Kuuccuukkk filiiimmm gelmisGünaydın güzel anne adayları
2 yıllık evliyim ilk günden beri bebek düşünüyoruz canım yok yani bebeğim. Eşim doktorumla konuşmuş ben duymadım demiş ki çok şükür durumum yerinde maddi olarak ne gerekiyorsa herşeyi karşılarım hiç çekinmem ama bana boşa para harcatmayın demiş aferin dedimCanım senin çocuğun var mı gerçekten Allah nasip etsin hayırlısıyla versin de paranın önemi yok zaten sürekli muayene gidiliyor ilaçlar falan derken yine bi sürü para gidiyor hayal kırıklığı üzüntüsü de cabası
İyiym bebem çok şükür ayılmaya çalışıyorum sen. NassınKuuccuukkk filiiimmm gelmisnaaassiiinnnn eyiyin inssaaallahhh
Sen varken üzülmek mümkün mü kız ağzı açık okuyorum her yorumunuKizlari modumuzu düşürmüyoruz.sabirla bekliycez dermansiz dert yoktur . Allah kuluna kaldiramayacagi yük vermez .gülün eglenin accciiikk kiizzzz uzulmeye mi geldik ayooolll
Oooooİyiym bebem çok şükür ayılmaya çalışıyorum sen. Nassın
İlk bat 5 agustos var sanırım..Amin inşaallah canım benim
İyiyiz cano sen nasılsınnasılsınız kızçeler
tşkler iyiyim yemeğe çıkacam biraz sonra acıktımİyiyiz cano sen nasılsın
Ay bende acıktımtşkler iyiyim yemeğe çıkacam biraz sonra acıktım
Yyyaaaaa iste grubun çatlağıSen varken üzülmek mümkün mü kız ağzı açık okuyorum her yorumunu
Msşallah kız sana eşim gececi bugün o uyuyor diye kalkmadım bnde tembellik ettimOooooben sabahin köründe kalktim evi makinaladim aildim supurdum cuma günu ya bugun bi kuran okuycam simdik biraz burda takiliyim
GunaydiiinnnnGünaydın güzel anne adaylarımne çok konuşmuşsunuz maş hepsini okuyamadım
Gece ben uyumuşum kuzumKizlari modumuzu düşürmüyoruz.sabirla bekliycez dermansiz dert yoktur . Allah kuluna kaldiramayacagi yük vermez .gülün eglenin accciiikk kiizzzz uzulmeye mi geldik ayooolll
Bende bnde kahvaltı hazırlayan olsada yesekAy bende acıktım
Allah razi olsun mumine kardesimMsşallah kız sana eşim gececi bugün o uyuyor diye kalkmadım bnde tembellik ettimRabbim kabul etsin bizide ilişti duana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?