- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 28
Herkeste bir olmuyor ki amaaAma ovu twstinde cikmiyor
Dimi ya evde durdukça sürekli karnı kazınıyor insanınAcikmadgimi kim soledi kiben evde biseyler yiyorm surekli. Hic bos durur mu bnm çuval agzim
Can çekiyorsa yiceksinKaç gündür canım çekiyor vlla
Aynen doğru yardımada kimse gelemiyor tabi, ama kendi evinde yemek yapmak daha sevkli bende severek yapıyorum mesela hepKendim sarıcam, kimse yok ki canım. Annemlere falan da gidip gelemiyoruz. Eşimle evde takılıyoruz. Ben normalde hiç yemek yapmazdım evlenmeden önce. Evlenince zaten çalıştığım için çok emekli yemekleri yapmıyodum zaten. Hep ilk defa yapıyorum, baktım yetenekliymişim. Sarmayı da ilk defa yapıcam. Mesela mercimek yemeğini ilk defa yaptım, çok güzel oldu.
İki günlük yapıyorum ki her gün uğraşmak zorunda kalmayayım.Aynen doğru yardımada kimse gelemiyor tabi, ama kendi evinde yemek yapmak daha sevkli bende severek yapıyorum mesela hepelin becerikli demekki yapmaya devam et arayı soğutma
Bnm her zamnki halimDimi ya evde durdukça sürekli karnı kazınıyor insanın
Bugunle beraber 4 gun olucakKız ne kadar gecikti hayırlı olsun inşallah❤
Dogru kiizz ben herkes degilimHerkeste bir olmuyor ki amaa
Canım 2 veya 3 gün daha bekle çünkü 7 gün içerisinde genelde adet olmazsan hamilesin demektirBugunle beraber 4 gun olucak
Ben de bekliyorum o yuzden ya insaah 9 ay boyunca gelmezCanım 2 veya 3 gün daha bekle çünkü 7 gün içerisinde genelde adet olmazsan hamilesin demektir❤
Insallah oyledir ya . Once kana mi geciyorSelam kızlar nasılsınz?
L Loriklorik kuzum sanrm ovuda bYa kana karışınca değer yüksekken çıkıyormuş diye duydum ama bilmiyorm, inşallah bebiş vardır
N Nana Ana sanırım ay sonunda gelecek, kazen abi öyle yazmştı kızdığı topikte
Kuzum yani kan değeri yükseldikçe ovuda çıkıyormuş, ilk günlerde ovuda çıkmayabiliyorInsallah oyledir ya . Once kana mi geciyor
Inşallah canım inşallah sende çok acılar çektin tup bebek yaptın vücudumuza sürekli ilaç ve iğne alıyoruz inşallah bundan sonra sadece doğum yaparsın bebişini kucağına alırsınBen de bekliyorum o yuzden ya insaah 9 ay boyunca gelmez
Evet canım ilk önce kanda sonra idrarda çıkarInsallah oyledir ya . Once kana mi geciyor
Beni cok iyi anliyorsun dimi ayni sureclerden gectik . O kadar hormon aldik şiştikInşallah canım inşallah sende çok acılar çektin tup bebek yaptın vücudumuza sürekli ilaç ve iğne alıyoruz inşallah bundan sonra sadece doğum yaparsın bebişini kucağına alırsın
Bir an önce gunlerin geçsin sen pozitif haberler alırsın
Anlamaz miyim canim biz hep anlattik hep konuştuk ..Allah' ım bu gunlerin hatrına bize bebiş ihsan eyle ❤Beni cok iyi anliyorsun dimi ayni sureclerden gectik . O kadar hormon aldik şiştikbi ise yaramadi
Aynen bende valla hergün uğrasılırmıİki günlük yapıyorum ki her gün uğraşmak zorunda kalmayayım.
Yemek yemek kadar güzel birşey yok zaten şimdi bebek bahanesiyle ye durBnm her zamnki halim
Sen özelsinDogru kiizz ben herkes degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?