Ben 22 aydır bekliyorum canım bu süreçte rahim filmi klomen tedavisi laparoskopi herşeyi yaptım olmadı. Bu ay da preesed kullandim insallah vardir cok istiyorum. Kan da cesaret edemiyorum artik negatif görmeye. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAyy resmen 2. Çizgi belirmiş kız git kan ver bence
evet uygun oluyor diyolar bende bugun sipariş verdimKızlar bu ovu testini nerden alıyorsunuz internet üzerinden mi fiyatlar nasıl
Amin canım benim ne sorun var pekiBen 22 aydır bekliyorum canım bu süreçte rahim filmi klomen tedavisi laparoskopi herşeyi yaptım olmadı. Bu ay da preesed kullandim insallah vardir cok istiyorum. Kan da cesaret edemiyorum artik negatif görmeye. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
adet günün geçtimi canımGörebiliyor musunuz kızlar Var mıdır gerçekten
Çikolata kistim vardı. 7,5 cm ye kadar büyüyünce aldılar. Şu an bi sorun yok şükürAmin canım benim ne sorun var peki
Adete 5 gun var canımAde
adet günün geçtimi canım
E yoksa olur kıız belkide hamişsindir şuanÇikolata kistim vardı. 7,5 cm ye kadar büyüyünce aldılar. Şu an bi sorun yok şükür
Bence adet günün geçtikten sonra test yap canım bu testler psikoloji bozuyor vallaAdete 5 gun var canım
Ben gitti gidiyordan aldim 10 paket her pakette 2 adet test var +2 tane gebelik testi hepppiiissiii topuuussuuu 30 liraKızlar bu ovu testini nerden alıyorsunuz internet üzerinden mi fiyatlar nasıl
Canım bende 23 aydır bekliyorum her ay hüsran oluyor ama klomen kullandım bende rahim filmi falan çektirdim tüpler açıktı yine de olmadı şimdi hiç bişey kullanmıyorum preesed niçin kullanıyorsun yumurta geliştirici miBen 22 aydır bekliyorum canım bu süreçte rahim filmi klomen tedavisi laparoskopi herşeyi yaptım olmadı. Bu ay da preesed kullandim insallah vardir cok istiyorum. Kan da cesaret edemiyorum artik negatif görmeye. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Esinizde olmasin sorun?Ben 22 aydır bekliyorum canım bu süreçte rahim filmi klomen tedavisi laparoskopi herşeyi yaptım olmadı. Bu ay da preesed kullandim insallah vardir cok istiyorum. Kan da cesaret edemiyorum artik negatif görmeye. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hemen mi belirdiBat 7 agustos benide ekler misiniz. Birde ben az önce test yaptim degerlendirir misiniz arkadaşlar
Yok canım onda bir sıkıntı yok.Esinizde olmasin sorun?
Burda bi hayalet cizgi goruyorm belki gec dollenmistirBat 7 agustos benide ekler misiniz. Birde ben az önce test yaptim degerlendirir misiniz arkadaşlar
Uygunmuş fiyati canım alayım bende ama yumurtlama gününe eşim yanımda olur mu muamma odaBen gitti gidiyordan aldim 10 paket her pakette 2 adet test var +2 tane gebelik testi hepppiiissiii topuuussuuu 30 lira
Hayirlisi olsun hakkinzda hakkimzdaYok canım onda bir sıkıntı yok.
Nasip artikUygunmuş fiyati canım alayım bende ama yumurtlama gününe eşim yanımda olur mu muamma oda
Çok faydasını gören olmuş canım preesedin. Çok araştırdım. Spermleri daha çabuk ulaştırdığını ve uzun süre rahimde kaldığını duydum. Birde bu jeli aşılama için bile kullanıyorlarmış. Bu ay olursa o vesile olmuş olacak banadaCanım bende 23 aydır bekliyorum her ay hüsran oluyor ama klomen kullandım bende rahim filmi falan çektirdim tüpler açıktı yine de olmadı şimdi hiç bişey kullanmıyorum preesed niçin kullanıyorsun yumurta geliştirici mi
Olur inşallah canım Allah nasip etsin sonucunu bekliyoruz inşallah müjdeyi verirsinÇok faydasını gören olmuş canım preesedin. Çok araştırdım. Spermleri daha çabuk ulaştırdığını ve uzun süre rahimde kaldığını duydum. Birde bu jeli aşılama için bile kullanıyorlarmış. Bu ay olursa o vesile olmuş olacak banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?