• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah bebenizle beraber huzurunuzu bozmasin bozanlara da mani olsun insallah :KK200::anne:cocuk dedin esine ya cocuk hissetmis falan dedim heralde 18 diycek🤣
Amin canım çok sağol, Allah hiçbirimizin huzurunu bozdurmasın 🙏☺️☺️ 18 yaşında olsa ben daha çocuk olurdum 🤭 ruhumuz 27 bizim 🤭 bu devirde çocuk işi de zor ya, hayırlısı olsun, erteledik başta sonra uğraştık. Şimdi akıştayız. Allah hepimizi korusun bu pis virüsten 🧟‍♂️

Amin canım çok sağol, Allah hiçbirimizin huzurunu bozdurmasın 🙏☺☺ 18 yaşında olsa ben daha çocuk olurdum 🤭 ruhumuz 27 bizim 🤭 bu devirde çocuk işi de zor ya, hayırlısı olsun, erteledik başta sonra uğraştık. Şimdi akıştayız. Allah hepimizi korusun bu pis virüsten 🧟‍♂️
Aminn insallah... Corona morona takmıyorum bebek olana kadar allahın izni ile calısmaya devam

Ben napicam o ara ayilip bayilirim .🤣🤣🤣🤣

Kac yasindasiniz ikiniz😂😂🤣 adam istiyor ya muneccin oldun askim nerden bildiim hamile oldugumu falan

Aallahh rqzi olsun yaa Allah kabul etsin insallahhhhhhh😍😍😍😘 tiiiizzooooşs insallah kankini saçından tutup zorla getircem 🤣🤣

Insallah ya mucize olur gebe kalirsam. 2 asilama 1 tup bebek denesik bana misin demedi ya🤣🤣🤣🤣🤣
işte olacagı varsa tedavisizde olur ay inşallahh iyi birşeylere ihtiyacımız var bu ara🥰😍😍😍😍

Kızlar adetim dün gece bitti.. Bugün sağ kasığım da hafiften agırıyor acaba kist mi var bende 🤦‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X