- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan tahlili yaptırma imkanın varsa pzt artık yaptır meryemce gebe olabilirsin, ya da Allah korusun bi sıkıntı falan da olabilir öğrenip ona göre erken davranırsın belirsiz kalmaktan iyidir. Sende göğüs ağrısı vardı o düzeldi mi peki18 gün.. belirti flnda yok şuan.. testlerde negatif.. Hiç bişey istemiyorum![]()
Valla ben çizgiyi gördüm
Ay ne guzel ya okumasi bile heyecanlandiriyorHamilesiiinnnnnn![]()
Tek ben değilim gören
Valla ben çizgiyi gördümhadi inşallah
Vallaha ama yakindan bakinca cizgiye benzemiyorTek ben değilim gören![]()
Keşke ilk halinide çekseydin cnm kuruma gri oluyor bu çizgi kırmızıVallaha ama yakindan bakinca cizgiye benzemiyor![]()
Türkiyede yaşıyor olsam kan tahlili yaptırırdım ama Burda gıcık birazKan tahlili yaptırma imkanın varsa pzt artık yaptır meryemce gebe olabilirsin, ya da Allah korusun bi sıkıntı falan da olabilir öğrenip ona göre erken davranırsın belirsiz kalmaktan iyidir. Sende göğüs ağrısı vardı o düzeldi mi peki
Ama çizgi var o neyinnesiiAy ne guzel ya okumasi bile heyecanlandiriyorama degilim ya sabah yaptim hic birsey yoktu uyudum sonra oglen baktim boyleydi ama idrar rengim cok koyuydu sabah belki onun kurumasi diye dusunuyorjm
Ya kuruma çizgisine de benzemiyor bu bildiğin silik ikinci çizgi çoğu kişide sonradan koyulaşıyor normal oinsallah oyledir . Daha sokulmedim ama kahverengi degil koyu kirmizi
Insallah ustune gpruyorumdur. Cok ustune gorenleri ciddiye almadık . Gulme komsuna gelir basina mi acabaKeşke ilk halinide çekseydin cnm kuruma gri oluyor bu çizgi kırmızı![]()
Ahh insallah bakalim yaYa kuruma çizgisine de benzemiyor bu bildiğin silik ikinci çizgi çoğu kişide sonradan koyulaşıyor normal oayy hadi hayırlısıyla inşallah gebeliktir canım
kırmızıları getirme yat uzan dinlen sen
İnşallah inşallahInsallah ustune gpruyorumdur. Cok ustune gorenleri ciddiye almadık . Gulme komsuna gelir basina mi acaba![]()
Bilmiyom kiAma çizgi var o neyinnesii![]()
Bizde burada çıkamaz olduk canım aynı bunalma bizde de var ama senin duroum daha farklı tabi Allah feraha çıkarsın inşallah hepimizi, sevdiğin dizileri izle iyi gelen kitaplar oku güzel olur inşallah her şeyTürkiyede yaşıyor olsam kan tahlili yaptırırdım ama Burda gıcık birazgöğüs ağrım vardı şuan yok daha tuhaf Bi mod dayım canım hiç bişey kafa yormak hiçbişey le uğraşmak istemiyor yapmak istediğim tek şey Bi deniz kenarına gidip saatlerce dalga seslerini dinlemek
![]()
Bebe olsun daİnşallah inşallahyada yerleşmeden olsun yeter ki bebe olsun
![]()
Umarım inşallah herşey güzel olurBizde burada çıkamaz olduk canım aynı bunalma bizde de var ama senin duroum daha farklı tabi Allah feraha çıkarsın inşallah hepimizi, sevdiğin dizileri izle iyi gelen kitaplar oku güzel olur inşallah her şey![]()
Aman deme yedi düvele duyurur sonraBebe olsun dakanasin zararsız olsun . Kaynanama demedim daha