- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Varsa da nasiplensin yavrucakYa şuan varsa bir bebiksen iyi ye hele simdilik bu arada nana napti adet oldumu acep
Ben arada ictim vallaAboo helle o kolayi nasil ozledimdogumdan sonra dikecem 2.5 lt yi kafaya
Ic ic yaraaassiiinnnBen arada ictim vallabi bardakla sınırli ama. Allhtan sadece soda icilebilio. Gazlı oldgu icin icim rahatlio
İnşallah tutar canımAhhh bacım 16 tane iğne yedim 12 günde bitti şükür 10.günüm bugün . Şubat ayının sonundan beri gidip geliyordum on gündür evdeyimAllah'tan . Geç gelişti biraz en son 150 ml verdi dört kadar , üç tane oldu ikisi 16 ve 17 mldi . İnşallah tutmuştur İğneler morartti beni bir de gün aşırı kan verdim durdum kolumda morardı .Allah herkesin emeğinin karşılığını versin kimseyi kucağı boş bırakmasın inşallah İnşallah adetin gelmez bebek gelmiştir sevinelim birlikte
Bende 3 aylikken icmistim su aralar hicc agzima sürmüyorum dayaniyorumBen arada ictim vallabi bardakla sınırli ama. Allhtan sadece soda icilebilio. Gazlı oldgu icin icim rahatlio
A. Selam iyi tv bakıyorum laf kavgası yapıyorum sen ne yapıyorsunSelamün aleyküm kızlar kızlar napıyosunuz
İnsallah bebeğim.. Şu virüsten kurtuluruz insallah yoksa millet evde doğum yapacak...Hayirlisi ile olsunda. Gerisine bakariz
Bilmiorm cnm. Pasamizin keyfine bagli. Allh izin verrse norml olsn istiormBende 3 aylikken icmistim su aralar hicc agzima sürmüyorum dayaniyorumbu arada dogumun nornalmi olcak canım
Allah razı olsun canımİnşallah tutar canımhayırlısı olsun adına
Ben de uzandım tv izliyorum haberlere bakıyorumA. Selam iyi tv bakıyorum laf kavgası yapıyorum sen ne yapıyorsun
Bak bak sıkıldım. Zaten evden dışarı çıkmıyorum. Bugün mecburi çıktım morelim bozuldu...Ben de uzandım tv izliyorum haberlere bakıyorum
Ben de dışarı çıkamamaktan bunaldımBak bak sıkıldım. Zaten evden dışarı çıkmıyorum. Bugün mecburi çıktım morelim bozuldu...
Aman kuzum bebeğin var sabret. Kimse çıkmasa kurtulucaz da dinlemiyor lar...Ben de dışarı çıkamamaktan bunaldım
Iiym cok sukur seni sormli.
Ne güzel moral oldun.. kaygı yaşıyorum ister istemez. Iyiyim şükür bende. Idari izinliyim evdeyim. Gün sayıyorumIiym cok sukur seni sormli.
Ben o kismi gectim gibi sanki. Sonucta dogum kati ayri hemsireleri yardimcilri ayri. Hepi topu 1 2 gun kalcz hop cikicaz. Biz de dikt edicez zaten.Allhin izniyle bisey olmick. Tedbir alip dua etmktn baska bisey yapamyiz sonucta. O yuzden tadini cikarmya calisicm.
Ben bu lanet bitene kadar nefessiz kalmaktan biticem herhaldeAman kuzum bebeğin var sabret. Kimse çıkmasa kurtulucaz da dinlemiyor lar...
Icin azcik rahtldysa ne mutlu banaNe güzel moral oldun.. kaygı yaşıyorum ister istemez. Iyiyim şükür bende. Idari izinliyim evdeyim. Gün sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?