Farklı hesabım olsa az korkuturdum seniGece gece sanmiyorum kaldircam simdik zati
Amin canım inşallah, sen ne yaptın bir daha tüp bebek düşünüyor musun? Konuşamadık sonraFilmlerin durması kötü oldu ya az cakit geçiriyorduk izlerken Rabbim beterinden korusun inşallah aydınlığa çıkarsın cnm
Yeno gelin mood onFiltreli olsa da beğendim ☺ Bilezikler şekil yanlız
Düşünüyorum cnm maddi açıdan biraz toparlandıktan sonra bi keredaha şansımı denemek istiyorum bakalım nasipAmin canım inşallah, sen ne yaptın bir daha tüp bebek düşünüyor musun? Konuşamadık sonra
Tazecik gelin ne güzel, biz kartladık bilezik filan kalmadıYeno gelin mood on
Tazecik gelin ne güzel, biz kartladık bilezik filan kalmadı
Hayırlısı olsun canım, Allah yardımcın olsun bugün bir arkadaş söyledi hatırladım ismi azam duasını okumuştum ben de bir de meryem suresi, bol bol oku bak dua gruplarındaymışsınDüşünüyorum cnm maddi açıdan biraz toparlandıktan sonra bi keredaha şansımı denemek istiyorum bakalım nasip
Amin kuzum Allah razı olsun olur tabi okuyayım onlarıda teşekkür ederimHayırlısı olsun canım, Allah yardımcın olsun bugün bir arkadaş söyledi hatırladım ismi azam duasını okumuştum ben de bir de meryem suresi, bol bol oku bak dua gruplarındaymışsın ☺
Hadi öpüyorum ben siziAmin kuzum Allah razı olsun olur tabi okuyayım onlarıda teşekkür ederim
Allah rahatlık versinHadi öpüyorum ben sizi ☺ Ve yatıyorumlorik yarın güzel haberini bekliyorum sakın sevinçten bize yazmayı unutayım deme
Sende öpüldün kuzum iyi gecelerHadi öpüyorum ben sizi ☺ Ve yatıyorumlorik yarın güzel haberini bekliyorum sakın sevinçten bize yazmayı unutayım deme
Kız ben görmedim, hemen gösterSiyeee de guloooo
12 gün gecikti canım gögüslerim felaket acıyor. Sanırım bu olaylar ev ev ev derken stres yaptım istemeden geciktim malum doktorada gidemiyoruz
lekelenme lere devammı?Siyeee de guloooo
Eveett devamkelekelenme lere devammı?
Gunaydinnnn ne zaman gidicin kan vermeye de heleEveett devamke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?