Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bayada olmus geceli cok gecenlerde gunu sanirim ovu contrl czgisi kadar koyu cikiyormus moralini bozmak istemiyorm ama dun ben cok uctum aksama cok sinirim bozuldu o yuzden sakin kal ve kan ver. Insallah supriz kandan gelir
Hakkımızda hayırlısı olsun zaten kan verebilecek durum varmı burda bilemiyorum tam Bi kaç gün daha bekliyim yine test yaparım sanada hala Adetin gelmediyse umut vardır değilmi

Hakkımızda hayırlısı olsun zaten kan verebilecek durum varmı burda bilemiyorum tam Bi kaç gün daha bekliyim yine test yaparım sanada hala Adetin gelmediyse umut vardır değilmi
Ilac icmistim ben car per cma dort adet tarlusal artik hamile olmadigma göre adt bekliyorm sanirim olur eli kulagindadir diycemde belirtide yok

Hadi inşallah olma canım, olma olma
Hala olmadim totem yapmaya devam olmiyiiimm

Allahin hakki 3

Kiiiiiiiizzzzzz brn de gördüm hamile olabilirsinn
Kız yap artık tahlil bence bir an önce doktora gidersin ay inşallah bebek geliyordur, izolasyon günlerini dinlene dinlene geçirirsin gerçi o zaman da ayrı telaş oluyor.

Benim bir kan tahlili yaptı doktor hastaneye gelmiyim diye, cuma randevu verdi bakacak ultrasonla İnşallah kese kalp duyarız görürüz onun endişesi sardı beni de. Zaman geçmek bilmiyor. Eşime bile söyledim

Nasil yapım testim yok daha bugun adet gunum akintim var ama gelir gelmeyesice
Duyarsin duyarsin içini ferah tutt

Çağırma sen de canım, belki gelmeyecek, niyeti yok belki, ısrar etme yoksa o zaman bekle bir iki gün daha madem hadi o zaman güzel enerjilerle gel bize
Insallah gebeyimmmdiiire. ben su an hamileyim kendimi hamile hissediyorumhatirladin mi bunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…