- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
ReklamlarHçen heyecanlı yerinde
Olabilir herkeste farklı oluyorki yarın al bi daha yap benceeSonradan ciktii
Insallah yarina gelmesin yine en fazla 3 gun suruyormus lekelenme yerlesmeOlabilir herkeste farklı oluyorki yarın al bi daha yap bencee
Aheyyy aheyyy tilililiiiii
Aheyyy aheyyy tilililiiiiitutmayın beni başlasın kutlamalar lorik hamileeeeee başı vermem kimseyeeee benim hakkım teyzeyim ben teyzeeeeee çocukları pistten alalımmmmm
Yarın öbür gün diye diye çürüttün bizi kız burdaInsallah yarina gelmesin yine en fazla 3 gun suruyormus lekelenme yerlesme
Hişt sen otur bebeye bişey olacak  ben senin yerinede oynarımhavar gulle havar gule
Saka maka 1 hafta olcak nerseydeYarın öbür gün diye diye çürüttün bizi kız burda
Bebe mebe yohHişt sen otur bebeye bişey olacak  ben senin yerinede oynarım
Susssss kız ağzına biber sürerimBebe mebe yohhem hareket ediyim ki kannim kaynasin .
Akintim yok annemAkıntı ne durumda lorik
Şöyleki ben ne zaman öğrensem 3 4 gün sonra lekelenme başlar her hamileliğin de oldu
Susssss kız ağzına biber sürerimne meraklısın adet olmaya
Duyda inanmaadet merakkisi mi kiiimm beennn tovbe haşaaa
Aslında öğrenseydin iyi olurdu cnm varsa progestan başlardın kanamayı lekeyi durduruyor düşük önleyiciAkintim yok annemdun oglen koyu kahverengiydi sadece peceteye geliyordu. Bugun de koyu kirmizi oldu bir kac damla gelmis
bak simdi milleti ayağa kaldiriyimDuyda inanmagelsin gelsin bebeler dicen evrene pozitif mesajı unuttun mu hamileyim hamilesin hamileyizzzz
Cok haklisin ya yarin gelmezse saglik ocağına giderimAslında öğrenseydin iyi olurdu cnm varsa progestan başlardın kanamayı lekeyi durduruyor düşük önleyici
Amanda aman kimleri görüyorumTek ben değilim gören
Kız niye iki tane almadın, bari şu testi bir de uzaktan çek at, var gibi baya ama çok yakın çekmişsinInsallah ya testim kalmadi
Katılıyorum L Loriklorik bende de yerleşme kanaması oldu sanırım.. kahverengi pembe tonlarında 2 gün sürdü. Doktorum hemen Progestan başlattı. İnşallah vardır. Dua ediyoruzAslında öğrenseydin iyi olurdu cnm varsa progestan başlardın kanamayı lekeyi durduruyor düşük önleyici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?