arada senin doğum iyice yakinlasti. Göğüs uçlarına şimdiden lansinoh göğüs kremi sürmeye başla emzirmede yara olup çok acimasini engelliyor
Hayirli olsun cnm bnm rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin ii dusun ii olsun insallah bi sorun yasamazsin 🤲🤲

Bizlerde aynı canım valla ev hapsi resmen çok sıkıldım bunaldım bazen durup durup ağlıyorum😂😂 canım hamileyken oruç tutmak yanlıs diye biliyorum ben ama bebeğe zarar verirsin
Aynen ya sıkıldık ama şükür o evreyi atlattık biz alıştık evde olmaya artk dışarı çıkardım gelmiyor içim rahat evde bı markete gidip gelince sanki her yerim kirli gibi hissediyordm bi haftadr hiç cikmadk kızımla markete bile eşim alıp geliyor o da tedbirlidir zaten normalde de dokunduğu yere falan takık olduğu için peçete kolonyayla geziyor 😃
Bebeğe zarar verir kesin diye bı net bişey yok cnm sıkıntılı gebelikse eğer evet tutulmamali ama ben kızımda da ramazan ayinfa ful tutmuştum çok şükür sağlıkla geldi hiç bı sorun yokken yemeyi doğru bulmuyorum bende şimdi iki gün tutup bı gün ara veriyorum ramazanda çok zorlanirsam aralıklı tutarım Allah izin verirde o güne çıkarsak bklm nasip 🤗

Aynen ya sıkıldık ama şükür o evreyi atlattık biz alıştık evde olmaya artk dışarı çıkardım gelmiyor içim rahat evde bı markete gidip gelince sanki her yerim kirli gibi hissediyordm bi haftadr hiç cikmadk kızımla markete bile eşim alıp geliyor o da tedbirlidir zaten normalde de dokunduğu yere falan takık olduğu için peçete kolonyayla geziyor 😃
Bebeğe zarar verir kesin diye bı net bişey yok cnm sıkıntılı gebelikse eğer evet tutulmamali ama ben kızımda da ramazan ayinfa ful tutmuştum çok şükür sağlıkla geldi hiç bı sorun yokken yemeyi doğru bulmuyorum bende şimdi iki gün tutup bı gün ara veriyorum ramazanda çok zorlanirsam aralıklı tutarım Allah izin verirde o güne çıkarsak bklm nasip 🤗
Aynen umarım biter su virüs bir an önce🙏 Anladım canım ama düzenli beslenmek önemli deniyor o yuzden yani borçlarını seneye tutardın diye dedim rahat rahat

Ayyy kizlar düsuk yaptim
Ama ruyamda nys kardesimini de gordum olay olurkene dedim arayip bi dalga geciyim inanmaz o hic bisekilde bole seylere anam bi inandi ciglik cigliga nasil nerde geliom bkle fln dedim dusugu yaptim ama ruyamda bi sovmeye basladi ay ne biliyim inancagini cok komikdi ama ruyada yasadigim dusuk o kadar gercektiki korkunc bisimis rabbim korusun umursamiom diomda bilinc altimda neler varmis 🤔😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back