- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Inanki ben oyle diyordum kiz ama bu topikle kafami yoruyotum su an aklimda bile degil eglenmene balHafızamı kaybetsem ancak öyle kafamdan atabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inanki ben oyle diyordum kiz ama bu topikle kafami yoruyotum su an aklimda bile degil eglenmene balHafızamı kaybetsem ancak öyle kafamdan atabilirim
O da bi dert canniiimmKellere saç
Yumurtlamam ayın 20sinde olmuştu beklediğim tarihte eğer bu yumurtlamaysa büyük sürpriz olur bana dün gece birgebeningünlüğü ne sordum o hamilesindir dedi içim kıpır kıpır o dakikadan beri bir de Aselece ye soralım bakalımKız ya geç yumurtladın yada hamileyken böyle pik çıkıyomuş sen genede değerlendir bu günleri istersen yada Aselece ye sor bence en iyi o yardımcı olur
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş kızOyle olsaydi ben senden once gebe kalirdim 9 dogururdum su ana kadar
Batı bekleyip birdaha yap canım insallah varBat 7 agustos benide ekler misiniz. Birde ben az önce test yaptim degerlendirir misiniz arkadaşlar
Tabi o da varTerzi kendi söküğünü dikemezmiş kız
Herkesin derdi kendine büyük işteO da bi dert canniiimm
eveeeetttHerkesin derdi kendine büyük işte
Ayyy inşallah kıız öyledir adet günün geçince bencede bi test yapYumurtlamam ayın 20sinde olmuştu beklediğim tarihte eğer bu yumurtlamaysa büyük sürpriz olur bana dün gece birgebeningünlüğü ne sordum o hamilesindir dedi içim kıpır kıpır o dakikadan beri bir de Aselece ye soralım bakalım
Bak buda benim dünkü ovu testim yumurtlama oldu ama ben hala ısrarla yapıyorum arada ama benimki ortaya karışık ne silik ne pikYumurtlamam ayın 20sinde olmuştu beklediğim tarihte eğer bu yumurtlamaysa büyük sürpriz olur bana dün gece birgebeningünlüğü ne sordum o hamilesindir dedi içim kıpır kıpır o dakikadan beri bir de Aselece ye soralım bakalım
Yakinda cok yakinda bunlar gebelik testine donusucekboynuma asip akrabalarin icinde dolasmayi düşünmüyor degilim aslindaBak buda benim dünkü ovu testim yumurtlama oldu ama ben hala ısrarla yapıyorum arada ama benimki ortaya karışık ne silik ne pik
Yumurtmama belirtilerin oldu mu pekkiiBak buda benim dünkü ovu testim yumurtlama oldu ama ben hala ısrarla yapıyorum arada ama benimki ortaya karışık ne silik ne pik
Bilmiyorum düşündükçe batıyorum düşüncelerin içine of of...Bak buda benim dünkü ovu testim yumurtlama oldu ama ben hala ısrarla yapıyorum arada ama benimki ortaya karışık ne silik ne pik
Gece yaziyorum sa simdi kalkip kiminle yaazisiyorsun bu saatte derse ddiye dusundum ama uyanmadi !! Uyansa bir daha buraya adimimi attirmazdi mal mi ne.Banada eşim bırak o telefonu dedi aldı elimden cvp yazmadan uyumuşum size
Hahahahah Allah seni yaa sesli güldümYakinda cok yakinda bunlar gebelik testine donusucekboynuma asip akrabalarin icinde dolasmayi düşünmüyor degilim aslinda
Ben ayın 24 nde piki gördüm evet oldu belirtiler kasıklarım ağırdı akıntı geldi ve ağrı bu sefer hafif şiddetliydi zaten ağrı olumca şüpelendim test yaptımYumurtmama belirtilerin oldu mu pekkii
Ne zamandır istiyosun canımBilmiyorum düşündükçe batıyorum düşüncelerin içine of of...
Ovulasyon testlerimi de 5i 1 yerde gibi yapicam alnima da hamileyim kuduruuunn yazcamHahahahah Allah seni yaa sesli güldüm
Gizli mi takılıyorsun buralarda kızGece yaziyorum sa simdi kalkip kiminle yaazisiyorsun bu saatte derse ddiye dusundum ama uyanmadi !! Uyansa bir daha buraya adimimi attirmazdi mal mi ne.