Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
18 gün.. belirti flnda yok şuan.. testlerde negatif.. Hiç bişey istemiyorum
Kan tahlili yaptırma imkanın varsa pzt artık yaptır meryemce gebe olabilirsin, ya da Allah korusun bi sıkıntı falan da olabilir öğrenip ona göre erken davranırsın belirsiz kalmaktan iyidir. Sende göğüs ağrısı vardı o düzeldi mi peki

Türkiyede yaşıyor olsam kan tahlili yaptırırdım ama Burda gıcık biraz göğüs ağrım vardı şuan yok daha tuhaf Bi mod dayım canım hiç bişey kafa yormak hiçbişey le uğraşmak istemiyor yapmak istediğim tek şey Bi deniz kenarına gidip saatlerce dalga seslerini dinlemek

insallah oyledir . Daha sokulmedim ama kahverengi degil koyu kirmizi
Ya kuruma çizgisine de benzemiyor bu bildiğin silik ikinci çizgi çoğu kişide sonradan koyulaşıyor normal o ayy hadi hayırlısıyla inşallah gebeliktir canım kırmızıları getirme yat uzan dinlen sen

Ya kuruma çizgisine de benzemiyor bu bildiğin silik ikinci çizgi çoğu kişide sonradan koyulaşıyor normal o ayy hadi hayırlısıyla inşallah gebeliktir canım kırmızıları getirme yat uzan dinlen sen
Ahh insallah bakalim ya dakkika basi lavabodayim

Bizde burada çıkamaz olduk canım aynı bunalma bizde de var ama senin duroum daha farklı tabi Allah feraha çıkarsın inşallah hepimizi, sevdiğin dizileri izle iyi gelen kitaplar oku güzel olur inşallah her şey

Bizde burada çıkamaz olduk canım aynı bunalma bizde de var ama senin duroum daha farklı tabi Allah feraha çıkarsın inşallah hepimizi, sevdiğin dizileri izle iyi gelen kitaplar oku güzel olur inşallah her şey
Umarım inşallah herşey güzel olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…