Yarına kadar çatlıcaz yaaOnlar kalmadi elimde
Aman gebe ol da düşünürüz onuBana denk gelir agiz tadi ile gebelik heyecani bile yasayamiycam
Ooff yaaa vallaha nedir buAman gebe ol da düşünürüz onubende gebeyim tırsıyorum yani yapıcak bişey yok allah sağlkk versin
Hasta olmayalım da ne olursak olalımQ
Köylü kizlari gi i
Nasip bakalimHasta olmayalım da ne olursak olalım ☺ Fark etmez köylü şehirli
Kız lorik bizim burda asmde ertesi gün çıkıyor sonuçlarNasip bakalim
Asm ne kiz :)Kız lorik bizim burda asmde ertesi gün çıkıyor sonuçlar
Dikkat etmeye çalışıyorum ama kontrollere korkarak gidiyoruz başka türlü evden çıkmıyoruz fenalıklar bastıİnşallah biter cnm o zamana kadar aman dikkat et kendine bu süreçte yavrum
Yok kiz nrrden duycam saglik ocagina hayatimda 1 2 kere gitmisimdirSağlık ocağı kız duymadınmı
Sen misin kız o, şimdi baktımBeni gordunuz mu kizlar
Evdede durulmuyor ya insan bunalıyor ya biran önce temşzlenir inşallah şu virüs rahatlarızDikkat etmeye çalışıyorum ama kontrollere korkarak gidiyoruz başka türlü evden çıkmıyoruz fenalıklar bastı
BenimSen misin kız o, şimdi baktım
Hem de ne bunalmak kuzum, çocuk da sıkıldı ne oynayacağımızı şaşırdık tvde de bişey yok sanki hayat durdu değişik bir durumdayızEvdede durulmuyor ya insan bunalıyor ya biran önce temşzlenir inşallah şu virüs rahatlarız
Burdada mı ifşa ettinBeni gordunuz mu kizlar
Gece gece sanmiyorum kaldircam simdik zatiBurdada mı ifşa ettinya tanıdık çıkarsa görümcen çıkarmış
Filmlerin durması kötü oldu ya az cakit geçiriyorduk izlerken Rabbim beterinden korusun inşallah aydınlığa çıkarsın cnmHem de ne bunalmak kuzum, çocuk da sıkıldı ne oynayacağımızı şaşırdık tvde de bişey yok sanki hayat durdu değişik bir durumdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?