• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahhh bacım 16 tane iğne yedim 12 günde bitti şükür 10.günüm bugün . Şubat ayının sonundan beri gidip geliyordum on gündür evdeyim 🙈😍 Allah'tan . Geç gelişti biraz en son 150 ml verdi dört kadar , üç tane oldu ikisi 16 ve 17 mldi . İnşallah tutmuştur 😍🤲 İğneler morartti beni bir de gün aşırı kan verdim durdum kolumda morardı .Allah herkesin emeğinin karşılığını versin kimseyi kucağı boş bırakmasın inşallah 🤲 İnşallah adetin gelmez bebek gelmiştir sevinelim birlikte 🤗😍🤲🤲🤲
İnşallah tutar canım ☺️☺️ hayırlısı olsun adına ☺️☺️

Iyi geceler kızlar...
F Fatma KTL nasılsın?
Ben Çok korkuyorum dogurmaktan 😩 virüs sebebiyle.. Sen ne durumdasın bu anlamda??
Iiym cok sukur seni sormli.
Ben o kismi gectim gibi sanki. Sonucta dogum kati ayri hemsireleri yardimcilri ayri. Hepi topu 1 2 gun kalcz hop cikicaz. Biz de dikt edicez zaten.Allhin izniyle bisey olmick. Tedbir alip dua etmktn baska bisey yapamyiz sonucta. O yuzden tadini cikarmya calisicm.

Iiym cok sukur seni sormli.
Ben o kismi gectim gibi sanki. Sonucta dogum kati ayri hemsireleri yardimcilri ayri. Hepi topu 1 2 gun kalcz hop cikicaz. Biz de dikt edicez zaten.Allhin izniyle bisey olmick. Tedbir alip dua etmktn baska bisey yapamyiz sonucta. O yuzden tadini cikarmya calisicm.
Ne güzel moral oldun.. kaygı yaşıyorum ister istemez. Iyiyim şükür bende. Idari izinliyim evdeyim. Gün sayıyorum 😇😊

Ne güzel moral oldun.. kaygı yaşıyorum ister istemez. Iyiyim şükür bende. Idari izinliyim evdeyim. Gün sayıyorum 😇😊
Icin azcik rahtldysa ne mutlu bana 😍
Sonucta dogucklr yani bi sekilde. Simdiye kdr kac kisi dogurdu gitti evine.cok sukur bisey cikmdi. Sonucta dr lar yani her turlu onlem alinmistr illa ki. Guzel guzl kolyca kavusalm insllh minnoslrimiza 😊
Hic nst ye baglndin mi?
Benm normlde yarin randevum vardi . Ilk kez nst ye baglncktm. Ama dr a sordum gelim mi diye. Bebegin harektlri iiyse gerek yok dedi. 3 haftadr gitmemis olcm yani. Haftya gitmyi dusuunuorm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X