NaptiiiSimdi ben bu kocayi bogsam yeridir haa
Kiz gitmis kamerali flash almis. Bide ses kayit falan da yapiomus ayri . Beni oynatio mu bilmiormNaptiii
O niye o neden almis seni mi izliyor evde napiyon diyeKiz gitmis kamerali flash almis. Bide ses kayit falan da yapiomus ayri . Beni oynatio mu bilmiormaksam cikardi .yeni gordum yani. 3 gundur evdeymis de ben gormemisim.
Vallaha yaaaTm cok sukur bisey yaptgim yok da . Ev hali yani. Belki bni o halde gormesini istemdgim seyler yaptm. Ayiptr ya hu
Bende evdeyim valla balkona çıkıyorum arada değişiklik olsun diyeEvdeyim bebekim#evdekalturkiye sen nerdesin . Ya internetim yok o yuzden bu aralar cok giremiyorum
Neden nolduSimdi ben bu kocayi bogsam yeridir haa
Gizli gizli seni mi çektiKiz gitmis kamerali flash almis. Bide ses kayit falan da yapiomus ayri . Beni oynatio mu bilmiormaksam cikardi .yeni gordum yani. 3 gundur evdeymis de ben gormemisim.
Denemk icin birakmis olabilir.O niye o neden almis seni mi izliyor evde napiyon diye
Bisey yapmadim aslnda sanki. Ama sanki dedikodu yaptm ailesi hakkinda annmle
Vallaha yaaaayy onun gormesini istemedigin neler yaptin
Gorcez artk gercktn ole bisey yapmis mi yoksa beni mi oyntioGizli gizli seni mi çekti
O zaman dersin ki ben çoktan buldum onu, bilerek annemle öyle konuştum. Bende seni denemek için yaptım dersin.Denemk icin birakmis olabilir.
Bisey yapmadim aslnda sanki. Ama sanki dedikodu yaptm ailesi hakkinda annmlesknti orda
Gorcez artk gercktn ole bisey yapmis mi yoksa beni mi oyntio
Noldu kısSimdi ben bu kocayi bogsam yeridir haa
Balkonda cok guzelmos dimiBende evdeyim valla balkona çıkıyorum arada değişiklik olsun diyehadi yaa idareli kullan o zaman canım
Ahahahahahaah yaaa fatma cok güldumDenemk icin birakmis olabilir.
Bisey yapmadim aslnda sanki. Ama sanki dedikodu yaptm ailesi hakkinda annmlesknti orda
Gorcez artk gercktn ole bisey yapmis mi yoksa beni mi oyntio
Bir fıkra okudum geçen, adam telefonda konuşuyor virüs yüzünden evden çıkamıyorum işte hanımla oturuyorum sohbet ediyoruz iyi birine benziyor diyorBalkonda cok guzelmos dimi
Ahh bu virüs insanlara neler yaptırıyor, az önce gördüm arkadaslar paylasmis birbirlerini görüntülü arayip isim şehir oynamışlarBir fıkra okudum geçen, adam telefonda konuşuyor virüs yüzünden evden çıkamıyorum işte hanımla oturuyorum sohbet ediyoruz iyi birine benziyor diyoro geldi aklıma
Yemez kiz bnm okuzO zaman dersin ki ben çoktan buldum onu, bilerek annemle öyle konuştum. Bende seni denemek için yaptım dersin.
Tek kaynana olsa iiAhahahahahaah yaaa fatma cok güldumbundan sonra kaynanalar meeelleeekk
O zaman hamileliğini öne sürüp, bütün suçu hormonlarına atıcaksın canım.Yemez kiz bnm okuzcunku saftirik oldgum her halimden belli.
Tek kaynana olsa ii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?