- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 28
Hadi ya ne güzel bebişlere yarasın inşallahBende geçen gün yapmıştım senin menüyü.Yarına yaprak sarma yapmayı düşünüyorum bakalım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya ne güzel bebişlere yarasın inşallahBende geçen gün yapmıştım senin menüyü.Yarına yaprak sarma yapmayı düşünüyorum bakalım.
Evde yemekleri koca mı yapıyor ne güzel vallavalla bilmiyorum kocis ne pisirirse o![]()
Canım napıyorsun nasılsın?Kendimi de catlatmak istiyorum . Hep negatif gormektense su an ekşin yasiyorum
Kuzum Allah yardımcın olsun, yavrunu hiçbir aksilik çıkmadan sağlıcakla kucağına al İnşallahOy maşallah ne güzel isim öyle adıyla yaşasın kuzucuk
Evet cnm yemek namaz wc harici yatıyorum yinede kısalma mevcut 28 olsam diye dua ediyorum süreç zor geçiyor tekrar erken doğum korkusu falan buda insanı derinden sarsıyo Rabbim hayırlısını versin hakkımızda
İnan birgün geçti yada yeni haftaya girdim diye nasıl seviniyorum
Amin amin aminnnn valla bomba bi haber olur inşallah diyorum canı gönüldenyapmadim daha test bugun ile beraber 4 gun gecikme
test yapmiycaaamrahat 1 hafta gecsin sonra
aaaaammiiinn insalllah gecikmemin sebebi gebeligimdir
Pırasa boregi ve mercimek corbasiAkşam menünüz ne kızlar sohbet olsun![]()
Bir yandanda umursamamis oluyorsun ohh en iyisi bi muddet yapmamak insallah sonuda hayr olcak hepimize mujdeli haberi vercen inaiyoruz bunayapmadim daha test bugun ile beraber 4 gun gecikme
test yapmiycaaamrahat 1 hafta gecsin sonra
aaaaammiiinn insalllah gecikmemin sebebi gebeligimdir
Kuru fasulye tavuklu pilav ayranAkşam menünüz ne kızlar sohbet olsun![]()
Oh ne güzel misPırasa boregi ve mercimek corbasi![]()
Oh ne güzel süpermişKuru fasulye tavuklu pilav ayran![]()
Bugun rahatimAkşam menünüz ne kızlar sohbet olsun![]()
Bir cok sey denedim aslinda :)))sen bu ay farkli birsey denemismiydin canimm? ☺☺
İnşallah gelmez kırmızılar bebiş vardır yaaa hiç gecikmiyodu demi![]()
Kuzum benim yaa adetim gecikti arkadaşlarla gun sayiyoruzCanım napıyorsun nasılsın?
Umarim bomba haberler vrririm yaKuzum Allah yardımcın olsun, yavrunu hiçbir aksilik çıkmadan sağlıcakla kucağına al İnşallah
Amin amin aminnnn valla bomba bi haber olur inşallah diyorum canı gönülden![]()
O kadar cok alıştım ki negatif gormeye artik şaşırmıyorumBir yandanda umursamamis oluyorsun ohh en iyisi bi muddet yapmamak insallah sonuda hayr olcak hepimize mujdeli haberi vercen inaiyoruz buna![]()
o tatildi bu hafta bende evden calisiyorum onun icin bütün isler ona kaldi bu haftayemek camasir ütüEvde yemekleri koca mı yapıyor ne güzel valla![]()
Hadi yaaaa acıkmıyo musun peki ben sürekli açımBugun rahatimherüfum yemek yapma dedi. Atistrmis biseylrr. Zaten kilo vermem gerek diodu. Bana da gun dogdu
![]()
Ay inşallahhhhBir cok sey denedim aslinda :)))
Insallahhh bebistendir. Hoc gecikmezdi
Kuzum benim yaa adetim gecikti arkadaşlarla gun sayiyoruzsen napiyorsun
Umarim bomba haberler vrririm ya
O kadar cok alıştım ki negatif gormeye artik şaşırmıyorum
Vay be ne güzelo tatildi bu hafta bende evden calisiyorum onun icin bütün isler ona kaldi bu haftayemek camasir ütücok rahatim böyle
![]()
Ama ovu twstinde cikmiyorAy inşallahhhh![]()
Acikmadgimi kim soledi kiHadi yaaaa acıkmıyo musun peki ben sürekli açım![]()
Kaç gündür canım çekiyor vllaOh ne güzel süpermiş![]()
Kendim sarıcam, kimse yok ki canım. Annemlere falan da gidip gelemiyoruz. Eşimle evde takılıyoruz. Ben normalde hiç yemek yapmazdım evlenmeden önce. Evlenince zaten çalıştığım için çok emekli yemekleri yapmıyodum zaten. Hep ilk defa yapıyorum, baktım yetenekliymişim. Sarmayı da ilk defa yapıcam. Mesela mercimek yemeğini ilk defa yaptım, çok güzel oldu.Hadi ya ne güzel bebişlere yarasın inşallahyorma kendini kendin mi sarıcaksın☺
Kız ne kadar gecikti hayırlı olsun inşallahBir cok sey denedim aslinda :)))
Insallahhh bebistendir. Hoc gecikmezdi
Kuzum benim yaa adetim gecikti arkadaşlarla gun sayiyoruzsen napiyorsun
Umarim bomba haberler vrririm ya
O kadar cok alıştım ki negatif gormeye artik şaşırmıyorum