• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız ya geç yumurtladın yada hamileyken böyle pik çıkıyomuş sen genede değerlendir bu günleri istersen yada Aselece Aselece ye sor bence en iyi o yardımcı olur
Yumurtlamam ayın 20sinde olmuştu beklediğim tarihte eğer bu yumurtlamaysa büyük sürpriz olur bana dün gece birgebeningünlüğü ne sordum o hamilesindir dedi içim kıpır kıpır o dakikadan beri bir de Aselece Aselece ye soralım bakalım 🥰

Yumurtlamam ayın 20sinde olmuştu beklediğim tarihte eğer bu yumurtlamaysa büyük sürpriz olur bana dün gece birgebeningünlüğü ne sordum o hamilesindir dedi içim kıpır kıpır o dakikadan beri bir de Aselece Aselece ye soralım bakalım 🥰
Ayyy inşallah kıız öyledir adet günün geçince bencede bi test yap

Bak buda benim dünkü ovu testim yumurtlama oldu ama ben hala ısrarla yapıyorum arada 😂 ama benimki ortaya karışık ne silik ne pik

Eklentiler

• 69DF3DA5-128E-447E-9DA3-58E6AFFAD221.jpeg
    69DF3DA5-128E-447E-9DA3-58E6AFFAD221.jpeg
    58,8 KB · Görüntüleme: 19
Bak buda benim dünkü ovu testim yumurtlama oldu ama ben hala ısrarla yapıyorum arada 😂 ama benimki ortaya karışık ne silik ne pik
Yakinda cok yakinda bunlar gebelik testine donusucek😍😍😂😂😂boynuma asip akrabalarin icinde dolasmayi düşünmüyor degilim aslinda😂😂😂

Yumurtmama belirtilerin oldu mu pekkii
Ben ayın 24 nde piki gördüm evet oldu belirtiler kasıklarım ağırdı akıntı geldi ve ağrı bu sefer hafif şiddetliydi zaten ağrı olumca şüpelendim test yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back