• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gğnaydın kızlar ☺️ hızlı korona virüs testini gördünüz mü ?aynı gebelik testine benziyor 😂

Hastaneye gidip iğne olucam az sonra 🤢 ayakta kalçadan iğne yapılıyor mu ki 🤭

Gunaydin kizlar .
Ben uc gun once adet oldum cok yogun pihtili sekildeydi bi kac kisiyede söyledim bunu dun ve bugun hic gelmedi duzenim mi bozuldu anlamadim ki iki günde gec geldi ped degistirmedim gereksinimi duymadim hic bisey yok kup kuru usune gorme olayi nasil oluyo yasayan varmi ?

Valla yavastan yalnci kasilmalar basladi. Belki yoruldgum icindr. Tam bilemiorm.. bizim grupta doguran dogurana. Kimse kendi zamnnda dogurmdi simdiye kadr 😀
Ya dikkatimi çekti Şubat Mart anneleri grubuna baktım çok az kişi kendi zamanında doğum yapmış çocuğu 38 ve 39 haftalarda doğum yapmış. Hazırlıklı olmak lazım demekki. Bebişler erken gelebilir 😍

Ya dikkatimi çekti Şubat Mart anneleri grubuna baktım çok az kişi kendi zamanında doğum yapmış çocuğu 38 ve 39 haftalarda doğum yapmış. Hazırlıklı olmak lazım demekki. Bebişler erken gelebilir 😍
Aynn valla. Kimse gelmio zamnnda. Nadir olanlar var.😀

İmdaaattt gözleriiimm körleşecek 😵
Grimsi Bi çizgi var gibii benmi hayalliyorum 😯😯😯😯😧😧😧😧😳😳😳😳
IMG_20200324_130021.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X