- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.206
- 198
- 34
Balkonda oyalanacaksın yapcak birşey yok.Ben bu lanet bitene kadar nefessiz kalmaktan biticem herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balkonda oyalanacaksın yapcak birşey yok.Ben bu lanet bitene kadar nefessiz kalmaktan biticem herhalde
Hadi hayırlısı canim ,allah esirgesin ikinizide bir çirpida olsun bitsin insallahBilmiorm cnm. Pasamizin keyfine bagli. Allh izin verrse norml olsn istiorm
Amin insllh cnm saolasn. Senn de insllhHadi hayırlısı canim ,allah esirgesin ikinizide bir çirpida olsun bitsin insallah![]()
GünaydınGunydinlaar
Ya dikkatimi çekti Şubat Mart anneleri grubuna baktım çok az kişi kendi zamanında doğum yapmış çocuğu 38 ve 39 haftalarda doğum yapmış. Hazırlıklı olmak lazım demekki. Bebişler erken gelebilirValla yavastan yalnci kasilmalar basladi. Belki yoruldgum icindr. Tam bilemiorm.. bizim grupta doguran dogurana. Kimse kendi zamnnda dogurmdi simdiye kadr![]()
Aynn valla. Kimse gelmio zamnnda. Nadir olanlar var.Ya dikkatimi çekti Şubat Mart anneleri grubuna baktım çok az kişi kendi zamanında doğum yapmış çocuğu 38 ve 39 haftalarda doğum yapmış. Hazırlıklı olmak lazım demekki. Bebişler erken gelebilir![]()
Günaydın kuzummm yok test yapmiycam günüm bugün daha olmadim :)
İçeride sıkılıyorlar demekki bir an önce geliyorlarAynn valla. Kimse gelmio zamnnda. Nadir olanlar var.![]()
Hadi inşallah olma canım, olma olmaGünaydın kuzummm yok test yapmiycam günüm bugün daha olmadim :)
3 gün bekle bakalım nolcak :)Günaydın kuzummm yok test yapmiycam günüm bugün daha olmadim :)