Neşesi neşesiYyyaaaaa iste grubun çatlağı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neşesi neşesiYyyaaaaa iste grubun çatlağı
Ben senden once uyucaktim bi deGece ben uyumuşum kuzum tabiki moral bozmak yok ağustos olmazsa eylül annişleri olur napak yani yuhuuuu hele hele minnoş minnoş minnoş devreler yanıyoooooo
Amin ecmainAllah razi olsun mumine kardesim
Banada eşim bırak o telefonu dedi aldı elimden cvp yazmadan uyumuşum sizeGece ben uyumuşum kuzum tabiki moral bozmak yok ağustos olmazsa eylül annişleri olur napak yani yuhuuuu hele hele minnoş minnoş minnoş devreler yanıyoooooo
Değil canım ya ben çok duydum öyle hamile kalanı bozma kız moralıni ne kafaya takıyon olmayınca olmuyo bizim bi sorunumuz yokta nolmuş ama aynı kaderi paylaşıyoruz boşveeeeeerBende geçen hafta pko olduğunu öğrendim hamileliğe engelmi sizce çok kafama takıyorum sanırım
Nefesin kuvvetli miIki okuyup ufliyim gruba
Kız nasıl bozmiyim zaten hamile kalmaya karar verdim başıma gelmeyen kalmadıDeğil canım ya ben çok duydum öyle hamile kalanı bozma kız moralıni ne kafaya takıyon olmayınca olmuyo bizim bi sorunumuz yokta nolmuş ama aynı kaderi paylaşıyoruz boşveeeeeer
En kötüsü diyorlar ama bunadaDeğil canım ya ben çok duydum öyle hamile kalanı bozma kız moralıni ne kafaya takıyon olmayınca olmuyo bizim bi sorunumuz yokta nolmuş ama aynı kaderi paylaşıyoruz boşveeeeeer
olsun kuzum atadır kocadır derBanada eşim bırak o telefonu dedi aldı elimden cvp yazmadan uyumuşum size
Valla ya boyun büktüm aklım Burda bedenim yatakta uyumuşumolsun kuzum atadır kocadır der
Ay keşke ya ahhahahaBende bnde kahvaltı hazırlayan olsada yesek
emin ol yazanların hepsi ve ben aynı durumdayız ama hayata tutunup gülmemiz gerek üzülünce ağlayınca bebeğimiz olmayacak değil mi pkolu olup hamile kalan çooooook kuzumKız nasıl bozmiyim zaten hamile kalmaya karar verdim başıma gelmeyen kalmadı
Bazen koca ayinin basi agriyinca 3 kulhuvallah 1 elham okuyom geciyor billleemmeem artikNefesin kuvvetli mi
İş başa düştü galiba kimse gel ben hazırlıyım demediAy keşke ya ahhahaha
Hoca hanım Bi sagdan Bi soldan üfür beni üfürBazen koca ayinin basi agriyinca 3 kulhuvallah 1 elham okuyom geciyor billleemmeem artik
Dövecem seni artık gögs dolgunlugu her adet dönemi olur ve gebeylende olur belirti arama kendinde... Ben kendi kızımdaykende aynı senin gbi ya ddm gögsüm agrıyor bu benim adet belirtin dedim ama hamileymis im... Yani gebelik le adet belirtisi aynı zaten... Kendini dinleme daha 11agustos bat ın bebek rahme bile geçmedi daha belki de... Niye hemenn telas yapıyorsun.Merhaba kizlar benimde bat 11 agustos pikleri degerlendirdim ama gogsum agriyo bu benim icin adet belirtisidir o yuzden umitsizim yani tek sorun sadece sol gogsum ageiyo buda acaba mi etkisi yaratiyor moralim bozuk
Ayyynnneeenn oyle hepimizin derdi var . Ama napiyoruz bi nebze olsun burdan moral bulmaya pozitif olmaya kafadan atmaya calsiiyoruz . Bazilari da diyorcki psikolojik olmuyor surekli dusununce olmuyormus . Bizim de amacimiz kafamizdan atmak baska seyleri dusunmek eglenmek canimizi sıkmak degilemin ol yazanların hepsi ve ben aynı durumdayız ama hayata tutunup gülmemiz gerek üzülünce ağlayınca bebeğimiz olmayacak değil mi pkolu olup hamile kalan çooooook kuzum
Bizde kendimiz hazırlayak yiyek napakİş başa düştü galiba kimse gel ben hazırlıyım demedi