Kanamam yok canım progestan kullanıyorum zaten. Sanırım o da kanamaya engel olurmuş. Hayırlısı bakalım haftaya kontrolEvt ggayet norml. Kanaman yoksa sknti yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanamam yok canım progestan kullanıyorum zaten. Sanırım o da kanamaya engel olurmuş. Hayırlısı bakalım haftaya kontrolEvt ggayet norml. Kanaman yoksa sknti yok
Yumurtlama bence koyu ikisideMerhaba arkadaşlar sizce yumurtlama var mı?
Daha gelmedi
Heeyyyyllooog
DönmesinDaha gelmedikirmiza donmek uzere sanirim
Insallaj donmesin bilmem ya bi tuhaf bu ayDönmesiinnn![]()
Saka gibi ya daha once hic bu kadar gecikmemistim .Dönmesin![]()
Meryemceeee4141 sen naptın senin durumhn ne oldu en son kaç gündür yoksun
Insallahh dönmez zzzDönmesin![]()
Bende hala gelmediMeryemceeee4141 sen naptın senin durumhn ne oldu en son kaç gündür yoksun ☺
Kaç gün oldu gecikme aa çok oldu ya hiç böyle oluyor muydu kan tahlili yaptırdın mı peki ya da testler ne durumda gebelik belirtilerin var mı peki başkaBende hala gelmedisinir oluyorum zaten buara herşeye kilo aldım onlara alakası var bence adetim geçikmesinde
![]()
Ya test yappppSaka gibi ya daha once hic bu kadar gecikmemistim .
18 gün.. belirti flnda yok şuan.. testlerde negatif.. Hiç bişey istemiyorumKaç gün oldu gecikme aa çok oldu ya hiç böyle oluyor muydu kan tahlili yaptırdın mı peki ya da testler ne durumda gebelik belirtilerin var mı peki başka![]()
Yaptim cikmadiYa test yapppp![]()