Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burdayım canım ☺ Doğumda yaklaştı valla senin eşinlemi gidiceksin sadece
Yaklasti valla heyecan artio her seyi esim yapcgi icin onu goturcem. En buyuk destekcim sonucta onsuz yapamam cogu ksii gibi. Zaten annem gelmio yani iptal etmistm. Gorumcem de gelebilirse evde birakicm

Yaklasti valla heyecan artio her seyi esim yapcgi icin onu goturcem. En buyuk destekcim sonucta onsuz yapamam cogu ksii gibi. Zaten annem gelmio yani iptal etmistm. Gorumcem de gelebilirse evde birakicm
Aynen bide çok kişi almazlar yanına bence bu dönemde canım dikkat edin aman

Merhaba hanımlar benim adetim 5 gün geçikti ama hiç agrım sızım yok dışarı çıkıp testte alamıyorum tek arada bir akıntı geliyor galıba adet olucam diyorum ama olmuyorum evde durmaktan strese girdim tiroit var acaba bu yüzden mi diyorum offf kafam çok karışık

Sansima devltin makineleri eskiydi. Mecbur bekledim baktm olcgi yok ozele gittim . Belki sennkilerin de makinesi eskidir.ondan grunmuodur
Özel hastane burası, makineleri yeni, ondan değil ama haftaya bakalım ne olacak inşallah güzel şeyler olur bazen aşırı belim ağrıyor ama normal mi ki bu bel ağrısı? Sürekli değil de mesela şimdi çok ağrıyor

Evt ggayet norml. Kanaman yoksa sknti yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…