Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
emin ol yazanların hepsi ve ben aynı durumdayız ama hayata tutunup gülmemiz gerek üzülünce ağlayınca bebeğimiz olmayacak değil mi pkolu olup hamile kalan çooooook kuzum
Öyle valla dışarı çıkımca kafamdan atıyırum eve geldimmi hep bu konuya odaklıyım keşke 1 ay uyusamda beynim rahatlasa

Ayyy hahaha napiyim ya tamam artik dinleme yokk sabretcem hadi bakalim

Benimde bat 5 ağıstos göğsüm falan ağırmıyo zaten adet dönemindede ağırmaz kasıklarım ve karnımın alt kısmında hafif bir Ağrı var gene tutturamadım sanırım

Selam kızlar nasılsınız ben şimdi tekrar ovulasyon yaptım dün yaptığım çok koyu çıkmıştı bugünkü silik gibi. Adetime 5 gün var dün çift çizgiyi görünce çok heyecanlandım hamilelikten olabileceğini düşündüm ama şu an çok üzgünüm adete bu kadar kısa süre kala tekrar yumurtlama olabilir mi ne düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• image.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 27
Canım koyulaştıktan sonra hiç silikleştimi yani silikleşip tekrarmı koyulaştı

Benimde bat 5 ağıstos göğsüm falan ağırmıyo zaten adet dönemindede ağırmaz kasıklarım ve karnımın alt kısmında hafif bir Ağrı var gene tutturamadım sanırım
Seni de dövcem. İlla bi belirti lazım değil yaw... Dinlemeyin kendinizi... Herkesin gögsü agrıyacal diye bir sey yok zaten canım benim... Kimse ile kıyas yapmayın herkesin regl dönemi de gebeliğide kendisine hastır.

Canım koyulaştıktan sonra hiç silikleştimi yani silikleşip tekrarmı koyulaştı
Canım 1 olan dün yaptığım 2 olan bugün.. kasıklarım da ağrıyor böyle yanar gibi sızı var bi anlam veremiyorum

Eklentiler

• 08D684A3-223F-4950-B5AB-577CD00F4835.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 29
  • 300CC8DD-DC33-4635-87F5-F1545F7F0CA3.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 29
Valla ben çok dinliyorumvücudumu haklısın artık grip olsam hamileliğe yorarım o derece

Toplanin kizlar çıkışta olay varönüne geleni dövüyor Edifar

YAA RAABBIIIMMMMM
YA RAABBIIIMMMMMMMM
YAAA RABBIIIMMM
HASTALARA ŞIFA
DERTLILERE DEVA
DARDA KALANLARA FERAHLIK
ÇOCUĞU OLMAYANLARA COCUK
GOCUGU OLMAYANLARA GOCUK
KELLERE SAC
KISALARA BOY
AKLI OLMAYANLARA AKIL
EVI OLMAYANLARA EV
NAAAAAASSSSIIIIPPP EYLE YARABBIIMM
KIMIN NERDE GIZLI GIZLI GECELERI ETTIGI SAKLI DUALARI VARSA KABUULLL EYLE YARABBIMMM (AMMIIIIINNNN )

Canım 1 olan dün yaptığım 2 olan bugün.. kasıklarım da ağrıyor böyle yanar gibi sızı var bi anlam veremiyorum
Kız ya geç yumurtladın yada hamileyken böyle pik çıkıyomuş sen genede değerlendir bu günleri istersen yada Aselece ye sor bence en iyi o yardımcı olur

Kellere saç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…